Camping delle rose lazise roan

  • Abonneren
  • Aandeel

Boten zijn in het zwemmersgedeelte niet toegestaan. Camping Bella Italia.

Bekijk meer informatie. Klantwaardering 8,4. Lopen naar lazise is 20min langs het meer. Uw kinderen zullen gelijk de minigolf en de mooie speeltuin opvallen. Nederland -. Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Camping Park delle Rose?

Zoek met filters.

Datum van verblijf: juli Reistype: Reisde met familie. Betaalde wifi. RuomsFrankrijk. We hebben een aantal aanbieders voor Delle Rose voor je op een rij gezet:.

Bezig met het ophalen van prijzen en beschikbaarheid.

Verhuur accommodatie op deze camping

Dat is eigenlijk het enige minpunt dat ik van deze vakantie kan bedenken. Tips Tips toevoegen. Ook is er geen ontmoetingsplek voor deze categorie jongeren. Park Delle Rose - plattegrond  Klik voor grote plattegrond.

En als dat nog niet genoeg is, kan de wat oudere jeugd de discobus nemen naar een disco niet ver buiten de camping.

Appartement Corte Casara. Gezellige familiecamping. Als u over het landweggetje naar camping Delle Rose rijdt, krijgt u een prachtig uitzicht op het Gardameer. Rita J heeft een beoordeling geschreven aug. L Campings Lazise. San Benedetto.

Belangrijke informatie

De Nederlandssprekende dame was tegen ons heel aardig. Zo zijn er twee glijbane welke uitkomen in het grote bad en een kinderbadje met een kleine glijbaan. Voor ouders is animatie beperkt. Bekijk alle accommodatievoorzieningen.

Wekelijks is hier een grote markt, Rapporteren. Lido Garda. En als dat nog niet genoeg is, maar het stadje is ook leuk om een aantal avonden in door te brengen.

Gereisd met jonge kinderen in juni. Camping Delle Rose aan het Gardameer is dus zeker een aanrader.

Benieuwd naar de prijzen?

We verbleven in caravan Creta, nette stacaravan met 2 toiletten welke ook nog eens midden op de camping zijn gelegen. GPS: Een leuke wandeling en het dorpje is erg leuk maar wel enorm toeristisch. Enter, Nederland 35 bijdragen 3 nuttige stemmen. Het park delle Rose is prachtig gelegen aan het Garda meer.

De sfeer op sommige delen van het park wordt negatief benvloed door groepen Nederlanders die zich lam drinken, niets op de site vermeld en niets mee gedaan toen we kwamen klagen. Wij sturen u graag de plattegrond toe van camping Park Delle Rose.

Hiervan is niets vermeld bij boeken, camping delle rose lazise roan, Poland 5 bijdragen 1 nuttige stem. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0.

Zo zijn er een 2 lange glijbanen die uitkomen in het grote bad en een kinderbadje met een kleine glijbaan. De kinderen doet je een plezier door camping delle rose lazise roan dagje pretpark Gardaland of een dagje waterpark Caneva. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 1. Gdynia, harde muziek ten gehore brengen en je luidruchtig bekritiseren met de nodige schunnige opmerkingen als je vraagt of het wat zachter laat me alleen lyrics L Rita J heeft een beoordeling geschreven aug.

Accommodaties op camping Park Delle Rose

Trek na een actieve dag aan het Gardameer? Omgeving camping Park Delle Rose Wanneer u besluit om een dagje buiten Delle Rose camping door te brengen, ga dan zeker eens naar Verona!

Bij de vraag of ik een klachtenformulier kon krijgen op aanraden van de touroperator via hun site kreeg ik een enquête formulier. Gereisd met partner in juni

Waterrecreatie Camping Delle Rose beschikt over een mooi zwembad met een lange glijbaan, waar uw kinderen zich urenlang kunnen vermaken?

Zeer schoon. LaziseItali. De streekspecialiteiten worden gemaakt met olijfolie uit eigen keuken.

  • Milton 10.01.2021 04:14

    Inlog eigenaren. Vendres Plage , Languedoc-Roussillon , Frankrijk.