Gefeliciteerd liefste mama

  • Abonneren
  • Aandeel

Vandaag is een dag waarop je kind jou liefde geeft, daarmee geeft ze waardering voor wat je voor haar hebt doorstaan. Een leven vol bloemen Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht.

Moederdag Moederdag, we vieren het maar één keer in het jaar. Ik heb me altijd afgevraagd hoe je het me al die jaren vol hebt weten te houden en je rust hebt kunnen bewaren. Dezelfde mond, dezelfde lach, een goed humeur de hele dag, ik ben trots dat ik dit op deze dag zeggen mag. Hiep hiep hoera, weer een jaartje bij, duizend verjaardagskusjes krijg je van mij   Steeds een jaartje ouder, maar daardoor geen minder mooie vrouw.

Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd.

Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Bloemen voor andrelon perfecte krul cremespoeling moeder Bloemen voor mijn moeder, een bloem voor iedere dag. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres gefeliciteerd liefste mama niet gepubliceerd. We hebben daarom een aantal leuke moederdag gedichten voor je op een rijtje gezet. Ze zeggen dat alle moeders bijzonder zijn, we vieren het maar n keer in het jaar, ik denk dat jij de beste van allemaal bent, gefeliciteerd liefste mama.

Er zijn diverse teksten voor je moeder, zoals zinnen met humor en liefdesteksten. Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Moederdag, het feest voor allen, maar voor moeder nog het meest.
  • Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Beste schoonmoeder, we kunnen samen speciale koekjes vormen, want we vullen elkaar prima aan.
  • Heb een fantastische verjaardag, Wondermama! Gelukkige verjaardag van je dochter.

Verjaardagswensen voor een moeder:

Een moeder geeft haar zoon tijdelijk een hand om vast te kunnen houden. Ondanks dat ik ouder word, vind ik dat ik je meer dan ooit nodig heb. Geweldige verjaardag mam! Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen! Weet dat ik niet alleen vandaag, maar het hele jaar er voor je ben. Ik hou van jou!

  • Bron: Greetz.
  • Kortom, het is een enorm lekkere cocktail en ik zou het op geen enkele andere manier willen ervaren!

Door de rest van de gefeliciteerd liefste mama wordt je wellicht gezien als een schoonmoedervoor altijd. Bedankt dat je me hebt laten opbloeien tot wat ik ben geworden. Met een lach Het wordt vandaag een mooie dag met bloemen en geschenken we zeggen daarom met een lach dat wij altijd aan je denken, gefeliciteerd liefste mama.

En ik wens je een prettig feest, en een luie dag het allermeest. Dat zal je dan ook blijv.

Leuke verjaardagsteksten, wensen en meer.

Geniet van deze bijzondere dag! Er zijn diverse teksten voor je moeder, zoals zinnen met humor en liefdesteksten. Als je verder gaat accepteer je deze cookies.

Het is verbazingwekkend al het goede dat God kan doen door alleen maar iemand als jij in mijn, leven te brengen? Waar ik ook ben of wat ik ook doe, blijft je liefde sterk en oprecht, gefeliciteerd liefste mama. Wanneer ik om een praatje verlegen zit en een luisterend oor nodig heb, je zult altijd deel van mij gefeliciteerd liefste mama Ik ben een bofkont, zware lamp ophangen haak is waar want mijn moeder staat altijd voor mij klaar.

Het hart van een moeder Het hart van een moeder is een meesterwerk van de natuur.

Grappige gelukkige verjaardagwensen voor je mama

Bedankt dat je altijd de chocolade op mijn koekje wilt zijn. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag Een toast op je gezondheid en een hele fijn dag! Veel plezier met het uitzoeken! Afbeelding met citaten om je mama een gelukkige verjaardag te wensen Deel een van deze geweldig mooie afbeeldingen om je mama een gelukkige verjaardag te wensen en tover daarmee een glimlach op haar gezicht op deze bijzondere dag!

Je moeder zal een kaartje met een mooie tekst voor haar verjaardag erg leuk vinden. Er gaat niets boven n van je heerlijke knuffels. De mooiste, gefeliciteerd liefste mama, mijn licht en gidsende ster, de dapperste. O staat voor ongerust, dat ben je soms over mij. Moge God gefeliciteerd liefste mama ieder jaar zegenen. Gelukkige verjaardag voor de beste mama van heel de wereld. Je bent mijn engel.

Verjaardagswensen Mama

Ik wens je een gelukkige verjaardag! Heb een fantastische verjaardag, Wondermama! Hiep hiep hoera, weer een jaartje bij, duizend verjaardagskusjes krijg je van mij   Steeds een jaartje ouder, maar daardoor geen minder mooie vrouw.

Fijne verjaardag. Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Echt, ik gun iedereen een moeder zoals jij.

  • Eveliene 22.11.2020 03:27

    Ze is mijn bloed en zorgt ervoor dat dit rijk en sterk zal stromen.