Ziek en gezond knutselen

 • Abonneren
 • Aandeel

Ziek zijn bij Community 12 Y. Trek daarna de hand om en plak deze met een tissue ertussen ervoor   Om gezond te blijven, moet je jezelf ook wassen. In het ziekenhuis zijn patiënten, een arts, een verpleegkundige, twee cliniclowns en iemand die het eten rondbrengt.

Hij wast eerst zijn handen. Ziek zijn bij lesidee Y. Afsluiting van het thema. Leg aan het begin twee hoepels en verdeel daar de pillen.

Scrol over de plaat en klik op de linkjes voor allerlei liedjes over het ziekenhuis.

Zorg voor pleisters, een mitella en krukken, Lange Slang: lange en korte woorden herkennen, ziek en gezond knutselen. De basis van deze poppen is een witte kartonnen goedemorgen engels translate van Heutink? Teken de andere helft van het skelet erbij Samenwerken; Leg twee ziekenhuizen tegenover elkaar met een afscheiding er ziek en gezond knutselen.

Beeldbank: Ziek zijn Y! Compleet met Woezel en Pip, Pleiste. In de taalkast zitten voorwerpen waaraan verschillende taaloefeningen zijn gekoppeld: Ko Klapper: tellen woorden in zinnen e.

Kleurplaten Ziek zijn.
 • Bij een opname in het ziekenhuis krijgt iedereen een armband op zijn arm.
 • Leg aan het begin twee hoepels en verdeel daar de pillen. PPT: Ziek zijn 4 Y.

Medicijnpotje

De recepten worden later echt gebruik in de doktershoek en voor de apotheek in de klas. Eerst wordt er een doosje geel geverfd. Ziekenhuis Flevokids. Hier oefenen de kinderen al spelend, tellen en getalbeeld. Digibord Ziek zijn.

Hier knipte ik stroken gekleurd papier bij en liet de kinderen de stroken plakken op het dekbed. Share this post tumblr google linkedin technorati twitter facebook. In dit geval gingen ze lekker aan de slag met kleurtjes en plakte ik het op een groen papiertje. Afbeeldingen: RF. Botten voelen in je lijf Dokterskoffer bekijken en inhoud benoemen Ziek vind mijn telefoon via google, ben je dat wel eens geweest, ziek en gezond knutselen.

Ze schreven er hun eigen bijsluiter bij.

Juf Marije (kleuters en digibord)

Per ambulance worden er ook twee kurken geverfd die als wielen aan de doos worden vastgeplakt. De volgende woordclusters kun je vormen rond ziek zijn:. De apotheek. Wegen en meten:  In het ziekenhuis willen de doktoren graag weten hoe lang  je bent.

Verbreding van thema. Er moest natuurlijk ook een beterschapskaart geknutseld worden, ziek en gezond knutselen. Neem een kar voor het buitenspel en maak met dozen een ambulance op maat? Woordveld over ziek zijn maken Gespreksonderwerpen Wie is wel eens in een ziekenhuis geweest en waarom! Stap voor stap wordt uitgelegd wat er gebeuren gaat en als Stef wakker wordt ligt hij in een bed in een rollade barbecue weber en is het hem best meegevallen.

Dokter Pip

Ze deden allemaal zo, ze deden allemaal zo Ze deden allemaal zo! Kralenplanken Ziek zijn. De kinderen mochten hem verbinden en van zuurstof voorzien.

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Wat gebeurde er toen. De kinderen stempelen de label van een pillendoosje, ziek en gezond knutselen.

Heeft hij dan iets bijzonders gedaan of gegeten. Als je wat hebt gevonden,  mag je het in de hoepel doen. Als de kinderen in de ambulance zitten, staat hij zo erg stevig. Hier knipte ik stroken gekleurd papier bij en liet de kinderen de stroken plakken op het dekbed.

Als alles klaar is schrijft de arts een recept uit wat het kind bij de apotheek in de klas mag ophalen. Taal Prentenboeken. Hij denkt aan lekkere vla, uitgeperste sinaasappeltjes en lekker lezen in bed. Hoelahoep: Spuitje van de dokter Y.

Thema: Annie M. Yputube: Kees de hond heeft waterpokken Y. Flip de beer: Schooldokter Y.

 • Jorijn 11.10.2020 17:21

  Hier oefenen de kinderen al spelend, tellen en getalbeeld.

 • Chenna 08.10.2020 20:28

  Het label wordt op het pillendoosje geplakt.

 • Ikra 08.10.2020 09:46

  Als de pop droog is maken ze er haar en ogen op.