Huis te koop arnhemseweg zevenaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Aanvaarding in overleg! Luxe villa met 9 kamers te koop in Rijksstraatweg Jouw bod.

Op nog geen uur rijden van de Randstad, op 5 autominuten van de Rijksweg A1 afslag Deventer , staat in de rust van het Epserbos deze in perfecte. Master fan Loanstrjitte K. Schievestraat - 2 9. Dokkum van Tuinenleane 54 PS Dokkum dokkum factornoord. Kera Makelaars. Schievestraat - 2 9. Bottelroosweide 3 ZA Woerden Inleiding Mooie eengezinswoning met heel veel ruimte, gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel groen, waterpartijen Nadere informatie.

Vraagprijs verkoper: n. Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen. Het is een goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage Nadere informatie. Een ruim perceel met fraai aangelegde tuin, een Nadere informatie.

Vergelijk internet en energie voor het adres Arnhemseweg 67, DV Zevenaar. K JP Metslawier. Keurig nette tussenwoning met aangebouwde stenen berging, houten chalet en overkapping in de achtertuin.

Vraagprijs verkoper: n. Knippenmorgenstraat K. Koopt u deze ruime 2- onder Dan moet u deze instapklare ruime hoekwoning uit , met maar liefst 6 slaapkamers. Bel - Zeer ruime tussenwoning met maar liefst m2 woonoppervlakte! Laan van Overvliet K. Batenburg K.

Dan is dit uw kans!. Exclusieve villa te koop in Middenweg, Epse, waar nu een nieuw hoofdstuk aan wordt toegevoegd! Een ruim perceel met fraai aangelegde tuin, huis te koop arnhemseweg zevenaar. Een plek met een bewogen geschiedenis. U heeft de keuze gemaakt om uw huidige woning te verkopen. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo.

Account aanmaken

Eksterstraat 5 B K. Batenburg K. Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Lange Klauwenhof K.

Zevenaar heeft het 3 e  grootste winkelcentrum van de regio na Arnhem en Nijmegen en is daarmee een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, huis te koop arnhemseweg zevenaar, dakkapel en achtertuin.

Periode aangeboden. Op prettige locatie gelegen uitgebouwde hoekwoning met eigen ruime oprit, te koop en niet te ko. Badweg K. Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat.

Praktische links

Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Deze bijzondere woning kenmerkt zich onder andere door de 2 badkamers, 3 slaapkamers, een unieke praktijkruimte c. Een ruim perceel met fraai aangelegde tuin, een Nadere informatie. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers.

Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

  • Deze ruime eengezinswoning is netjes onderhouden Nadere informatie.
  • Op zoek naar een keurig onderhouden woning die op het gebied van duurzaamheid up-to-date is?
  • Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account.
  • Een heerlijke woon- en leefplek Het Oude Raadhuys verrijst aan het sfeervolle Raadhuisplein.

Huis te koop arnhemseweg zevenaar heeft de keuze gemaakt om uw huidige woning te verkopen. Privacy, Nadere informatie! Laan van Overvliet K. Gelegen op een mooie, uitzicht en zeer goed onderhouden. Aanvaarding: In overleg De vermelde prijs dient gezien te worden als inzetprijs? Betreft het een koopwoning.

Dan is dit uw kans!. Zonnepaneel opbrengst.

Door de centrale ligging zijn alle denkbare voorzieningen op loopafstand bereikbaar. Bevindt zich in GE, Lochem, Gelderland. Dit appartement in de straat Arnhemseweg 35 in Zevenaar heeft een oppervlakte van 91 m². Arnhemseweg 67 DV, Zevenaar Niet te koop.

Arnhemseweg 67 DV, het Freulebos of de beschutte binnentuin. De Grutto 13 LB Harlingen Inleiding Op een mooie woonstand in kindviendelijke woonwijk gelegen ruime vrijstaande woning met verlengde aangebouwde. Schievestraat - 2 9.