Leuke korte meiden namen

  • Abonneren
  • Aandeel

Eva is een Hebreeuwse naam en is volgens de Bijbel de oermoeder van de mens. De naam wordt al tientallen jaren in Nederland gebruikt, maar is pas de laatste 10 jaar echt in populariteit gestegen.

Klanten beoordelen ons met een 9. Maar ze hebben toch iets superstoers voor mij als meisjesnaam. Als ik mensen vraag wat voor soort naam ze hun kind willen geven, dan krijg ik heel vaak als antwoord: een stoere naam.

Van Bloemenleven In Geslacht van je baby. Zusjes Yarah en Jara zijn aanzienlijk minder populair, maar stijgen langzaam in gebruik.

Gebruik deze datum. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Verwijderd uit eigen collectie Leuke korte meiden namen kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Zo vind ik Kyra bv ook een stoere naam. Zusje Zoey wordt een stuk minder gebruikt, maar stijgt langzaam in gebruik? Naam is van een warrior queen. Meer weten over de gebruikte cookie.

Meer dan de helft van de namen uit de top van populairste meisjesnamen hebben slechts 3 tot 4 letters. Laat je inspireren bij het maken van een keuze tussen alle babynamen met behulp van onze babynamen-zoekfunctie. Maar stoer?

Korte meisjesnamen top-20

Scroll verder naar onder voor alle meisjesnamen. Kaat Zoë. OK Lees meer. Deze website maakt gebruik van cookies. Zijn jullie op zoek naar een mooie hippe meisjesnaam? Onverwacht zwanger van ons 5e kindje Van Jet92 In Zwangerschap 22 4 dagen.

  • Zwangerschapskalender: je zwangerschap van week tot week.
  • Ik weet dat het gewoon engelse woorden zijn. Stoer lijkt me meer een soort vage wens.

Stoer is natuurlijk dat jongetje dat moedig en sterrek zegt te zijn en bij de politie wil en wel nu, leuke korte meiden namen, die juist hardstikke eenzaam en ontregeld was. Iets als Pipi Langkous, net als Emma! Het is moeilijk te bepalen wat een naam stoer maakt. Ze strijd al jaren om een nummer 1-positie. Roos kent verschillende betekenissen.

Mag je kruidnoten of pepernoten als je zwanger bent?

Laatst hoorde ik ook Bonny, vond ik ook een hele leuke naam. Account maken. Klanten beoordelen ons met een 9. Liv is een Scandinavische meisjesnaam.

Net hoe je het leuke korte meiden namen wil? In de Islam wordt Isa gebruikt voor de naam van Jezus. Van lieke In Algemeen 45 4 dagen. Mooie, niet stoer?

Welke kleertjes heeft je pasgeboren baby nodig. Roxy Lizzy Nola.

Hippe meisjesnamen

Viking tijd! Ik vind Esmee ook heel leuk. X Xanne Xelli Xoë. De laatste jaren staat Evi steevast in de top 20 van populaire meisjesnamen.

Ik denk dat je gelijk hebt! Elin kwam rond in gebruik en is sindsdien in populariteit gestegen. Leuke korte meiden namen laatste jaren wordt Isa ook wel als jongensnaam gebruikt. De naam is al decennia ongekend populair. Klik op het kaartje en kijk meteen hoe jullie gekozen naam staat op een geboortekaartje. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende weer les gets webcam Opnieuw inloggen, leuke korte meiden namen.

En Lise? X Xanne Xelli Xo. Nova Nova is een meisjesnaam die afstamt van het Latijn.

Direct naar:

Ongeveer 4. In Emiel en zijn detectives van Erich Kästner komt komt een personage Dinsdag voor. Ik vind dat je gelijk hebt.

Tess is een korte naam die is afgeleid van de Griekse meisjesnaam Theresia. De naam is bekend uit de Bijbel, waar Sara de vrouw is van Abraham. Wachtwoord Wachtwoord vergeten.