De buren sittard bestellen

 • Abonneren
 • Aandeel

Druk eetcafé aan de Markt in Sittard. Beoordelingen filteren.

Moest alles gewoon betalen ook! Niet verkeerd en zeker goed verzorgd. Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Minimum: 1 , Maximum: Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden.

Gemiddeld Meer informatie, de buren sittard bestellen. Ik vermoed dat ik er misschien nog wel eens ga eten als ik ooit nog eens in de buurt ben. Afgelopen week bij dit eetcaf gaan eten met familie. Echter beviel de medewerker niet dat hij daardoor een paar seconden langer moest wachten dus besloot hij zelf maar mijn geld te pakken. Gisteravond was het weer een drama.

Alles werd vrij gebracht en het personeel was erg vriendelijk! De sate is echt hun specialiteit.

Ik zij 80 cent, hij gaf 60 terug en was snel weg. Ik vind het juist leuk dat het personeel "jong" maar wat noem je jong he :P is. Ik moest een flesje kopen. En dit waarschijnlijk wel keer op en neer! Advies aan de uitbater: zoek een ander vak, want voor de horeca ben je volstrekt ongeschikt. Echt een aanrader!!

Vooral terwijl het immens was. Wat ons aangaat zal dit zeker een vervolg hebben. Datum van bezoek: september Echt geen aanrader, de buren sittard bestellen. Roman 45 punten. Maar het afmelden van sommige van deze cookies kan een effect hebben op uw browse-ervaring.

Mocht dit toevallig een keer niet het geval zijn, dan zeg ik er iets van en wordt ik meteen geholpen. Bediening en ambiance prima.

Producent verkoopt zijn producten in de Buurderijen

Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Er werd tijdens het eten nog wel gevraagd of alles naar wens was, waarmee de bediening een puntje erbij heeft verdiend.

Datum van bezoek: oktober Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Geeft Volt geld terug. Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als hier?

De buren sittard bestellen up the good work Buren team. Verder is het een gezellige zaak waar ook in het weekend veel te doen is.

Party top 20

Waarderingen en beoordelingen 4,0  92 beoordelingen. Uitstekend Binnen heerst een gezellige sfeer zowel doordeweeks als in het weekend als uitgaansgelegenheid.

Daar krijg je een drie gangen keuze menu. Ongedwongen samen onbeperkt genieten van diverse heerlijke gerechtjes, voor een vast bedrag. En ook nog betalen!!!!!. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Door de opgelegde maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om ons alleen op het onbeperkt tapas te richten.

Vreselijk 3. De cafs op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend de buren sittard bestellen uur.

Waarderingen en beoordelingen

Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Maar de baas heeft het direct opgepakt en wist binnen 3 tellen een oplossing aan te bieden. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Die man of vrouw moest eens goed aangepakt worden. De Buren, Sittard. Deze informatie staat in een PDF document.

 • Manolya 05.03.2021 07:36

  We zijn er laatst met een paar man gaan eten.

 • Michèle 08.03.2021 02:06

  Lang wachten voordat er iemand aan tafel komt.

 • Dylana 03.03.2021 03:59

  We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.