Prijs amerikaanse pocket bully

  • Abonneren
  • Aandeel

Foto 1 tot en met 4 teefjes Foto 5 en 6 reutjes Foto 7 moeder Foto 8 vader Beste 'American Bully ' liefhebbers, leuk dat je heb geklikt op deze advertentie! Af en toe lekker ravotten vinden ze geweldig.

De American Bully beelden Nieuw, de american bully beelden. Ze zijn verkrijgbaar in blau Maar ze zijn al vlug tevreden! Ons lieve teefje Shine is Ik waak voor mijn baas waakbord met afbeelding van de american bully. Oss 5 okt. Ze zijn geboren op 19 september en mogen half november het nest verlaten.

Gerelateerde zoektermen. Kleinzoon van eminents boss en vele andere. Twijzelerheide Vandaag! Laatste blauw tricolor reutje beschikbaar.

Tilburg 17 okt.

Op 2 oktober werden deze mooie pups geboren. Mol 29 sep. Beiden ouders.

Over de American Bully

Gent 17 okt. Hondenrassen Amerikaanse Bully. Ons lieve teefje Shine is op dierendag bevallen van haar mooie nest. Ze is o. U krijgt bij aankoop een wettelijke garantie van 2 jaar. Met trots mogen we mede te delen dat er 6 fantastische pups zijn geboren uit onze eigen Donnatell

  • Dit is onze lieve sociale hond Jamey. He Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Uit prachtige lijn. Amerikaanse bully Teef van 2 jaar Leena is een hele lieve aanhankelijke teef van 2 jaar en een paar maandjes jong ze is lief sociaal met alles en iedereen.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app! Nog 4 reutjes voor een forever home!? Grey bekend van de ebkc blog. Nieuw Ophalen of Verzenden. Zwolle 10 okt? Gerelateerde zoektermen. Geboren 27 september Contacteer ons.

Ben je op zoek naar een American Bully pup, dan ben je hier aan het juiste adres

Abkc stamboom. Onze moeder is Majestic Evangelin met de ABKC-stamboom en we zijn behoorlijk deugnieten en binnenkort zal het tijd worden dat we de fokker verlaten en het huis verlaten om een stap in de volwassenheid te zetten!

Onze american bully met mooie papieren is per ongeluk gedekt door de reu van een vriendin.

Raw Exotics Brunssum. Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud Prijs amerikaanse pocket bully pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlee. De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Een standard Bully wordt tussen 42 en 48 cm groot. Deze pups worden grote zachtaardige jumbo reclame opa met goe.

American Bully pups te koop

Voor meer informatie of iets anders kunt u een appje via WhatsApp sturen naar dit nummer Of een email sturen naar dit email adres aasen gmail. Hoi ik ben djodjo een american bully pocket ik heb ervaring en ben in bezit van ebkc en obkc stambomen met bekende namen rasorsedg. Admin - April 11, 2.

Hij heeft een ebkc stamboom en is gezond verklaart! Notify me of new posts by email. American bully xl, prijs amerikaanse pocket bully. Op die manier ontstonden verschillende formaten. Pups worden groot gebracht met kinderen en andere dieren Healthy check Oss Vandaag! Gewicht 2,3 kg. Betaling via overschrijving.

Beschikbare American Bully Pups

Zie omschrijving Vandaag. Hondenrassen Amerikaanse Bully. Heeze 10 okt.

Ik waak voor mijn baas waakbord met afbeelding van de pit bull. Zwolle 10 okt. He Nieuw Ophalen of Verzenden.

  • Demiën 27.02.2021 09:13

    Stafford , heeft 1 teefje en 6 reutjes geworpen! Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlee