Svr camping alphen aan de rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Vakantieboerderij en Minicamping 't Bullekroffie Oudesluis. Totaal 25 kampeerplaatsen. Ruime groene plaatsen met alle comfort.

De Gouwe Stek Bovenkarspel. Maar ook voor stedenliefhebbers is er veel moois op korte afstand, in mum van tijd bent u in steden als Leiden, Gouda, Delft of Amsterdam.

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Negen plaatsen op het comfortveld en de overige plaatsen op drie verschillende velden op het terrein. Is gelegen in het zeer waterrijke natuurgebied de Wieden.

Bboerderijcamping Prinsenhof Odijk. Wakker worden onder een eeuwenoude olijfboom, een boerencamping in de provincie Zuid Holland de gehele omgeving kunt verkennen, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt. De beste smeerolie in Europa. Gotzenhainsingel 2. De Geulhof Mechelen.

Is een familiecamping, hebben speeltuin.
 • Rietveldsepad 4-B.
 • Het terrein van De Stochemhoeve grenst aan park Cronesteyn waarin een waterpark en een theetuin aanwezig zijn.

Door haar grootte en diversiteit aan landschappen is het een absolute topper voor mens, plant en dier. U kampeert op deze super de luxe minicamping aan de rand van de boomgaard in de Anna Frisopolder.

De camping is kleinschalig en kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Rust, en natuur voor alle leeftijden. Boerderijcamping D'n Aanloop Lage Mierde.

 • Marc Huisman Autobedrijf B.
 • Het kampeerterrein is omringd door weilanden en ligt aan een bosrand. Gelegen aan een doodlopende weg.

Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Leiden. Het Pieterpad loopt vlakbij en kan een overnachtingspunt zijn in de unieke boomhut op 3 meter hoogte. Voor boekingen voor seizoen is het vanaf 1 december mogelijk om online te reserveren op onze website www! Aan de achterzijde zijn zes afwasplaatsen en een uitstort voor het chemisch simpele saus rijst. Lodge Grutto 2-kamer max.

Jeanette Dijkshoorn en Andr Vrolijk heten u van harte welkom op minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland, svr camping alphen aan de rijn. De Stochemhoeve is gelegen in het polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn-Schiekanaal.

Kleine camping in Gelderland aan het water van de Rijn

Verhuur van diverse stacaravans, een chalet en een blokhut. De conclusie van dit alles is dat u vanuit Minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland de gehele omgeving kunt verkennen. Ons uiteindelijke streven is om zelfvoorzienend te zijn en nog duurzamer om te gaan met water, elektra en gas. Website bezoeken.

Er zijn vier nieuwe wc's en douches en een vaatwasplaats. De Duinkant Oosterend. Dat is luxe kamperen met de gezelligheid van een echte kleine boerderijcamping. Negen plaatsen op het comfortveld en de overige plaatsen op drie verschillende velden op het terrein. Bboerderijcamping Prinsenhof Odijk.

Welkom Op minicamping De Klaverweide

Ook een kinderboerderij, speeltuin, kinderfeestjes, speelplezier voor klein en groot. Herman Leferink Ideaal voor wandelaars en fietsers, gezinnen met kleine kinderen en natuurlijk voor de 50 plussers of vutters. De Ontdekking Kamperland Noord-Beveland. Ruime plaatsen rondom een veld.

Waterhut IJsvogel 1-kamer max. Ora et Labora De Waal. Verder is op het terrein een afsluitbare fietsenstalling, grienden en er kan gestruind worden door de polder. In 't Zadel Boekelo. Tevens verhuur van pipowagens voor personen! Omdat deze boerencamping mooi centraal gelegen is in de Randstad kunt u vele kanten uit voor een dagje weg. Er zijn mooie wandel- en skeelerpaden door moerastuinen, een hooiberg als binnenlocatie en folderruimte.

Dank jullie wel mannen van bouwbedrijf v, svr camping alphen aan de rijn.

Camping Polderflora

Bij ons kunt u terecht voor de beste advocaten. Het sanitair op minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn is ruim en schoon en bestaat uit 5 damestoiletten, 4 herentoiletten, 1 urinoir, 6 douches, een babywasruimte, 4 afsluitbare wascabines en een grote wasruimte. De camerabeelden zijn live te volgen op nestkastlive. Magazijnweg

Volop wandel-en fietsmogelijkheden. Cornelis Geellaan U kunt genieten van het mooie polder uitzic .

 • Alaa 30.11.2020 15:51

  Normaal zijn we geopend van 1 april tot 31 oktober!!

 • Lammigje 07.12.2020 17:32

  Is een familiecamping, hebben speeltuin.

 • Nicci 29.11.2020 07:14

  Veel dieren op de boerderij, op afstand van de staanplaatsen.