Wc lekt bij doortrekken

 • Abonneren
 • Aandeel

Leg zelf snel en eenvoudig je sanitaire leidingen! WC lekt iets na, na het doortrekken.

Bij een zwevend toilet zit het probleem vaak in de afvoer. Onderkant van de WISA stortbak lekt. Ik zou de bril er even afhalen en kijken of je dan meer kan zien, ook dan even doortrekken.

Wanneer er vanuit het niets een plasje water onder de toiletpot ligt is er waarschijnlijk sprake van een lekkage. Het waterniveau is bepalend voor de vlotter. Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing!

Om dat te controleren moet je die ring terug duwen Schoeven van de wc pot losdraaien en dan kun je zo de pot verwijderen en dan kijken, wc lekt bij doortrekken. Forums Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer Klussen Badkamer.

English: Read  our maintenance guide  to find out which defects are the responsibility of the tenant and which defects are the wc lekt bij doortrekken of the lessor! Een vlotter is verbonden aan de vlotterkraan die het water in de watertank van het toilet laat lopen. Of er is materiaal versleten na een x-aantal jaar.

Loodgieter heeft de rubber ring vervangen, alles werkt weer als een zonnetje. Silicone is een halfbakken oplossing als het al iets oplost.

Weet jij het antwoord?

Ferdinand uit Purmerend vrijdag 4 september. IKEA Sundvik kraan lekt. Denk er dan eens aan om een loodgieter in te huren om uw doorlopende wc te laten repareren. Die waken ervoor dat het bloed in de juiste richting vloeit. Gerelateerde artikelen Gebreken aan de hartklep: symptomen, diagnose en behandeling Een hart heeft vier kleppen.

 • Zie je een verschil tussen de twee potten aan die ingangen een onregelmatige vorm, een bultje of kuiltje,
 • IKEA Sundvik kraan lekt. Als deze niet goed afsluiten zal het water namelijk ook door blijven lopen.

Nick uit Zwolle vrijdag 9 oktober. Regio Tilburg klussen uitgevoerd, wc lekt bij doortrekken. Dit kan bijgesteld worden door de schroef iets los te draaien. Ik zie dat er precies een chipke af is van de porselein bij die aansluiting. Gezien de valbuis met mofje verzonken zit in het gat, en dat uitsteekseltje vooraan aan die mof moet tot in de versmalde ring wc lekt bij doortrekken de pot zitten.

Nadat de pot verwijderd is moet u de vrijgekomen pijpverbindingen grondig schoonmaken. D I Y schreef: Daarnaast moet die rubber mof dus met de kant die op de tweede foto naar boven ligt in de pot gestoken worden, dacht ik om dit rondom toe te spuiten met silicone en zo het lek op te lossen.

Een doorlopende wc repareren

Linda uit Velserbroek donderdag 20 augustus. Daardoor berekenen zij geen voorrijkosten. Ook besteden we aandacht aan een doorlopende wc wanneer de stortbak niet stopt met water inlaten.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Registreer je gratis. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Grote kans op een lekkende wc. Wc lekt bij doortrekken oorzaak ligt meestal aan afschrijvingen creditcard ing niet goed functioneren van de vlotter.

Bent u nieuwsgierig wat de kosten van een loodgieter zijn, wc lekt bij doortrekken.

Lekkende WC / Lekkage aan toilet

Lees meer. Als je aan de buitenkant van de pot onder de rand kijkt, zie je achteraan aan iedere kant een gat met een schroefdraad. Zit het probleem in de stortbak dan is het verhelpen van de lekkage niet de meest uitgebreide klus. Mogelijke problemen: opening is te groot of te ovaal sluit de rubber dichting goed aan binnenin?

Forums Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer.

De gebruikte url is dubbel. Dit kunt u doen via het huurdersportaal op Sofie of via email: kcc. Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af. Je moet eens kijken waar die pijp van de stortbak de wc ingaat.

Wanneer de vlotter wel afsluit dan is de bodemklepring op, deze zit onder de vlotterbeker afbeelding wc lekt bij doortrekken die eruit gehaald fietsendrager voor caravan word.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Mocht er tocht teveel water in de tank of reservoir lopen dan zal dit worden afgevoerd door middel van de overloop die op een stortbak is bevestigd, wc lekt bij doortrekken.

Een lekkende wc repareren

Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Wat ook een vaak voorkomend probleem is is kalkaanslag. Iemand suggestie met welke silicone Bison lekkage kit?

Mocht er tocht teveel water in de tank of reservoir lopen dan zal dit worden afgevoerd door middel van de overloop die op een stortbak is bevestigd. Technieken Sanitair. Lid geworden 14 feb Berichten 33 Waarderingsscore 0 Punten 0.

 • Bowen 26.12.2020 19:47

  Direct onder de vloer maakt de toiletafvoer een 90gr bocht.

 • Enno 19.12.2020 23:28

  Het kan zo wezen als de het hangende toilet maar door blijft lopen met water dat het probleem zich bevindt in het bodemventiel of de bodemklep. Mocht de wc na het ontkalken nog steeds doorlopen dan zal u verder moeten zoeken.

 • Matthieu 27.12.2020 18:41

  Sommige stortbakken hebben een vlotter die een stukje omhoog en omlaag kan schuiven langs de waterinlaat.