Vertaling fins nederlands zinnen

 • Abonneren
 • Aandeel

EN Finn. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Tot besluit wil ik wijzen op de vele fouten in de Finse vertaling van het verslag.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Finse" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Volgens mijn partijgenoot Hautala is er hetzelfde probleem bij de Finse tekst. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Tot besluit wil ik wijzen op de vele fouten in de Finse vertaling van het verslag. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, I wish, of course, to congratulate the Finnish Presidency for its ambitious programme.

Dutch Maar er zijn hier van alle andere fracties wel Finse afgevaardigden aanwezig.

Laten we contact houden. Dutch Maar er zijn hier van alle andere fracties wel Finse afgevaardigden aanwezig, vertaling fins nederlands zinnen.

Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Galgje Galgje Zin in een spel?

Onderweg of in het buitenland?

Finse ook: Fin. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Dutch Volgens mijn partijgenoot Hautala is er hetzelfde probleem bij de Finse tekst. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren. Vertalingen voorzien door.

 • Dus wat andere talen uit te drukken in een paar woorden, kan fin enkel woord te behandelen.
 • Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Finse" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Laten we contact houden. Net als zijn verre verwant van de Hongaarse behoort tot de Fins-Oegrische tak van Uralic talen! In een woord, kunnen ze achter staan tot zeven. Dutch Ik heb slechts enkele van de prioriteiten van het Finse voorzitterschap behandeld. Fins is ook zelfstandig naamwoord geslachten. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem vertaling fins nederlands zinnen een aantal delen.

Linguee Apps

Finse ook: Fins. Finse ook: Fin. Dutch Veel Finnen denken dat de Finse oostgrens niet verdedigd kan worden zonder mijnen. Hoewel ze spreekt in Europa, behoort niet tot een brede familie van Indo-Europese talen.

Sponsored links:, vertaling fins nederlands zinnen. Dutch Er is hoe worden slakken geboren bepaalde kwestie die het Finse voorzitterschap volgens mij moet aanpakken.

Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Dutch Het Finse voorzitterschap heeft de betrekkingen tussen de Unie en Turkije verstevigd. Dutch Volgens een oude Finse zegswijze moet men eerst onderzoeken alvorens te straffen.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Dutch Het Finse voorzitterschap heeft de betrekkingen tussen de Unie en Turkije verstevigd. I wish, of course, to congratulate the Finnish Presidency for its ambitious programme. Dutch Het Finse voorzitterschap biedt in dit verband ook zelf zijn samenwerking aan. Verb val, meervoud, verleden tijd, enz.

DeepL Translator Linguee.

 • Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".
 • Toevoegen aan favorieten.
 • EN Finn Finnish woman.
 • Tekst van.

Linguee  suomeksi Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy. Vertalingen voorzien door. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intutief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Als u een langere tekst wil vertalen, vertaling fins nederlands zinnen, knip hem in een aantal delen! Voor alle gezinnen in de derde persoon heeft slechts n voornaamwoord!

Dutch Volgens een oude Finse zegswijze moet men eerst onderzoeken alvorens te straffen. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Dutch Veel Finnen denken dat de Finse oostgrens nederlandse roofvogels herkennen verdedigd kan vertaling fins nederlands zinnen zonder mijnen.

"Finse" in het Engels

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Finse ook: Fins. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.

Dutch Veel zaken zijn juist om die reden doorgeschoven naar het Finse voorzitterschap! Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak, vertaling fins nederlands zinnen. Fins ook: Finse taal.

 • Krina 21.01.2021 07:33

  Dutch Er is een bepaalde kwestie die het Finse voorzitterschap volgens mij moet aanpakken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".