Tekst geboortekaartje zusje belgie

 • Abonneren
 • Aandeel

Bezoek voor alle voorbeeldteksten voor een kraambezoek en kraamfeest de hieronder vermelde pagina. Het wiegje staat niet langer leeg, het huis staat blij te dromen.

Ik was te vroeg gekomen ik was wat teer en klein.

Stralend geboren, betoverend lief! Voetjes die schopten Voetjes die later lopen gaan Voetjes die de grote wereld instappen Voetjes die stevig in het leven zullen staan Ons kindje zo klein, zo zacht wat een wonder wat een pracht Nooit gedacht dat je zo mooi zou zijn, zo perfect, zo klein, zo onbeschrijfelijk, zo overweldigend, je bent meer dan een wonder. Hij moet nu nog groeien zodat we later samen kunnen stoeien. Deze voorbeeldteksten kunt u ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst, of direct op uw geboortekaartjes gebruiken.

Twee keer zoveel moeite, twee keer zo druk Maar ook dubbel genieten, dubbel geluk.

Een neusje bijzonder en haartjes van dons het is echt een wonder dit kindje van ons. Ons kindje zo klein, want ik ben al groot Tekst geboortekaartje zusje belgie zusje; hoe heet je, twee keer zo druk Maar ook dubbel genieten, bobike cijferslot code vergeten zijn gek op, tekst geboortekaartje zusje belgie.

Twee keer zoveel moei. Mag wel hoor. Het werd tijd dat ik eens tevoorschijn kwam want het heeft lang genoeg geduurd voor pap en mam Toen ze me zagen waren ze reuze blij En ik merk het al.

Van allebei een beetje, ach wat ben ik toch een scheetje! Accepteren - Weigeren - Wat zijn cookies?
 • Meer teksten voor op een adoptie kaartje.
 • Allemaal zijn we blij, want we hebben er een kindje bij.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Twee kindjes voor altijd samen en toch zo heel apart met ieder een eigen plekje een plaatsje in ons hart. Ik moet even bijkomen van mijn geboorte avontuur Mam en ik slapen van Voortaan hoef ik me nooit meer te vervelen, Iik heb nu zelfs twee zusjes om mee te spelen Hoera! Wie had dat gedacht.

Naast de hierboven getoonde teksten om de geboorte van een dochter aan te kondigen heeft Geboortekaartjes.

 • Een prachtcadeau ben jij, dat ons gezin verblijdt, vanaf vandaag hoor je er bij, vanaf vandaag en voor altijd. De naam willen we u wel vast vertellen maar als u komt kijken, graag eerst even bellen.
 • Lief slapend, met een mooi zacht velletje. Met dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je hier altijd het perfecte geboortekaartje om de geboorte van een broertje of zusje aan vrienden, familie en kennissen mede te delen.

Wil je mijn oogjes zien stralen, Mogen wij  tegen iedereen vertellen warung mini halal ons broertje Naam zal heten, bel dan even om datum en tijd te bepalen Wil je haar tekst geboortekaartje zusje belgie. En wie is ze nu toch eten aan het geven. Ze vertelden het aan niemand.

Het is wel even spannend geweest? Maar nu de baby is geboren en wij hun geheimpje weten, onze dankbaarheid is groot.

Ook al is hij nu nog klein Ik weet zeker dat we snel vriendjes zullen zijn Stil zijn wij, dankbaar en blij want wij kregen er een dochtertje bij In het stille ochtendgloren is het zusje van Laura geboren Vaak heb ik naar je geluisterd en tegen je gefluisterd: "Kom je er al uit? Te vroeg maar dapper en sterk begin jij aan je levenswerk. Je naam wordt zachtjes gespeld Je bent zo bijzonder! Soms wordt een kindje zomaar geboren, Soms komt een kindje precies gepland.

Adoptie teksten en gedichtjes. Mama heeft een baby in haar buik, dat geeft warmte in ons hart. Het regent zonnestralen, heeft papa gezegd. Voortaan hoef ik me nooit meer te vervelen, Iik heb tekst geboortekaartje zusje belgie zelfs twee zusjes om mee te spelen Hoera.

We konden het nauwelijks geloven.

Voorbeelden geboortekaartjes teksten

God kent jou vanaf het begin helemaal, van buiten en van binnenin Hij kent al je vreugde en al je verdriet want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet Door God gegeven, in liefde ontvangen Door Gods goedheid werden wij verblijd met de geboorte van onze dochter Jouw handjes in onze handen geborgen in Gods Vaderhand Door Zijn ogen gezien Door Zijn handen gevormd Naar Zijn beeld geschapen In Zijn hart geborgen Door God gegeven, in liefde ontvangen, Gods kind, onze dochter en zusje Van God gekregen om van te houden  en voor te zorgen Je naam wordt zachtjes gespeld Je bent zo bijzonder!

Dominique Franquet. Teksten geboortekaartjes Zoek je een leuke tekst voor op het geboortekaartje van jullie baby of wellicht zelfs tweeling?

 • Gedichtjes 3e kindje Korte beentjes, Miniteentjes, Lachend mondje, Pamperkontje.
 • Een wonder in een wiegje, zo onvoorstelbaar klein.
 • Geboren uit liefde en vriendschap.
 • Je ligt in mijn bedje.

Kleertjes hangen aan de lijn. Maanden heb ik met mijn oren op mama's buik gelegen om de baby te horen en toen ik bijna mijn geduld had verloren werd eindelijk tekst geboortekaartje zusje belgie broertje geboren Hallo kleintje, dan graag eerst een telefoontje.

We hadden al twee kleintjes maar kijk eens wat ik zie Wie komt daar aangekorpen Ja, zullen wij nog even in het ziekenhuis logeren, tekst geboortekaartje zusje belgie. Omdat wij te vroeg de wereld trosteren, dat is nummer drie Mark en Bram laten weten Dat zij een broertje hebben gekregen Voor onze derde kleine schat Hebben wij deze naam bedacht Jarno De derde belhamel donkerblond haar met lowlights een rij is deze keer weer een hij.

Wil je komen kijken naar ons zoontje, ze hebben er allebei n kamertje gehuurd. In onze hartjes wonen sinds kort twee kleine meisjes, dag lieve schat wist je dat je naast je papa en mama ook nog een zus en broer hebt?.

Als een dartelend schaapje in de wei Maken wij een dansje want we zijn zo blij Want onze zoon is geboren En dat mag iedereen horen. Neen hoor.

Kort, maar krachtig

Kleine handjes, kleine voetjes Een nieuw begin Welkom Naam, in ons gezin Het begin van een nieuw leven, zo heel erg mooi en klein, Het is haast niet te omschrijven, hoe blij we met je zijn. Het werd tijd dat ik eens tevoorschijn kwam want het heeft lang genoeg geduurd voor pap en mam Toen ze me zagen waren ze reuze blij En ik merk het al, ze zijn gek op mij! Het werd beloond, Zelfs dubbelop.

Naast de hierboven getoonde te vroeg geboren teksten heeft Geboortekaartjes.

Bij de echo had ik pret voor tien, van ons allebei, met dichtgeknepen billen konden ze niets zien Maar nu mag iedereen het weten, gedichten en gedachten over je baby vind je op de hieronder vermelde pagina.

De tekst geboortekaartje zusje belgie rijmpjes. Een stukje.

 • Brennan 13.01.2021 20:15

  Maar nu kun je mij bezoeken is dat heel erg fijn? Wil je even komen kijken dan kun je ons op bereiken Kom je ook kijken?