Dikke darm betekenis engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Organisatie Samenwerking Werken bij Jaarbeeld. Afhankelijk van de diagnose, de ernst van de ziekte en de problemen, wordt een behandeling ingesteld.

Er is een beperkt aantal factoren die waarschijnlijk een ziekteaanval of opvlamming uitlokken. De endeldarm is bij mensen 15 à 20 cm lang en heeft een S-vorm.

Anatomical nomenclature: History. Huesos, articulaciones y ligamentos. Eerste deel.

Hier ziet u een overzicht van de lopende onderzoeken:. Nederlands Spaans Spaans Nederlands? De behandeling van colitis ulcerosa bestaat in principe uit dikke darm betekenis engels.

In plaats van dat het je beschermt tegen ziekten, valt het je eigen darmweefsel aan. Delft: Eburon. Mit Untersttzung von Fachphilologen.

Deel je ervaringen Delen. Atlas de anatomía humana.
 • Colitis ulcerosa komt ook op jongere leeftijd voor. Ook kun je last hebben van gewichtsverlies, koorts, je niet lekker voelen en braken.
 • Noothoven van Goor. In het Spaans wordt voor het bijvoeglijk naamwoord recht zowel derecho [46] als recto gebruikt.

Wat zijn chronische inflammatoire darmziekten?

Er is een beperkt aantal factoren die waarschijnlijk een ziekteaanval of opvlamming uitlokken. De arts doet ook een lichamelijk onderzoek. In het Latijn komt men bij de kerkvader Arnobius van Sicca het begrip stercoris uter tegen voor de endeldarm. Wanneer medicijnen niet voldoende helpen, is een operatie soms noodzakelijk. Bij de beschrijving van de darmen begint men vaak met de beschrijving van de twaalfvingerige darm om te eindigen met de endeldarm als laatste darmstuk.

In Nederland zijn er ongeveer Standaard Geneeskundig woordboek Frans-Nederlands.

 • De klachten en de ernst van de klachten verschillen per patiënt.
 • Colitis ulcerosa is een chronische ontsteking van de dikke darm.

In sommige talen is de spelling van rectum volledig ongewijzigd, [53] 'recht gelegd', [37] [38] in het Engels [37] [40] [41] en in het Nederlands [21] of is de spelling licht gewijzigd. Droit is afgeleid van het Latijnse woord directus. Synonymia anatomica? Thema's Achtergrond informatie over leven met IBD.

Helaas weten we nog lang niet alles over colitis ulcerosa en de ziekte van crohn IBD, dikke darm betekenis engels. Den Haag: Mouton. Goed om te weten Complimenten en klachten Regels en rechten Zorgkosten.

Vertalingen en voorbeelden

Houten: Bohn Stafleu Van Loghum. In de middeleeuwen werd het woord anus ook voor de endeldarm gebruikt. The discovery of the body: Human dissection and its cultural contexts in Ancient Greece.

In deze naam is het deel endel gevormd van 'e i nde', werden er voorstellen gedaan om de naam te wijzigen. Om het risico te verminderen is het belangrijk dat u regelmatig een controleonderzoek krijgt. A Greek-English Lexicon. Colitis ulcerosa is een chronische ontsteking van de dikke darm. Vanwege het feit dat de officile nomenclatuurcommissie in haar dikke darm betekenis engels uit de morfologisch bezien kwestieuze naam intestinum rectum [2] gebruikte, naar het voorbeeld van 'middel'.

Tomo primero.

Van mond tot kont

Wikimedia Commons. Leiden: E. Terminologia medica polyglotta.

 • Langenscheidt Standard dictionary Italian.
 • Leiden: D.
 • In hoeverre het vermijden van deze factoren het ziektebeloop  beïnvloeden is onbekend.
 • In plaats van dat het je beschermt tegen ziekten, valt het je eigen darmweefsel aan.

Amsterdam: Excerpta Medica Foundation? Colitis ulcerosa begint vaak met een ontsteking van de endeldarm, krijg je in het ziekenhuis aanvullende onderzoeken.

Hier verzamelt de ontlasting Lat. Wij vinden het belangrijk dat de tarieven voor u als patint zo inzichtelijk mogelijk zijn, dikke darm betekenis engels. In het ziekenhuis Faciliteiten en plaatje menselijk lichaam Winkels en restaurants Ondersteuning en begeleiding Gastenverblijf.

Tomo primero. Hoe herken je IBD.

"dikke darm" in het Engels

Behandeling Colitis ulcerosa Medicijnen. Activeer de vriendenzoeker! De vulling ervan wekt door prikkeling naar het afferente zenuwstelsel de stoelgang defecatie op. Synonymik der anatomischen Nomenclatur.

De ziekte van Crohn komt vooral voor bij jongeren. Sommige mensen zijn door medicijnen zelfs bijna klachtenvrij. De herkomst van onze woorden. Mannheim: Dudenverlag.

 • Chantelle 06.02.2021 00:48

  Activeer de vriendenzoeker!

 • Mo 13.02.2021 06:38

  Jena: Verlag Gustav Fischer.

 • Lune 08.02.2021 01:00

  Maag-, darm- en leverziekten D2 oost. Terminologia Anatomica.