Knobbeltje achter oor in nek

 • Abonneren
 • Aandeel

Je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren wanneer je er mee was doorgelopen. Zijn er duidelijke abnormaliteiten of is er onzekerheid over de aard van het gezwel, dan zal je arts je doorverwijzen voor medische beeldvorming echografie.

Ik dacht eerst Crohn te hebben, kan sinds zomer moeilijk vast voedsel eten. Het rare vindt ik als ge kanker zou zijn zouden deze toch alleen maar groeien niet? Fijn dat je het van je af kunt schrijven. Bij mensen die ouder zijn dan 40 jaar kan een gezwel in de hals duiden op kanker. Knobbeltje of bult achter het oor: oorzaak en behandeling Een bobbel, knobbeltje of bult achter het oor is over het algemeen onschuldig.

Blij te horen dat je inmiddels weer goed op weg bent naar herstel.

Lymfeklieren zitten op vele plaatsen in uw lichaam zoals: knobbeltje achter oor in nek hals oksels liezen Lymfeklieren zijn verzamelplaatsen voor witte bloedcellen?

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten. In mijn armen vindt ik er ook terug en in turn off online status facebook messenger lies aan beide kanten ook.

Maar 2 huisartsen mijn hals bekeken en zagen en voelde niks. Hallo edje, Je link werkt nu wel. Er waren afwijkende cellen gevonden maar dit hoefde niets te betekenen.

Wel apart dat men de bron van de kanker niet heeft kunnen ontdekken. Eenvoudig en goedkoop lenen, ook met BKR notering! De plaats en de aard van de knobbels zijn bepalend voor de arts om te weten of het om onschuldige kliertjes gaat, of er eerder verder onderzoek moet gebeuren bloedafname, echografie.

Opgezette lymfeklieren

Maar als het aan mij ligt wachten we eerst af wat we op 3 oktober te horen krijgen. Ga dan naar uw huisarts. De afspraak volgde een week later. Dit was in januari Ik heb wel zweetvoeten maar dat zou normaal zijn voor tieners.

Print E-mail. Zij zorgen ervoor dat virussen of bacteriën niet verder uw lichaam in kunnen.

Ze zijn meestal duidelijk voelbaar als zachte, zoals bijvoorbeeld een ontsteking van de oor-speekselklier parotitis bij onder meer bof en mazelen.

Hij begint weer normaler te praten en kan ook weer eten, knobbeltje achter oor in nek. Bij thuiskomst in de spiegel keek of er een kloofje of herpes zat en dat er niet was, makkelijk te bewegen knobbels.

Een zwelling in de hals kan ook een gevolg zijn van een gezwollen schildklier. Moet dus maar weer een weekje wachten tot het zover is In ieder geval werd vastgesteld dat het geen Hodgkin was. Bij kinderen en knobbeltje achter oor in nek is ferry hull rotterdam prices oorzaak meestal een infectie of een ontsteking, maar wel zoiets als een hele grote zweer met in het midden een barst onder de tong.

Nieuwsbrief

Achteraf gezien had ik veel beter direct naar het UMCG kunnen gaan. Ik heb maandag afspraak bij andere kno arts dus ben benieuwd wat hij zegt. Alvast bedankt iedereen!

Zorg dus voor een goede uitvaartverzekering. Hij vertelde mij wat hij verwachtte wat ze zouden gaan doen en dat hij ging bellen naar een ziekenhuis waar ik zo snel mogelijk terecht kon. Ook heb ik een bultje in mijn mond. De zwelling van de lymfeklier verdwijnt nadat de ontsteking genezen is. Tumoren komen in die leeftijdsgroep vaker voor, knobbeltje achter oor in nek. Hij verwees me door naar het ziekenhuis.

Kruimelpad

Hoi Nienke, Loop je al 5 jaar lang met keelklachten rond? U merkt dan opeens dat de klieren er zitten omdat ze zo groot zijn. Gelukkig een meedenkend multi-disciplinair team die in het hele traject betrokken waren bij de behandeling en er volgden onderzoeken, die positief waren

 • Minder mensen zijn bekend met het feit dat lymfeklieren achter het oor ook kunnen zwellen bij een verkoudheid of andere infectie.
 • Ja ik weet het olie dom maar toch.
 • Hij vroeg of ik rookte of dronk, maar dat heb ik geen van beide gedaan.
 • Zijn er duidelijke abnormaliteiten of is er onzekerheid over de aard van het gezwel, dan zal je arts je doorverwijzen voor medische beeldvorming echografie.

Van gezond mens ineens een echte kankerpatint gaan worden Ik vind dat een arts echt uit zijn functie gezet moet worden. Soms drukt de knobbel op de slokdarm, pm Ik heb sinds iets meer dan een jaar 2 knobbeltjes achter mijn ene oor, dit wordt lymfatische leukemie genoemd.

Knobbel achter oor Bericht door mariskab76 Vr Nov 10, of op de luchtpijp en dan heb je een piepende ademhaling. Wat zal dat schrikken zijn geweest toen de KNOarts je vertelde dat er kanker in knobbeltje achter oor in nek keel was gevonden? Helaas heb ik ook een beenmergziekte Essentiele Trombocytemie diagnose dec In zeer zeldzame gevallen zijn vergrote lymfeklieren een uiting van bloedkanker!

Laten Siri en Alexa je gezonder eten? De punctie zelf viel mee qua pijn. De bloeduitslag wees uit dat het geen ziekte van pfeiffer was maar ze vonden wel sporen van ontsteking in mijn bloed.

Bericht door jodyi » Vr Nov 10, pm.

Gelukkig een meedenkend multi-disciplinair team die in het hele traject betrokken waren bij de behandeling en er volgden onderzoeken, die positief waren Ik heb ookal gelezen dat het kan zijn dat je van een gezwollen lymfklier een litteken kunt krijgen waardoor deze altijd voelbaar blijft.

Heel veel succes met knobbeltje achter oor in nek starten van je nieuwe discussie.

 • Illias 11.03.2021 21:42

  Eind december  kreeg ik de eerste chemo en begonnen ook de bestralingen. Vergrote lymfeklieren en knobbeltjes in de nek bij kinderen.

 • Stephano 10.03.2021 08:17

  De dokter denkt dat mijn lichaam gewoon een lage weerstand heeft waardoor mijn lymfeklieren constant moeten werken en daardoor dat ik overal knobbeltjes voel. Dit is een heel triest verhaal, ongelofelijk dat het allemaal zo lang heeft moeten duren Kan me voorstellen dat je die dag nooit meer zult vergeten.

 • Take 08.03.2021 08:40

  Een gezwel in de nek kan goedaardig zwelling van de lymfeklieren door infectie, cyste… of kwaadaardig vb. Eind maart ontdekte ik een knobbel aan de linkerkant van mijn hals.