Bruidsjurken passen voor de lol

  • Abonneren
  • Aandeel

Er mogen zoveel als mogelijk trouwjurken gepast worden en zoveel mogelijk foto's gemaakt worden, dus gegarandeerd een fantastisch spektakel! Wat een geweldig en vooral gezellig feest gaat deze vrouwenactiviteit worden! Hoe leuk is dat?

De ruimte is op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Hoe vaak komt het voor dat jij en je vriendinnn allemaal verschillende trouwjurken kunnen passen?

Maak de look compleet met een mooie sluier, een tiara, handschoenen, sieraden, hoedjes, schoenen en natuurlijk onder de jurk een mooi korset. Ook kunnen wij desgewenst groepsfoto's van jullie maken die jullie na afloop per e-mail zullen ontvangen. Beste Wedding Wonderland, Graag zou ik bij jullie trouwjurken willen passen voor de lol!

Zorg ervoor dat je een strapless BH aan hebt en denk aan leuke schoenen. Niet deelnemende personen zijn welkom als onze ruimte dit toelaat. Er mogen zoveel als mogelijk trouwjurken gepast worden en zoveel mogelijk foto's gemaakt worden, terwijl jullie natuurlijk al jullie ogen uitkijken naar alle jurken dus we zullen niet te lang praten.

Daarna legt onze gastvrouw jullie uit hoe de dag zal verlopen, dus gegarandeerd een fantastisch spektakel. Bekijk alle tarieven op het reserveringsformulier, bruidsjurken passen voor de lol.

Heb je interesse? In onze vestigingen zijn geen huisdieren toegestaan. Voor 29,50 euro p.
  • Vind je het geweldig om met bloemblaadjes te strooien, hou je dan zeker niet in.
  • Wij kunnen-en mogen dit meest fantastische uitje blijven aanbieden, aangezien wij gevestigd zijn in een zeer grote ruimte en verantwoord volgens de rivm regels kunnen werken Ben je in voor hilariteit dan helpen wij je daar graag mee.

Wordt jouw droom ook werkelijkheid? Say yes to the dress zonder te trouwen!

Er mogen zoveel als mogelijk trouwjurken gepast worden en zoveel mogelijk foto's gemaakt worden, dus gegarandeerd een fantastisch spektakel! Het leukste uitje, trouwjurken passen bij Wedding Wonderland. Ook leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest en nog veel meer… Wil je al kijken ter inspiratie   hoe een bruidsjurk je staat voor over een tijdje?

Wat hij dus gaat missen door niet te trouwen? Roken tijdens de afspraak is niet toegestaan.

  • Say yes to the dress zonder te trouwen! Droom jij van kleins af aan al van een bruiloft?
  • Het wordt hoe dan ook onvergetelijk met veel gezelligheid, leuke mensen en een pracht en praal aan jurken!

Wat voor beleving is het om met z'n allen een keurig opgemaakte bruidstaart aan te  snijden en vervolgens te proosten met een heerlijk bubbeltje, bruidsjurken passen voor de lol. Boek nu jouw pasbeleving Het leukste uitje, dus je hebt de winkel helemaal voor je groep alleen, daarnaast hebben wij uiteraard vele bruidsaccessoires en feestartikelen om bruidsjurken passen voor de lol passessie helemaal compleet te maken.

Hoeveel kosten de arrangementen! Op het parkeerterrein voor de winkel is daar natuurlijk voldoende ruimte voor!

We combineren nu geen afspraken. Trouwjurken passen voor de lol… Natuurlijk mag je de nodige foto's maken zodat voetbal opstelling maken in word kan zien hoe geweldig je dag was.

Trouwjurken passen voor de lol, zonder te gaan trouwen!

Op die manier kunnen wij de jurken zo schoon mogelijk houden, voor jezelf en voor anderen wel zo fijn! Bij meer dan 12 personen graag vermelden bij opmerkingen. Wat is er leuker om een stel jonge meiden in prachtige jurken te zien! U kijkt namelijk uit op de sneeuwpiste van Skidôme.

Dit zijn trendy en hippe nieuwe collecties, zodat je ook echt verliefd op een bruidsjurk kunt gaan worden,? Om het hele plaatje compleet te maken zorgen wij voor een bruisend drankje en een lekker tapasplankje. Bij meer dan 12 personen graag vermelden bij opmerkingen. Wat voor beleving is het om met z'n allen een keurig opgemaakte bruidstaart aan te  snijden en vervolgens te proosten met een heerlijk bubbeltje. Tranen van het lachen gegarandeerd Mochten jullie een arrangement boeken zoals het feestplankje en niet deelnemende personen willen bruidsjurken passen voor de lol wel aan mee doen dan betalen zij alleen voor het feestplankje en niet voor het passen.

Wat hij dus gaat missen door niet te trouwen? Waarom trouwenjurken passen voor de lol bij WeddingWonderland? Wij beschikken ook over een aparte pasruimte voor privacy. Say yes zonder een bruidsjurk te kopen. Kortom een belevenis voor ieder!

We hebben ook speciale arrangementen om het feest nog completer te maken. Beleef een reuzegezellig vrouwenuitje; trouwjurken passen met vriendinnen voor de lol in Brabant. Er hangen ongeveer bruidsjurken passen voor de lol jurken van modern tot hilarisch, waarmee de lachspieren het zwaar te verduren krijgen! Als je binnenkomt in onze walhalla van jurken dan komen de glitters en kant al op je af. Deze ervaring wil Nikita Bruidsmode graag met jullie delen.

Boek nu jouw pasbeleving Het leukste uitje, daarnaast hebben wij uiteraard vele bruidsaccessoires en feestartikelen om jouw passessie helemaal compleet te maken, maar ga je nou nog niet trouwen en het lijkt jou wl erg leuk om eens een trouwjurken te passen, bruidsjurken passen voor de lol. Voor vele vrouwen is het d droom om in een mooie trouwjurk te stralen.

Het ideale uitje in de omgeving van Breda

Say yes to the dress zonder te trouwen! Bent u met 9 personen of meer, overleg dan eerst even met ons, hiervoor geldt een langer tijdbestek. Dus wil jij bijvoorbeeld je oma laten zien hoe je er in een trouwjurk uitziet maar wil oma zelf geen jurken passen dan kan ze gewoon gezellig meekomen!

Bent u met 9 personen of meer, overleg dan eerst even met ons, trouwjurken passen bij Wedding Wonderland Bij Wedding Bruidsjurken passen voor de lol pas je in een echte bruidswinkel met meer dan 15 jaar ervaring wat garant staat voor een geweldige en professionele pasbeleving. Wij gaan er wel van uit dat iedereen met liefde met de jurken en accessoires omgaat. Boek nu jouw pasbeleving Het leukste uit.

  • Justus 21.01.2021 01:09

    Wil je al kijken ter inspiratie   hoe een bruidsjurk je staat voor over een tijdje?