Komma numeriek toetsenbord werkt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Wil je dat liever niet, dan kan je dat makkelijk aanpassen. Plaats reactie.

Deze site in andere talen x. Plaats reactie. Wellicht doe ik ergens iets verkeerd! Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Dat toetsenbord is dan amerikaans. Bedankt voor je vraag met betrekking tot het niet werkende numerieke gedeelte wanneer je de invoertaal in het Nederlands hebt staan.

Voor deze pagina is Javascript vereist. HP computers - Problemen met het draadloze toetsenbord en de draadloze muis oplossen. Hier stel ik in : gebruikersinterface : Nederlands lokale instelling : "Nederlands Belgi " en decimaal scheidingsteken "afgevinkt". Is uw probleem hiermee opgelost. Hoe kan ik dat veranderen.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Klik hier.

Proberen ?

Laatst aangepast door ericje : 17 november om Onderwerp: komma i. Video toevoegen. Maak vandaag nog een HP-account aan! Heb gezocht via Configuratiescherm - Land en taal - Notaties maar daar zijn veeeeeel landen te vinden maar spijtig genoeg geen VS.

  • Ik heb alleen de keuze tussen Nederlands Belgi√ę en Engels Verenigde Staten maar als ik dat tweede aanvink is mijn probleem wel opgelost maar krijg ik een qwerty toestenbord en dat is uiteraard niet de bedoeling.
  • U mag niet reageren op berichten. Selecteer je de Engelse invoer indeling dan werkt de punt wel.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. User Beheerder. Hoe tevreden bent u met dit antwoord. MVG, Marc.

Vrageninfo

Onderwerpopties Onderwerp afdrukken. Meld u opnieuw aan om door te gaan Aanmelden. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Laatst aangepast door ericje : 17 november om Mijn PC staat ingesteld op Nederlands Belgi via "configuratie scherm" en daar "landinstellingen". Vraag is opgelost. Heb gezocht via Configuratiescherm - Land en taal - Notaties maar daar zijn komma numeriek toetsenbord werkt niet landen te vinden maar spijtig genoeg geen VS.

HP notebookcomputers - Problemen met het toetsenbord oplossen Windows? Ook bijv.

Komma i.p.v. punt

Wellicht doe ik ergens iets verkeerd! Privacy Abonneer nu Servicepagina. En toch blijft in Writer het probleem van de komma i. Dat toetsenbord is dan amerikaans. Clickx brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening.

  • Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9.
  • Dan heb je waarschijnlijk de taalinstelling voor het toetsenbord op Nederlands staan.
  • Raar, raar, raar.
  • Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9.

Onderwerp: komma i. Als antwoord op het bericht van A? De tijd is nu Mijn PC met Windows 8 64bits werkt overigns prima met deze instellingen met een fysiek toetsenbord, komma numeriek toetsenbord werkt niet. Als ik de punt intik op het numeriek deel van mijn toetsenbord dan krijg ik een komma i. Sign in. Ik zou eens proberen in writer zelf : onder "Extra" de "opties" aan te klikken en daar.

Ik stel daarom voor om de invoertaal eens te verwijderen zodat je enkel Engels in de lijst hebt staan. Open het Configuratiescherm in Windows?

Weet jij het antwoord?

Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Hartelijk dank, IvoHS.

HP Guided Solution - Problemen oplossen met het toetsenbord en touchpad of clickpad. Ja Nee. Of er een punt of een komma op het numerieke gedeelte staat is afhankelijk van de layout van het toetsenbord.