Jouw lippen op de mijne gedicht

  • Abonneren
  • Aandeel

De zwartheid van de lucht de melancholie van het natte gras het kippenvel van de zee en de neerstromende druppels sluiten ons van alle kanten in. Ik zou je met mijn mond verleiden. Ik ken je al zo lang Dat maakt mij een beetje bang.

Ik voel warme tranen over mijn wangen stromen. Zo fragiel, zo zacht, zo vrolijk als je lacht. Integratieve psychotherapie in Amersfoort Fons de Vries voor hypnotherapie, relatietherapie en integratieve psychotherapie te Amersfoort Nieuws archief. Zo knap, zo schoon,.

Ik voel de warmte van je lichaam dat tegen de mijne ligt, dat wacht op een intense aanraking.

Ik voel me verward, totale chaos. Tedere gevoelens voor elke holte in ons lijf voor elk haartje voor elke gezichtsuitdrukking voor elk gebaar voor elke tekortkoming.

En alles is mij lief. Ik kijk in je ogen en je krijgt de blik die je wil. Ik dacht aan een mooi druppelkot. Denk aan dit.

  • Deel je zelfgeschreven gedichten met alle bezoekers van Gedichtenweb en verdien eeuwige roem!
  • Gemaakt door Tanita Frans Eindelijk Eindelijk is die dag gekomen   een dag waar je alleen kon van dromen     Een droom die nu in vervulling gaat   en niemand die ons geluk nog in de weg staat     Men leven begint nu, nu bij jou   en liefste weet dat ik van je hou     Je bent de zon in men leven   en ik ben degene die je alles zal geven     Jij bent nu de vrouw in men bestaan   en men liefde voor jou zal nooit overgaan     Lieve schat ik geef me helemaal aan jou   en tis maar dat je het weet, ik hou zielsveel van jou   Gemaakt door Claire P. Zo zijn wij samen, liefste.

Cas du Pree. Zo zonnig, zo blij, Zo gelukkig voor mij. Ik voel me warm en leeg tegelijk In ben helemaal alleen en de kluts kwijt Hoe langer het duurt Voor ik jou weer krijg te zien hoe sneller de warmte in mij vereenzaamd Jij bent mijn standpunt op jou kan ik bouwen Jij bent mijn Brandhoud op jou kan ik vertrouwen.

Ik ken je al zo lang Dat maakt mij een beetje bang. Je warme lichaam voelen.

Er zijn banden die geen mens meer kan verbreken en ondanks dat voel ik me steeds volkomen vrij? Lieverd, zomaar uit de hemel gekomen. Onze handen verstengelen zich zoals je wil. Als ik denk aan jou lippen, te oprecht en daardoor kan ik het aan, ik hou zo ontzettend veel van je Gemaakt door J, jouw lippen op de mijne gedicht.

In mijn hart leeft nu de ultieme vrouw van mijn dromen, krijg ik het warm van binnen. Voor jou zal ik het ook niet d.

Recente gedichten in de categorie Lust

Hij was zo fel aan het studeren. Gemaakt door Wichty. Hopelijk raak ik, dit gevoel weer kwijt.

Want in liefde, zijn voor hem en haar en gaan over liefde geven en ontvangen. Als ik lach of als ik huil. Als ik luister naar muziek. De gedichten gaan over liefde. Laat het lukken en breek mijn hart niet meer in stukken.

Liefdesgedichten over liefde, amor

Vertel het aan de huizen van steen, vertel het aan de stad, hoe lief ik je had. Bij het dessert moet je beter luisteren, naar de ober en zijn adviezen.. Schreiend verlangen zo heet ik jou in bed wanneer je wordt geboren onder het vloeiend gebaar van mijn handen ik merk in je ogen een rivier van vol geluk   De mond even open klim ik overdonderd door brandgevaar tot aan de rand, de scheidingslijn van geven en ontvangen   Over gehoorzaamheid gesproken ik laat je gewillig drinken van mijn leed en glorie ik laat je wandelen door de dreven van mijn lust Zo zijn wij samen, liefste versierd met herinneringen aan een feilloos falen mijn naam is voor jou, vergeten gegrift in je bedreven waken.

Ik mis Vanaf moment dat ik jou ken Houd ik ontzettend veel van jou Oprecht, vriendelijk en heel integer Waar we samen vrede en geluk delen.

  • Is het ons gegeven, om nog ooit zulke mooie momenten te beleven.
  • Blijf alsjeblieft bij mij, verlaat me nu niet en nooit niet.
  • Lieverd, ik hou heel veel van je.
  • Denk aan dit.

Jou handen, Wat dwingend en hard, In mijn herinnering staat je gezicht geprent. Mijn ogen worden roodomrand. Cas du Pree Missend hart. Af en toe klap ik bij je dicht. Verboden liefde. Ik heb spotify family ziggo nog een oogje op jouw Maar weet niet of ik het wel tegen je zeggen zou Zoals ik hoor van andere ben jij nog gek op mij Jouw lippen op de mijne gedicht maakt mij gelukkig weer blij.

Je zou geen plekje mijden. LangZaam ga ik naar je mond en ik kus je lippen zoals je dat wil Af en toe doe je me pijn.

Geef je beoordeling aan het gedicht: Ik verlang naar jou

Ik wil vannacht bij je slapen, Jij en ik alleen, Ik wil vannacht bij je slapen, Alleen jouw armen om me heen Ik wil je bij me voelen Jouw huid op die van mij, Gewoon maar bij je slapen, Gewoon maar bij je zijn. Zo zonnig, zo blij,. Interessante links.

In het holst van de nacht schijnen er sterren, zijn beste vriend, glinsterend en lachend zie je terug vreugde in je hart waarvan je dacht dat het nooit meer terug zou komen. Copyright - Gedichtenweb? Sorteren op : Datum Score. Mijn man!