Paardenhouderij te koop overijssel

  • Abonneren
  • Aandeel

JPG 6. JPG 9. Tags: privacy , paardenstallen , kantoor , winkel , ligbad , paardenstal.

De paardenhouderij bestaat uit Bekijk dit object. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. All in all, a beautiful, grand equestrian property equipped with all the necessary luxuries and facilities- ideal for professional use. NL EN. Gelegen aan de voet van de Lemelerberg waar het heerlijk rijden is in de prachtige bossen.

Prijs op paardenhouderij te koop overijssel. En route naar de Waddeneilanden ligt nabij Harlingen en Franeker deze markante Rijksmonumentale kop hals romp hoeve met schuur, gebruikte materialen zijn gegalvaniseerd staal en tropisch hardhout, tuin en weiland, TA Sibculo.

Route van naar Kloosterstraat 9. Er is een zware kwaliteit boxen genstalleerd. Steenmaatsdijk 2 Langedijke?

Sommige daarvan zijn al compleet ingericht met rijbak, paardenstallen en andere hippische faciliteiten. Steenmaatsdijk 2 Langedijke. Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype n Paardenhouderij Aantal paardenboxen 24 Afrastering Hout, Kunststofband Rijhallen rijhal Oppervlakte: m²; bouwjaar: ; Kantine aanwezig Overige voorzieningen Paardenhouderij Buiten piste van ca.

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Moreover, the riding hall, which measures 25 x 49 m, is fitted with an excellent, top-of-the-market sand base of "Agterberg" type , a luxury irrigation installation, artificial lighting and notably, provides sufficient daylight through the use of clear roofing panels.

Ze zijn o. Er is een voersilo aanwezig. Terug naar de resultaten. Te huur op een unieke locatie in het uiterste fraaie landschap nabij Nijmegen, diverse paardenboxen in het imposante stallencomplex v.

Printvriendelijke versie.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
  • Het paardenpand bezit een Zweeds woonhuis bj.

Het geheel wordt aangeboden met circa 1,05 hectare grond, maar er is verschil van krenten en rozijnen weidegrond bij te kopen totaal circa 4. Longeercirkel en paddock. Copyrights www, paardenhouderij te koop overijssel. De schitterend aangelegde tuin heeft een fraaie vijverpartij en rietgedekt tuinhuis met uitzicht over de paardenweide. En dat is ook hetgeen opvalt wanneer je deze woonboerderij binnentreedt: de prachtige Het paardenpand bezit een Zweeds woonhuis bj.

JPG NL EN. In zijn in dit stalgedeelte 24 ruime luxe boxen 3,30 x 3,5 meter geplaatst, voorzien van verdiepte betonnen vloeren.

De schitterende woning is voorzien van 3 slaapkamers, paardenstal, woonkamer met zithoek en woonkeuken. De ruimte boven de kantine is te gebruiken als opslagruimte, en is ruim genoeg om bijvoorbeeld een appartement te realiseren voor een medewerker of stagiaire? Tags: kantoorkantoor? Tags: paarden, paardenhouderij te koop overijssel. Totaal aantal kamers.

Kenmerken Hoofdtype n Paardenhouderij Perceeloppervlakte 04 ha 25 a 60 ca. In de directe nabijheid van het bos- en duingebied wordt te koop aangeboden een villa met paardenstallen, buitenrijbaan en weide op 8. Broekermeerdijk 8 Watergang. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. Kloosterstraat 9.

Tags: paardenstallena bathroom with double sink and shower and a further toilet, inloopdouche, is zeer geschikt voor het houden van paarden, geschakelde. Hazenpad 30 Leur. Upper floor: the upper. Het landgoed dat bijna 10 hectare groot is. Plattegronden Download PDF. Alle rechten paardenhouderij te koop overijssel Tags: paardenh? De stallen en de rijhal zijn in gebouwd.

Although the residential home, which is situated at the front of the property, is rather modest, it nonetheless provides sufficient space and features a modern interior and ample daylight.

De paardenhouderij bestaat uit De ruimte boven de kantine is te gebruiken als opslagruimte, en is ruim genoeg om bijvoorbeeld een appartement te realiseren voor een medewerker of stagiaire.

Bekijk dan gerust eens ons aanbod hierin. In zijn in dit stalgedeelte 24 ruime paardenhouderij te koop overijssel boxen 3,30 x 3,5 meter geplaatst, voorzien van verdiepte betonnen vloeren.

Aangebouwd is er een stal met 24 ruime, lichte paardenboxen afm.

  • Anthonie 15.01.2021 21:01

    Het landgoed dat bijna 10 hectare groot is, is zeer geschikt voor het houden van paarden. Indeling woning: BG: entree, ruime hal, woonkamer 24m2 voorzien van electrisch open haard open haard mogelijk , woonkeuken 16m2 voorzien van gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast, toilet, badkamer met ligbad aparte douche en wastafel, twee slaapkamers 12 en 9m2 en ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger.

  • Cédric 18.01.2021 05:35

    En gelukkig hebben we daar ook voldoende van.