Pincode telefoon wijzigen samsung s6

 • Abonneren
 • Aandeel

En ten slotte hoe je de pincode kunt activeren als je deze niet op jouw telefoon hebt gezet. Je kunt er ook voor kiezen om de pincode te wijzigen.

Dan moet je gebruik maken van de puk code.

Pincode: Geef vier of meer cijfers op. Terugkeren naar het startscherm. Je moet eerst naar het menu instellingen van je Samsung Galaxy S6 gaan.

Vergelijk toestellen en abonnementen Samsung. Jouw mening telt.

Ja Nee. Stap 2 van 24 Ga naar "Type schermvergrendeling" Druk op Schermvergr. Zo zet je een Samsung telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. Stap 10 van 24 2a - Beveiligingscode aanmaken als patroon Toets de pincode nogmaals in en druk op OK. Samsung telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker.

Pincode op een simkaart

Ga vervolgens naar vergrendeling en beveiliging en volg bovenstaande stappen. Als je zover bent, moet je simkaart vergrendelen aanvinken. Hierdoor verlies je niet jouw telefoon abonnement in geval van diefstal of verlies. Onthoudt deze code goed of schrijf het ergens op. Ga naar instellingen Tik op schermvergrendeling en beveiliging Selecteer andere beveiligingsinstellingen Kies voor vergrendel instellingen simkaart Tik op simkaart blokkeren Voer de pincode in Tik op OK Er staat niet langer een pincode op de simkaart.

De pincode op een simkaart is belangrijk.

 • Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.
 • Liever de pincode wijzigen of verwijderen? Stap 2 van 24 Ga naar "Type schermvergrendeling" Druk op Schermvergr.

Ga naar de supportsite van de fabrikant voor meer informatie over de schermvergrendeling van uw apparaat. Meer informatie over hoe u een back-up van gegevens op uw telefoon maakt of terugzet, pincode telefoon wijzigen samsung s6. Zo kunnen anderen niet op jouw kosten bellen.

Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum. Het wijzigen van de pincode van de Samsung Galaxy S6 is belangrijk als je jouw telefoon wilt beveiligen.

Schermvergrendelingsopties

Ga vervolgens naar vergrendeling en beveiliging en volg bovenstaande stappen. Tik op Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.

Helpcentrum Android. Pincode verwijderen: zo doe je dat Liever helemaal de pincode verwijderen?

Stap 4 van 24 Kies een actie Je kunt verschillende typen beveiligingscodes aanmaken. Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Pincode Samsung telefoon wijzigen veranderen Kies je voor het aanpassen of veranderen van de Samsung pincode.

Betalen met je Samsung telefoon: de werking, pincode telefoon wijzigen samsung s6. Vul hier je feedback in en klik op 'Verstuur'. Stap 5 van 24 2a - Beveiligingscode aanmaken als patroon Druk op Patroon! Druk op een punt en verbind met je vingertop ten minste vier punten met elkaar?

Vegen: Veeg met uw vinger over het scherm. Next Hoe wijzig je de pincode op Samsung Galaxy Note 4. Geen: Uw telefoon blijft ontgrendeld.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site web. Is er goede hulp geboden?

 • Dus als jouw Samsung Galaxy S6 wordt gestolen of als je deze verliest, kan de persoon die hem heeft er niet mee bellen.
 • Geen: Uw telefoon blijft ontgrendeld.
 • Apps Alle apps reviews.
 • Telkens als u het apparaat inschakelt of het scherm activeert, wordt u gevraagd het te ontgrendelen met een pincode, patroon of wachtwoord.

Tik op Beveiliging. Ga naar "Type schermvergrendeling". Er staat niet langer een pincode op de simkaart. Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder pincode telefoon wijzigen samsung s6 Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen.

Zo zet je een Samsung telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. Stap 10 van 24 2a - Beveiligingscode aanmaken als patroon Toets de pincode nogmaals in en druk op OK! Tik op de vergrendelingsoptie die u wilt gebruiken.

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

Beveiligingscode aanmaken als vingerafdruk, zie 2b. We zullen eerst uitleggen hoe je de pincode van jouw Samsung Galaxy S6 kunt wijzigen. Deze code kreeg je tezamen met je simkaart.

Druk op de home-toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. Hierdoor verlies je niet jouw telefoon abonnement in geval van diefstal of verlies. Terug naar alle berichten.

 • Linet 17.01.2021 20:50

  In feite is de pincode een beveiligingscode van 4 cijfers waarmee je de toegang tot de simkaart kunt beperken. Druk op Vingerafdruk.

 • Robrecht 13.01.2021 04:01

  Wachtwoord Huawei vergeten: wat te doen?

 • Britta 21.01.2021 23:19

  Vergelijk toestellen en abonnementen Samsung. Liever de pincode wijzigen of verwijderen?