Google analytics taal wijzigen

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat kan je perfect met tekst linkjes, en onder bepaalde omstandigheden met vlaggetjes, oplossen die overal in de website zichtbaar zijn. De twijfelgevallen vang je op met je Engelse pagina onze voorkeur of schotel je alsnog een taalkeuzepagina voor.

Je kunt je instellingen op elk gewenst moment wijzigen. Usability is niet iets gebruiksvriendelijk maken voor machines, wel voor mensen. Google Gmail omzetten naar Nederlands Hallo allemaal, Als ik ben ingelogd in Google Gmail, dan is de hele pagina opgemaakt in het Engels. Ikzelf werk steevast met de autodetectie van de taal.

Open uw Google-account. De verkoopsvoorwaarden en de prijzen zijn dikwijls significant verschillend.

Help Voorkomen dat u de toegang tot uw Google-account kwijtraakt Uw e-mailadressen beheren Uw gegevens beheren Toegankelijkheidsinstellingen Uw Android-apparaat vinden Over Inactiviteitsvoorkeuren Uw locatie beheren Inloginstellingen Taal wijzigen.

Klik op 'Wijzigingen opslaan'. Detecteer google analytics taal wijzigen taal van de bezoeker Het is supereenvoudig om te weten wat de taalvoorkeur van een bezoeker is. Post Comment. Een hele mooie library daarvoor is accept-to-gettext van Wouter Verhelst.

 • De meeste mensen nemen dan niet de moeite om de instellingen van hun Google-omgeving te veranderen en laten die lekker in het Engels staan.
 • Dit wordt dan opgevraagd via deze files. En die keuze kan dan beter zichtbaar zijn in de volledige website, niet alleen op de home pagina.

Twee grootste nadelen taalkeuzescherm

Bij een website met taalkeuzescherm die pagina weglaten en na x tijd kijken wat de gemiddelde ranktings zijn voor een serie trefwoorden. Eventueel afhankelijk van welke taal het is? Ook dit systeem is niet waterdicht, bijvoorbeeld bij werknemers van Amerikaanse bedrijven met een vestiging in België die surfen via een Amerikaans IP-adres. Hallo allemaal, Als ik ben ingelogd in Google Gmail, dan is de hele pagina opgemaakt in het Engels. Hier vind je veruit de meeste informatie over waar je bezoekers vandaan komen.

Ik denk dat het beter is op basis van de mogelijkheden die er zijn te proberen de meest juiste taalversie te tonen. Dit zou potentieel kunnen leiden tot problemen bij publiek toegankelijke computers, maar die horen wat mij betreft zo ingesteld te zijn, dat ze cookies sowieso alleen voor de duur van een browsersessie bewaren.

Bij varianten zoals die van het Riziv moet de gebruiker al eens nadenken vooraleer het echt duidelijk is wat de bedoeling is. Zoek nu naar google analytics taal wijzigen volgende regel code:. Je keuzes hebben geen invloed op uw bezoek. Came here by searching for Giants 44 Andre Williams Jersey. Klik op Taal!

Stappenplan Google Analytics instellen

Maar dan ontstaat het gevaar dat de pagina redelijk vol komt te staan en de taalkeuze zelf minder duidelijk wordt. Came here by searching for Giants 44 Andre Williams Jersey. Als ik in Analytics een segment aanmaak van bezoekers met Engels als taalinstelling en ik kijk welke zoekwoorden zij gebruiken in AdWords, dan zijn dat bijna altijd Nederlandse zoekwoorden. Met vr.

Klik op Gegevens en personalisatie. Waarde: nul. Maar ik ben dan ook geen seo-specialist… Mijn vraag: is een taalkeuzescherm echt belangrijk voor Google om de taalversies van een website vlot te vinden en indexeren. Maar stel ik laat hem zo staan en bezoekers uit bij USA bezoeken mijn pagina, zien zij bepaalde onderdelen temperatuur lloret de mar mei in Nederlands of zien zij het wel in Engels omdat zij vanuit andere locatie internetten, google analytics taal wijzigen.

En dan.

Populair in Computers & Telefonie

Gaan we dan elk jaar een update doen en kiezen voor een totaal andere strategie? Mensen zijn groot genoeg om zelf de keuze te maken. Qua automatische taalkeuze denk ik dat de enige juiste manier is te kijken naar wat de browser je vertelt.

Je kunt je instellingen op elk gewenst moment wijzigen. Dat taalkeuze scherm is maar 1 pagina van de zovele die je site uiteindelijk rijk is… Dave.

Maar dat is niet zo? Ik wil nog eventueel mee gaan in die automatische bepaling bij bepaalde websites, maar dan moet de gebruiker wel ten alle tijde de mogelijkheid hebben om dit te herroepen. Na ontvangst heb ik 1 van google analytics taal wijzigen truien retour gestuurd, google analytics taal wijzigen. Hoe kan ik die blokkade opheffen. Ik heb online 2 truien besteld, kun je de taal instellen door Nederlands te selecteren in het lijstje naar "Language".

Er staat een stuk Franse en een stuk Nederlandse tekst. Je keuzes hebben geen invloed op uw bezoek. Onlangs werden wij geconfronteerd met het volgende.

Een nieuwe taal installeren

Or continue in English? Je kunt zien uit welke landen je bezoekers komen, maar zelfs verder inzoomen op regionaal en stedelijk niveau. Ikzelf heb geen probleem met Engels als default, gekoppeld aan een taalkeuze in de rechterbovenhoek die dan via een cookie of zo onthouden wordt. Eventueel kan je elke taal op een eigen subdomein zetten, zoals bijvoorbeeld eBay doet.

Maar ik ben dan ook geen seo-specialist…. Blogt ook in het Engels op WPLounge. Ik vind ook dat een taalkeuzescherm volledig overbodig is. Graag jullie feedback.

 • Chayen 11.01.2021 09:29

  Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published.

 • Buşra 15.01.2021 19:02

  Deze talen zijn op dit moment niet geïnstalleerd op mijn WordPress-website, maar ik kan ze direct vanuit dit menu installeren.

 • Şevket 16.01.2021 05:44

  Bij de meeste websites is het aantal talen toch maar beperkt. Google Gmail omzetten naar Nederlands Hallo allemaal, Als ik ben ingelogd in Google Gmail, dan is de hele pagina opgemaakt in het Engels.