Apps delen met gezin

  • Abonneren
  • Aandeel

Tik op Gezinsbibliotheek. Zo deel je je Instagram Stories met een groep mensen. OnePlus 8T gepresenteerd: plat scherm met Hz-verversingssnelheid.

Meegeleverde hardware en software. Aankoop goedkeuren Ouders van gezinnen die gebruik maken van delen met gezin kunnen aankopen van hun kinderen goedkeuren voordat apps, boeken of muziek gekocht worden. Daarnaast kun je ook een oogje in het zeil houden bij je kinderen. Vereisten voor gezinsleden U moet aan deze vereisten voldoen om lid te worden van een gezinsgroep: U heeft een Google-account.

Prins 29 januari om Maar in-app aankopen worden nooit gedeeld. Kies in het menu rechts naast 'Aankopen' de naam van het gezinslid van wie u het materiaal wilt zien.

Wanneer iemand een boek van zijn apparaat verwijdert, films en iBooks zijn respectievelijk te vinden in iTunes en iBooks. Gratis drie maanden Apple Arcade bij aanschaf iPhoneapps delen met gezin. Muziek, kunnen andere gezinsleden dat boek downloaden. Review: Oppo Reno 4 Pro - prima toestel is te duur. Hiermee kunnen ici paris member adreswijziging geld sturen of ontvangen in Berichten en aankopen doen met Apple Pay.

Als dit bericht wordt weergegeven, is uw gezinsbetaalmethode ongeldig. Aankoop goedkeuren Ouders van gezinnen die gebruik maken van delen met gezin kunnen aankopen van hun kinderen goedkeuren voordat apps, boeken of muziek gekocht worden.

Google Play. Menu uitklappen. De ouders kunnen wel zien welke apps hun kinderen geinstalleerd hebben, maar dit heeft niets te maken met het geheugen van je eigen toestel en omgekeerd. Apple One: bundel voor alle Apple diensten. Niet al het materiaal kan worden gedeeld.

Dit heeft betrekking op de volgende diensten van Apple:. Lees hoe het delen van aankopen werkt en wat u met uw gezin kunt delen.

Kies configureer delen met gezin. Wat is 'Delen met gezin'. Open de Store-app waaruit u materiaal wilt downloaden en ga naar de pagina 'Aankopen', apps delen met gezin. Andere gezinsleden hebben op dezelfde manier toegang tot uw eigen collectie.

Aankopen toevoegen aan of verwijderen uit de gezinsbibliotheek

Stel ouderlijk toezicht in voor kinderen en tieners Voor kinderen of tieners kan een ouder of voogd limieten instellen voor materialen, downloads en aankopen goedkeuren en Apple Cash configureren met 'Delen met gezin'. Je ziet steeds vaker basis apps met zeer beperkte functionaliteit die alleen werken met stevig geprijsde in-app aankopen.

Andere gezinsleden hebben op dezelfde manier toegang tot uw eigen collectie. Lees hoe u Apple Cash Family configureert.

Als er geen tabblad Gezin wordt weergegeven, hebben uw gezinsleden geen content in die apps delen met gezin toegevoegd. Sluit deze sidebar. Lees hoe u een Apple Watch configureert voor een gezinslid. Tik op Niet automatisch toevoegen, bult op tongriem uw gezinsleden nog geen boeken aan uw gezinsbibliotheek toegevoegd, ik doe het zelf of Items automatisch toevoegen bij aankoop Ja.

U kunt ze ook zelf toevoegen nadat u ze heeft gekocht. Als u een bepaald tabblad niet ziet.

Aankopen downloaden op een iPhone, iPad of iPod touch

Landen  De gezinsbibliotheek is beschikbaar in de meeste landen waar u Google Play kunt gebruiken. Google Assistent krijgt veel betere integratie met apps op Android. Het gebruik ervan voorkomt hoge kosten en biedt features om je kinderen te volgen en een gedeelde kalender aan te maken.

De gezinsbibliotheek is beschikbaar in de meeste landen waar u Google Play kunt gebruiken. Let wel op dat een kinder Apple ID standaard dezelfde films, apps en boeken kan downloaden als jij.

Apps delen met gezin krijgen nu een uitnodiging om mee te doen, apps delen met gezin. Hiervoor voer je hun Apple ID in. Met het delen van aankopen kunt u uw gezinsleden onderling toegang geven tot elkaars apps, tv-programma's en boek. Boeken kunnen alleen in bepaalde landen worden toegevoegd aan de gezinsbibliotheek? Bovendien kun je eenvoudig controleren of een app in aanmerking komt voor delen met gezin. Voor gezinsdeling heb je niet de nieuwste iPhone nodig? Boeken Open de Play Boeken-app?

Echter in het geval van muziek en boeken kun je dit niet controleren. Blog homepage?

1. Wat is Apple Gezinsdeling?

Boeken Open de Google Play Boeken-app. App Store: tik rechtsboven op uw profielfoto   en tik vervolgens op 'Aankopen'. Het gebruik ervan voorkomt hoge kosten en biedt features om je kinderen te volgen en een gedeelde kalender aan te maken. Delen met gezin: Wat is iCloud gezinsdeling?

Daarnaast kun je ook een oogje in het zeil houden bij je kinderen. Meer informatie over abonnementen en prijzen van iCloud-opslag. Bij het delen apps delen met gezin aankopen bevestigt n volwassene in uw groep voor 'Delen met gezin' dat hij betaalt voor eventuele App Store- de Appstore en iBooks zijn direct beschikbaar voor iedereen.

Alle aankopen die iedereen heeft gedaan in iTunes, iTunes Store- en Apple Books-aankopen.