Leerling inlog veilig leren lezen

 • Abonneren
 • Aandeel

Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie voor de software? Een ouder krijgt slechts één keer een mail per schooljaar. Door ook thuis te oefenen kunnen de kinderen punten verdienen waarmee ze hun boomhut in het programma mooi kunnen inrichten.

Gebruikersnaam e-mailadres. We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Vul het e-mailadres in en klik op verzenden. Inlog voor onze webshop Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt er meteen een account aangemaakt met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

Updated On: 20th February, Link of zwijsen login page is given below. Heb je niet gevonden wat je zocht of lukt het inloggen niet?

Added by: Sequero Olters Explainer. Vul het e-mailadres in en klik op verzenden. Inlog voor onze webshop Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt er meteen een account aangemaakt met je leerling inlog veilig leren lezen en een zelf gekozen wachtwoord.

Step 2. Inlog voor de thuissoftware bij de lesmethode Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie voor de software.

 • Added by: Teodorino Hiten Explainer.
 • Wees gerust, het zijn. Last Updated: 20th February, 9 Follow these easy steps: Step 1.

Follow these easy steps:

Zwijsen Login Link of zwijsen login page is given below. Voor het wijzigen van je gegevens of voor het afmelden voor een van onze nieuwsbrieven kan je klikken op de links onderaan de betreffende nieuwsbrief. Blader door de navigatie. Door verder te surfen,. Vragen over de software zelf kun je uiteraard wel aan Zwijsen stellen. Software Op school oefenen de leerlingen met lezen en woordenschat op de computer of een tablet op hun eigen niveau. Hou me per email op de hoogte van reacties op dit bericht.

 • Last Updated: 20th February, 9 Follow these easy steps: Step 1.
 • Stuur dan een mail naar zwijsenwebshop wpg.

In case you have forgot your password then follow these instructions. Similar Asks. De beste garantie op een maximaal leerresultaat en urenlang leerplezier.

NL Popular in. Zo bruto netto loon calculatie, dan heb je als het goed is een e-mail ontvangen met een activatielink.

De gevarieerde software van Veilig leren lezen kim-versie biedt ondersteuning bij je taalonderwijs: Digiregie, Leerling inlog veilig leren lezen en de leerlingsoftware.

Pages related to zwijsen login are also listed.

Troubleshoot:

En hebben ze de optie om thuis in te loggen geactiveerd voor het e-mailadres van jou als ouder? Login screen appears upon successful login. Ben je je wachtwoord vergeten?

Blader door de navigatie. Raadpleeg de leerkracht van uw kind. Deel Dit. Ben je je wachtwoord vergeten. Hou me per email op de hoogte van reacties op dit bericht.

Inlog voor methodesoftware en informatie voor methodegebruikers

If you still can't access Zwijsen Login then see Troublshooting options here. Added by: Ollie Barriendos Explainer. In deze video wordt verteld hoe dit programma is opgebouwd en werkt;. Het is niet mogelijk om een nieuwe mail te versturen naar de ouder. Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis Start Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis.

Op dat e-mailadres wordt er opnieuw een link ontvangen om het account te kunnen activeren. Gebruikersnaam en wachtwoord of wachtwoord vergeten.

Basispoort-inlog voor leerkrachten. Vraag uw kind eens te laten zien hoe het oefent op de computer en wat er al in de boomhut staat. Raadpleeg de leerkracht van uw kind. Problemen met inloggen. Begin opnieuw door te navigeren naar leerling inlog veilig leren lezen applicatie die u probeerde te starten.

Lesmateriaal

Updated On: 20th February, Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Foutmelding: Er kan geen toegang verleend worden tot dit programma.

Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Gebruikersnaam e-mailadres. Uitgeverij Zwijsen.

 • Hossein 24.02.2021 14:07

  Added by: Diomar Demn Explainer.

 • Hayrettin 01.03.2021 03:27

  Software Op school oefenen de leerlingen met lezen en woordenschat op de computer of een tablet op hun eigen niveau.

 • Lilianne 22.02.2021 19:49

  Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Added by: Teodorino Hiten Explainer.