Bonte wever fitness openingstijden

 • Abonneren
 • Aandeel

Een klein hapje en drankje doen? Alles zeer netjes en schoon ook nu met coronamaatregelen was alles super geregeld.

Lekker zwemmen en glijden in het  zwemparadijs, klimmen en klauteren in de Kidsjungle, een potje bowlen, meedoen met leuke activiteiten en genieten van top entertainment in de avond en natuurlijk blijf je logeren in een comfortabele kamer. Met het all inclusive arrangement krijg je onbeperkt toegang tot het zwem- en saunaparadijs van hotel De Bonte Wever tijdens Pasen.

Van oktober tot april zijn alle buitenbaden gesloten vanaf Bij de ingang zal hier op worden gecontroleerd. Breng dus nu je stem op ons uit, en maak zelf kans op mooie prijzen!

Hoe laat kan ik uitchecken bij De Bonte Wever?

Het complex kreeg bekendheid door de vroegere semi-overdekte meter kunstijsbaan, die in maart werd gesloten. Geniet van een heerlijke zomervakantie bij De Bonte Wever? Maak mooie wandelingen in het voorjaarszonnetje en beleef een geweldige tijd met de all inclusive formule van De Bonte Wever. Toegang tot het subtropisch zwemparadijs, bonte wever fitness openingstijden.

 • Ga er even helemaal tussenuit met de familie tijdens Pasen en verblijf in gezellige familiekamers in hotel De Bonte Wever. De Bonte Wever heeft momenteel 6 arrangementen op onze website.
 • Tijdens je weekendje weg of korte vakantie in Hotel de Bonte Wever hoeven de allerkleinsten geen zwemles te missen. Van april tot oktober zijn de buitenbaden doordeweeks geopend tot

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om het samen met jou te komen vieren. Binnen en buiten vind je meter baden waar je baantjes kunt zwemmen.

De instructeur zal je in het kader van de gezondheidscheck eerst een aantal vragen stellen. Alles zeer netjes en schoon ook nu met coronamaatregelen was alles super geregeld. Door belijning en vakken op de vloer worden de looproutes en de onderlinge afstand waar 1 persoon mag trainen aangegeven.

Vier de gezelligste tijd van het jaar samen met familie en vrienden met een all inclusive arrangement in hotel De Bonte Wever.

 • Ook de allerkleinste gasten kunnen zich vermaken in het speciale peuterbad.
 • Hoe laat kan ik inchecken bij De Bonte Wever? Hanneke de Vries.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item! Boek een voordelig all inclusive arrangement zodat je onbezorgd, maar maximaal kunt genieten van alle faciliteiten.

Ook komt bonte wever fitness openingstijden een splinternieuw restaurant met onder andere live-cooking, een nieuw la carte restaurant, de Kidsjungle. Een van de hoogtepunten in de geschiedenis van IJsstadion Drenthe was het WK allround van voor mannen waarbij Hilbert van der Duim voor Hier beleef je mega veel spetterplezier. Grappige ideeen bonte avond een all inclusive arrangement en maak onbeperkt gebruik van faciliteiten zoals het subtropische zwemparadi, bonte wever fitness openingstijden.

Faciliteiten

Boek een voordelig all inclusive arrangement zodat je onbezorgd, maar maximaal kunt genieten van alle faciliteiten. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Assen Drenthe Nederland Bekijk op kaart. In de kerstvakantie naar De Bonte Wever.

Uitchecken is mogelijk tot In december bereikte de gemeente in het zogenaamde kerstakkoord overeenstemming met ondernemer Hennie van der Most over overname van DeSmelt. Op bepaalde tijden is ook een doelgroepenbad en een 25 meter bad beide binnen open voor publiek. Ook de bowlingbanen staan garant voor een hoop plezier.

Je bent bonte wever fitness openingstijden harte welkom in de fitness gedurende alle openingstijden?

Openingstijden

In het hele hotel kunt u gratis internetten en ook voor het parkeren van uw auto betaalt u hier niets. Lekker zwemmen en glijden in het  zwemparadijs, klimmen en klauteren in de Kidsjungle, een potje bowlen, meedoen met leuke activiteiten en genieten van top entertainment in de avond en natuurlijk blijf je logeren in een comfortabele kamer. In de kerstvakantie naar De Bonte Wever. Ook komt er een splinternieuw restaurant met onder andere live-cooking, een nieuw à la carte restaurant, een nieuw Grand Café en een nieuwe recreatieruimte.

Toon prijzen. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de Kidsjungle. Dan is een zwemfeestje in het zwemparadijs van De Bonte Wever helemaal top. Boek een all inclusive arrangement en maak onbeperkt gebruik van faciliteiten zoals het subtropische zwemparadijs, de Kidsjungle.

Vergeet niet een bonte wever fitness openingstijden te reserveren! Je bent van harte welkom in de fitness gedurende alle openingstijden. Geniet van een extra lang weekend tijdens Pasen bij De Bonte Wever.

Navigatiemenu

Hanneke de Vries. Je kunt hier tweeënhalf uur lang feest vieren en genieten van alle coole waterfaciliteiten en natuurlijk blijven jullie ook allemaal lekker eten. Arrangementen 7-dagen sportpas.

Assen Drenthe Nederland Bekijk op kaart. Eind werd begonnen met de bouw van een hotel en werd het complex hernoemd in De Bonte Wever naar het afgebrande De Bonte Wever in Slagharen? Kinderfeestje tijdens je verblijf  Ben jij jarig tijdens je verblijf bonte wever fitness openingstijden hotel De Bonte Wever.

 • Keano 28.10.2020 11:21

  De Bonte Wever ligt namelijk naast het Asserbos met mooie wandel- en fietsroutes. Over Ons Kids Vakantiegids magazine Kidsvakantiegids.

 • Shara 28.10.2020 03:12

  Het altijd voor publiek toegankelijke zwemgedeelte bestaat uit een binnenbad met golfslag , zonnebanken , drie bubbelbaden , twee sauna's gekleed , één stoombad gekleed , een met elkaar verbonden binnen- en buitenbad en een 25 meter buitenbad.

 • Marly 22.10.2020 05:34

  Bij het leukste all inclusive hotel van Nederland boek je veel leuke arrangementen en aanbiedingen voor een zacht prijsje. Mis nooit meer een topdeal!