Bedankt in t spaans

 • Abonneren
 • Aandeel

Los propietarios merecen muchos agradecimientos por su generosidad. Wij waarderen uw donatie voor de kinderen. Dank u, mijn vriend, voor alles wat je me geven.

Manier 3: variaties A. Ik voel me dankbaar voor het geschenk. Aanmelden Facebook. Ze vertelde me dat ze dankbaar was voor mij voor het weekend. Meest recente berichten  ¿A qué hora comen los españoles? Schrijf "con gracias repetidas" als je, bijvoorbeeld aan het eind van een brief, "nogmaals bedankt" wilt schrijven. Gracias is het woord voor "dank je wel" in het Spaans.

Een miljoen dank aan onze sponsors. Onderdeel van: EnjoyLingua. Twee verwante woorden zijn ook in gemeenschappelijk gebruik: agradecido dankbaar, waarderend of dankbaar en agradecimiento waardering of dankbaarheid. Benadruk je dankbaarheid door er "muchas" of "muchsimas" aan toe te voegen.

Methode 1 van Was dit artikel nuttig, bedankt in t spaans.

 • Gracias is het woord voor "dank je wel" in het Spaans. Manier 2: zeggen dat je iets graag gedaan hebt A.
 • Boven alles, geef ik u bedankt voor het maken me erg blij. In dit artikel: Een simpel bedankje schrijven.

Gratis demoversie Spaans

Copyright © Espaans. Met dank voor uw begrip. Als je hebt verder gegaan dan het leren van de basisprincipes van de Spaanse, kunt u ook het werkwoord agradecer , die wordt gebruikt om dankbaarheid, appreciatie en dank uit te spreken. Schrijf "gracias señor" voor "dank u wel meneer" en "gracias señora" voor "dank u wel mevrouw". Ik voel me dankbaar voor het geschenk.

Deze dank gaat ook voor jullie bedankt in t spaans. Aan dit artikel hebben 19 mensen bijgedragen, Nederland of online. Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, waarvan een aantal anoniem. Met dank voor uw begrip. En van de belangrijkste dingen om in een nieuwe taal te leren zeggen of schrijven is "dank je wel".

Drie manieren om “Graag gedaan” te zeggen

Schrijf "con gracias anticipadas" als je wilt zeggen "alvast bedankt". Hartelijk dank voor uw toepassing. Dit artikel laat je verschillende manieren zien om "dank je wel" te zeggen in het Spaans.

Dank u, voor alles wat je me geven, bedankt in t spaans. Houd er rekening mee dat dit zinnetje niet in alle Spaans sprekende landen gebruikt wordt? Categorien: Spaans. Meest recente berichten  A qu hora comen los espaoles. Ik voel me dankbaar voor het geschenk.

Merk op dat agradecer wordt onregelmatig geconjugeerd als je over jezelf bent voor het publiek in de tegenwoordige tijd!

Is het belangrijk dat elk gezin het creëren van een cultuur van dankbaarheid. Ik voel me dankbaar voor het geschenk. Ze vertelde me dat ze dankbaar was voor mij voor het weekend. Sobre todo, te doy las gracias por hacerme muy feliz.

Boek nu bedankt in t spaans online cursus bij Espaans. Spaans leren De basis van de Spaanse taal De Spaanse grammatica Spaanse woorden leren 1 Jurken voor bruiloft moeder woorden leren 2 Spaanse woorden leren 3 Spaanse zinnen leren Spaanse gesprekken voeren Spaans leren via het Espaans blog Regelmatige werkwoorden op -ar Regelmatige werkwoorden op -er Regelmatige werkwoorden op -ir Onregelmatige werkwoorden.

Over ons Categorien. Pingback: Spaans voor op vakantie - Espaans - Blog. Con is het Spaanse woord voor met. Es importante que cada familia cree una cultura de agradecimiento. Reactie Naam E-mail Website.

5 manieren om bedankt te zeggen in het Spaans

Schrijf "estoy agradecido" als je een man bent, of "estoy agradecida" als je een vrouw bent, om te zeggen "Ik ben dankbaar". Medeauteur door 19 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten. Cookies maken wikiHow beter.

Te Ofrezco mis gracias sinceras. Gracias por ser quien eres. Je wilt hiermee zeggen dat datgene waar je voor bedankt wordt niet belangrijk is of niks voorstelt.

 • Danilio 17.01.2021 14:38

  Het schrijven van "dank je wel" in het Spaans is niet zo moeilijk, maar er zijn verschillende manieren afhankelijk van de context en van hoe formeel je je wilt uitdrukken. Sobre todo, te doy las gracias por hacerme muy feliz.

 • Amber 20.01.2021 01:55

  Methode 2 van Medeauteur door 19 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.

 • Robbie 13.01.2021 23:56

  Pingback: Spaans voor op vakantie — Espaans - Blog. Ik ben dankbaar voor het geschenk.