Rondleiding de rotterdam rem koolhaas

  • Abonneren
  • Aandeel

Ok Meer lezen. Wat een uitzicht! U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Op het dakterras van hotel Room Mate Bruno kunt u genieten van een eersteklas uitzicht op de omgeving met spectaculaire architectuur. Michiel Een gemêleerd gezelschap van vijftien mensen heeft zich aangemeld voor de tour. Führung in Rotterdam. De Rotterdam Tours is samenwerkende partner van De Rotterdam,.

Wil je meer weten over aanmelder.

De Rotterdam Tours biedt de unieke gelegenheid om dit spectaculaire gebouw te leren kennen! Michiel neemt ons mee naar de parkeergarage met parkeerplaatsen, twee verdiepingen onder de grond. We lopen een rondje om het gebouw dat er vanaf elke plek weer anders uitziet.

Noordereiland Karakteristieke woonwijk omringd door water. Reserveren voor de rondleidingen kon niet via mail of internet maar moest aan de balie in het gebouw de Rotterdam gebeuren.

Groep of los ticket, rondleiding de rotterdam rem koolhaas.

Imagine is de naam van de nieuwbouw van blok K3 in Parkstad Zuid in Rotterdam. In vijftig jaar tijd zakt het gebouw tot vijfentwintig centimeter in.

Home Nieuwbouw nieuws Rondleiding door het gebouw De Rotterdam. Depot Museum Boijmans van Beuningen 26 september Wij willen graag donderdag 23 januari een rondleiding, na Nederlands NL Nederlands English. The New York Times plaatste Rotterdam in  de top 10 van must-sees in , vooral vanwege de  'first-class' architectuur.

  • Imagine — Parkstad Zuid — eind in de verkoop 20 oktober
  • Meer informatie. Een ander beeldbepalend gebouw op de Wilhelminapier is Pakhuismeesteren, een opmerkelijke transformatie van pakhuis naar hotel en Foodhallen.

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat het Bauhaus, een vooruitstreven Neem contact met ons op: info top Please send us an  email rondleiding de rotterdam rem koolhaas we'll be glad to provide you with more information and accomodate your request. Samen vo We gaan naar buiten en Michiel wijst naar de balkons.

Op het dakterras van hotel Room Mate Bruno kunt u genieten van recreatiewoning kopen zeeland ouddorp eersteklas uitzicht op de omgeving met spectaculaire architectuur.

Praktische informatie

Een ander beeldbepalend gebouw op de Wilhelminapier is Pakhuismeesteren, een opmerkelijke transformatie van pakhuis naar hotel en Foodhallen. Krijg ik daar een bevestiging van? Kom je naar architectuurstad Rotterdam, dan mag een bezoek aan de spectaculair getransformeerde Wilhelminapier niet ontbreken.

Meer informatie. Unieke rondleiding Ervaar de architectonische hoogtepunten van Rotterdam tijdens deze rondleiding over de Dominicaanse republiek rondreis met eyecatcher De Rotterdam en het getransformeerde pakhuis Pakhuismeesteren als hoogtepunt! What to expect, rondleiding de rotterdam rem koolhaas.

Het gebouw, de Wilhelminapier, de Wilhelminapier de verborgen verhalen! Wil je meer weten over aanmelder. Wilhelminapier De Rotterdam ligt op een van meest dynamische plekken van Rotterdam.

Wilhelminapier

Theater Zuidplein en bibliotheek geopend 20 september Soms neemt uw gids u mee naar buiten. Nederlands NL Nederlands English. Nieuwbouw nieuws.

Reserveren voor de rondleidingen kon niet via mail of internet maar moest aan de balie in het gebouw de Rotterdam gebeuren. We offer several ticket-tours from 1 to 2,5 hours, de Wilhelminapier.

Neem contact met ons op: info top Of is er geen bevestiging voor nodig?. De voertaal is Nederlands. Een passagiersschip in dienst van de Holland-Amerika Lijn en waarmee zoveel mensen naar Rondleiding de rotterdam rem koolhaas voeren. Wat een uitzicht. Meer informatie over het gebouw De Rotterdam   van architect Rem Koolhaas.

Hoog en breed

Tour door De Rotterdam. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam. Het gebouw had niet alleen ruimte nodig, maar ook een plek waar het mooi in context met de Erasmusbrug zou komen te staan.

Het gebouw is niet alleen heel hoog bijna m , maar ook ontzettend breed met drie torens op een plint.

Fhrung in Rotterdam. Theater Zuidplein en bibliotheek geopend 20 september. Een passagiersschip in dienst van de Holland-Amerika Lijn en waarmee zoveel mensen naar Amerika voeren.

  • Sanjin 22.01.2021 05:00

    De naam De Rotterdam verwijst naar het ss Rotterdam.