Kleine auto geschikt voor lange mensen

 • Abonneren
 • Aandeel

Quote Barri Gewoon proberen. Vandaag 2de Paasdag weer eens een rondje aan het passen geweest. De auto biedt iets minder beenruimte van de Optima, maar de ruimte is nog steeds acceptabel.

Zeker gezien de ruimte die je daarvoor terug krijgt. Registreren Inloggen. Wij zijn geëindigd met een Opel Corsa. Steeds meer merken leveren stoelen met verlengbare zittingen. Daarom hoef je niet bij de eerste mismatch het type verder te laten staan. Gepubliceerd op: 27 december geschreven door Joost van Herpen. In werd de Telsa Model S vernieuwd met o.

Hoe breder die is, hoe lastiger het wordt qua beenruimte waarschijnlijk. Een heerlijk ruim bolletje voor het bolletje van uw man. Op het moment dat je de rail van de stoel wijzigd is de auto niet meer type goedgekeurd en rijd je kleine auto geschikt voor lange mensen rond. Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Op de hoogte van exclusieve dealerkortingen.

Heeft iemand wat suggesties. Prefereer je toch de hoge zit van een SUV!

Kijk eens naar auto's zonder middenconsole. Het is daarnaast prettig om een stuurwiel te hebben dat in hoogte en lengte verstelbaar. Ron Kamstra 3 september Beantwoorden.
 • Log in Recente berichten.
 • De kans is groot dat hij de rem en gas tegelijk intrapt en dat is levensgevaarlijk.

Gerelateerde berichten

In de Toyota RAV4 van mijn echtgenote heb ik de stoelrails 10cm naar achter laten zetten. Hyundai i30 Wagon. Hi Xalandra, een heel erg informative en uiterst nuttige artikel over de autos voor lange mensen.

Ik zou zelf niet snel een nieuwe auto kopen, maar de nieuwe Opel Astra J 5-deurs zit lekker. Robert 8 januari Beantwoorden. Leon, Ibiza Sport, Altea.

 • Autoliefde roest niet Denise Haagen Re: Kleine auto voor lange mensen, advies gevraagd
 • De Japanse merken en Koreaanse vallen gemiddeld toch wel kleiner uit.

Volkswagen Tiguan. Daarom hoef je niet bij de eerste mismatch het type verder te laten staan? Ik ben 2,04m en rij in een Renault Kangoo diesel bestelbus uit Mijn kenteken.

Het is een sportieve, luxueuze auto die populair is bij langere mensen.

PSander Re: Kleine auto voor lange mensen, advies gevraagd Vandaag d. Omdat de auto een bovengemiddeld gewicht heeft, is de verzekeringspremie iets hoger. In mijn MINI daarentegen zit ik perfect.

We slaan geen persoonlijke gegevens op. Rob Bruintjes 14 mei Beantwoorden. KODA staat bekend om zijn ruime modellen. In werd de Telsa Model S vernieuwd met o.

Een toepasselijke datum, want 21 juni is ook de langste dag van Ook 44 doen we op zijn tijd.

Autotesten

Jasper 5 januari Beantwoorden. Beste Rob, Al vaker merk ik dat de lengte niet bepalend is of je in een auto past. Alle ramen dicht! Ik ben blij dat je er wat aan hebt. Denise Haagen Re: Kleine auto voor lange mensen, advies gevraagd

 • Kleine auto voor lange mensen, advies gevraagd Gepost door Denise Haagen.
 • In werd de Telsa Model S vernieuwd met o.
 • Sinds is er een zuiniger model verkrijgbaar, die bekend staat als de Hyundai i30 Blue.
 • De Duitse auto’s hebben relatief veel ruimte voorin.

Ik ben 2,04m en rij in een Renault Kangoo diesel bestelbus uit Kleine auto geschikt voor lange mensen de rail van de stoel een beetje verlengt. HarrieD Re: Kleine auto voor lange mensen, dan weet je in iedereen geval wat over een paar jaar wel goed is. Maar je moet niet al te breed zijn.

Een Daihatsu cuore die zitten erg ruim. Ik heb Lastenvrij opgericht om autoverzekeringen voor iedereen goedkoper te maken.

Kia Optima

Mijn vrouw en ik gaan binnenkort kijken naar een Opel Corsa. Worden je bovenbenen goed ondersteund? Enig nadeel zou het benzine verbruik kunnen zijn als je hem prive zou rijden ipv lease. Rob Bruintjes 7 november Beantwoorden.

Hey Jeffrey, Ja formaat buitenkant auto zegt helaas vrij weinig. Quote MForum Over de Cuore. Wij gaan denk ik binnenkort maar even op een rondje auto passen Reageren Reageren met quote!

 • Jennigje 16.09.2020 23:29

  Zelfs de nieuwe i10 van mijn vader 1. Zit je voorin beter dan in menig C segment auto.

 • Ype 15.09.2020 00:14

  Inmiddels is mijn lease VW Touran aan vervanging toe, die was de derde Touran die ik tot aan het eind lease heb gereden en kan geen slecht woord over de auto zeggen.