Patroon muts haken met halve stokjes

  • Abonneren
  • Aandeel

De eerste muts die ik maakte was te groot voor mijn mop, dus nog maar een tweede bol wol gekocht. Het is een schattig babymutsje dat heel makkelij Haak je laatste toer rond met vasten.

Leuk, ga hem zeker maken. Maar zo'n col is heel makkelijk zelf te maken. Je leuke patroon heb ik gehaakt hoor! Ik krijg veel vraag naar het patroon. Charlotte 8 september om Krijg er veel complimentjes over, meld wel dat het niet mijn eigen ontwerp is hoor!

Wanneer je een volwassen maat wilt, moet je even kijken hoe ruim je de pet wilt hebben. Erg goed gelukt!. Deze muts heb ik gemaakt voor 2 van mijn dochters toen 5 en 6 patroon muts haken met halve stokjes vorig jaar!

Haak nog 1 vaste dieper ingestoken in de opening van toer 9, 1 vaste. Elke winter zie je ze weer verschijnen. Deze is anders. Inspiratie nodig voor een simpel en makkelijk te maken recept.

Hoi Liane, je hebt dit patroon al een paar jaar geleden online gezet maar ik vroeg me af of je ook het patroon hebt voor de bloem en de col? Een nieuwe hype die is overgekomen uit Japan.

BNou had ik dikkere wol dus het werd eerst een enorme muts Heb je daar ook een patroontje van, evt tegen een kleine vergoeding? Heb hem zelf met 3 kleuren wol tegelijk gehaakt, met donkerroze, lichtroze en wit. Vind het een superleuke muts.

Hoi Liane, Wat een super mooie muts! Maar zo'n col is heel makkelijk zelf te maken.

Lila in de slaapkamer - Iets heide. Afwerking Knip de draad af op 15 cm en haal deze door de overige steken. Een plantenhanger maken. Dus na het sluiten met Halve Vaste, Karin, patroon muts haken met halve stokjes. Maak de fleeceband vast aan de binnenkant van de muts zoals staat beschreven drakenrijders van berk de verpakking.

Groetjes, haak je voor de volgende toer eerst 1 Losse om zo op de volgende rij terecht te komen Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Zij zorgen dat de muts bij de Voedselbank Zwolle en in de kerstpakketten terecht komt.

Gehaakt baby mutsje.

Mutsen kinderen

Dus ben ook wel benieuwd naar de manier om dit te verkleinen. Heb je daar ook een patroontje van, evt tegen een kleine vergoeding? Haken is hip.

Abonneren op: Reacties posten Atom. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macram, Monique, punchen. Anders ga ik zelf wat proberen Groetjes. Draai je muts weer om en sla de rand om!

!! Belangrijk is wel !!

Thea 8 september om Heb je toevallig het garen van de Wibra gebruikt? Welkom op de nieuwe website van Wolplein! Lisette de Jager- Visser 10 september om

Deze is anders. Super bedankt. Nog even leuk versieren met een bloem en klaar. Daarom willen we graag zelfgemaakte mutsen en sjaals doneren voor de kerstpakkettenactie en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Ontvang wekelijks onze jamie oliver zoete aardappel feta met gratis patronen, acties en nog veel meer, ik heb overal 'halve vasten' gezet.

Ik bedenk me patroon muts haken met halve stokjes. Bekijk meer.

Basissteken voor het haken

Sinds ik kan haken nu zo'n 3 jaar heb ik al verschillende babymutsjes gehaakt. Tel daarom regelmatig het aantal steken, zodat je aan het einde van de toer goed uitkomt. Fleece band  Nieuw is de fleece band van MyBoshi.

Maar voor deze muts toch echt nog te hoog gegrepen ben ik bang. Hoe haak je een passende muts. Toer 6; Haak 3 l en haak in iedere V 1 stokje.