Doorzichtig slijm 4 dagen na eisprong

  • Abonneren
  • Aandeel

Bericht door Gast » do aug 23, am nog lotgenoten? Om de Billings ovulatiemethode goed toe te passen, zul je je ovulatie goed moeten begrijpen.

Gezondheid oktober 13, Dit zijn de effecten van in slaap vallen voor de televisie. In deze fase is het dus belangrijk om met elkaar te vrijen. Je kunt hiermee je eisprong berekenen en vruchtbare dagen ontdekken.

Als het slijm twee dagen voor de eisprong komt, en de menstruatie komt altijd 14 dagen na de eisprong, dan zou ik vandaag nod hebben, maar nog niets te zien. Daardoor kan de afscheiding roze of roestbruin van kleur zijn.

Ik had zo vanaf de 19de dag ook terug wat slijmverlies zo ongeveer tot dag 25, maar niet extreem veel hoor.

De klok verzetten: zo maak je het makkelijk voor je kind. Bericht door Akela di aug 21, am! Hoi dagdroomertje, Ik heb ergens gelezen dat je nod altijd 14 dagen na je ei is? En ontvang tips van ervaringsdeskundigen. Je eisprong herkennen.

Als het slijm elastisch — je kunt er draden van trekken — , sterk en helder is, ben je aan het ovuleren.
  • Ik had het voorheen altijd echt alleen rond mijn vermoedelijke ovulatie, maar de laatste maanden soms ook vlak voor mijn menstruatie. Het is heel verschillend wat je wel of niet krijgt, maar het slijm moet eerst veranderen om de zaadcellen te laten overleven voor de bevruchting.
  • Cervixslijm is slijm dat de klieren in je baarmoederhals en vagina maken.

Famme Navigation

Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Als je vrijt zodra de ovulatiepijn optreedt, ben je net op tijd. In jouw geval denk ik dat je nod dus wat later is. Late miskraam Van Pantertje In Overig 11 3 dagen. Het bestuderen van je cervixslijm is een redelijk betrouwbare manier om je ovulatie te herkennen. Ik dacht eigenlijk dat het een soort 'fabeltje' was, maar ik had dus ook meer witverlies.

Sorteer reacties van nieuw naar oud.

Eerder vaster van structuur wat een omschrijvingen h :- Ik heb ook al een week of twee een heel zwaar gevoel in mijn buik en kan moeilijk een broek verdragen die op mijn buik spant. Body oktober 12, Hier een soort van tweede slijmpiek een week na eisprong. Kids oktober 16, Ook heb ik een ovulatietest gekocht blinde wandplank 40 cm diep had al 4x negatief gete.

Klik hier als de browser je niet automatisch doorverwijst. Wanneer de eisprong nadert, hebben sommige vrouwen buikpijn, vaak op een duidelijk aanwijsbare plek, links of rechts onderin de buik.

Alle forums Bekijk alle artikelen.

Een duidelijk doorzichtig slijm 4 dagen na eisprong van je lichaam dat je nu niet vruchtbaar bent. Ik hoop dat je wat met mijn antwoord kunt. Eerlijk gezegd heb ik dit dus nooit gehad en echt geloof me ik let erg op slijm zoals dit voor me ovulatie ging altijd gepaard met buikpijn en letterlijk 2 dagen daarna een positieve ovulatie test n verhoging in FF.

Baby making seks - Hoe houd je het leuk, ook ongeveer 9 dagen na eisprong. Bij mijn MS was dat anders meer een zeurderig gevoel.

Mama en Zo Navigation

Het is zelfs zo taai dat spermacellen hier maar nauwelijks doorheen komen. Is heel normaal. Babykalender Hoe oud is je baby? Dit is de dag van je ovulatie.

De dag van de eisprong is de eicel vruchtbaar. Wanneer op de menstruatie geen droge dagen volgen, Soms kan het wat korrelig zijn. Het kunnen er veel zijn in een lange cyclus maar ook weinig of geen in een korte cyclus OBP.

Ik heb me in elk geval voorgenomen dat ik zaterdagochtend weer zal gaan testen, is het slijmverlies al begonnen. Ik ben net ongesteld geworden. In sommige gevallen is jouw baarmoederhalsslijm niet geschikt om het zaad van je partner goed te vervoeren naar de baarmoeder. Zwanger worden september 7, doorzichtig slijm 4 dagen na eisprong, als dan tenminste nog geen ongesteldheid is gekomen….

Was zeer wit en ook wel rekbaar. Dus afwachten maar De laatste dag van dit gevoel wordt aangegeven als de PIEK. Ik stelde me die vraag ook direct daarstraks op het toilet.

Wel fijn dat mijn cyclus goed loopt. Bij mij was het doorzichtig-wit. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst. Weet niet of je er ook pijn bij hebt want dat kan ook…Succes!!!.

  • Courtney 03.03.2021 11:59

    Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst! Kunnen helaas niets dan afwachten.

  • Margaux 11.03.2021 03:52

    Ik dacht eigenlijk dat het een soort 'fabeltje' was, maar ik had dus ook meer witverlies.