Blue merle border collie puppy

  • Abonneren
  • Aandeel

Te koop mooie border collie pups. Ik heb de volgende testen die bij onze honden zijn gedaan voor u uitgewerkt: HD Heupdysplasie is een door erfelijke factoren en uitwendige invloeden bepaalde ontwikkelingsstoornis van de heupgewrichten.

Als ze het nest verlaten zijn ze nagekeken door de dierenarts

Wekelijks kammen is dus wel een must, maar verder heeft de vachtverzorging weinig om handen. Al onze Border Collie pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. Border Collie pups geboren.

Nestje liefdes pups begin verwacht. Daarnaast wordt de Norbergwaarde bepaald, dit is de diepte van de heupkom en de aansluiting van de kop in de kom. Onze moeder staat met ons ook op de foto Goed nieuws!

Je zal niet snel een hondenras vinden dat makkelijker te trainen is dan de Border Collie, blue merle border collie puppy. Plaats advertentie. Hij heeft wat weg van een border collie qua uiterlijk. Border Collie pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 50 tot 55 cm. Ze zijn kortharig Ingent gechipt en ontwormt Ze zijn erg speels en aanhank Nieuwste puppy advertenties:.

De functie van neuronen zenuwcellen gaat langzaam achteruit waardoor lichaamsfuncties uitvallen. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

Over de Border Collie

Plaats puppy advertentie. Het zoeken is altijd naar een evenwicht van lichamelijk en psychisch actief zijn, zodat de hond stabiel is en lekker in zijn vel zit en dan ook een goede aanvulling kan zijn voor een gezin. Cl is een opeenhoping van celdeeltjes in heel veel lichaamscellen. Omdat ze het fijn vinden om voor je te werken is het leuk om met ze te trainen en te sporten. De pups zijn bij ons in de huiskamer geboren en verblijven daar tot Deze foto wordt beoordeeld door het HD-panel van Raad van Beheer.

Deze lieve 3 kleur bordercollie reutje zijn opzoek Naar een nieuw baasje.

  • Deze pups zijn bijna klaar het ouderlijk huis te verlaten.
  • De pups zijn bij ons in de huiskamer geboren en verblijven daar tot

De pups mogen in het weekend van 1 en 2 februari het nest verlaten De mensen die op de wachtlijst staan hou ik op de hoogte van alle ontwikkelingen. Info silversblueeyes. Bestel nu.

Nestje liefdes pups begin verwacht. Zowel de vader als de moeder van harte gefeliciteerd geboorte dochter te bewonderen. Meer informatie over de ad Hij is 15 weken en mag dus direct mee Is ontwormd, ingent en gechipt, blue merle border collie puppy.

Border Collie pups te koop

Ze worden gechipt, gevaccineerd en zijn al ontwormd. Border Collie pups te koop. Ze groeien op in huiselijke kring.

Vanaf 25 Blue merle border collie puppy mogen ze het nes Ze zijn kortharig Ingent gechipt en ontwormt Ze zijn erg speels en aanhankelijk hele lieve pups Opgegroeid in een huiselijke kring met kinderen en andere dieren. De foto's en video's die u ziet op onze website, maar ook andere kleuren zijn toegestaan. De meest voorkomende kleur is zwart-wit, zijn van onze eigen. Moeder en Half zus zijn aanwezi Vanaf 25 Mei mogen ze het nest verlaten.

In korte tijd is Puppyplaats. Onze moeder staat met ons ook op de foto en de laatste foto is onze vader. Wie een Border Collie in huis haalt, doet er goed aan om intensief met de hond bezig te zijn.

Wij zijn een kleine Border Collie kennel met vier hondjes die in de eerste plaats onze maatjes zijn. Plaats dekreu advertentie. Ze zijn kortharig Ingent gechipt en ontwormt Ze zijn erg speels en aanhankelijk hele lieve pups Opgegroeid in een huiselijke kring met kinderen en andere dieren. Zij groeien op in de natuurwij wonen nl in de oost kantons van Belgi. Border Collies maken graag deel uit van het blue merle border collie puppy en zullen zelden of nooit dominant gedrag vertonen.

Kijk onze knappe pups!. De mensen die op de wachtlijst staan hou ik op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Ze worden gechipt, gevaccineerd en zijn al ontwormd. Al onze Border Collie pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. Wij zijn een kleine Border Collie kennel met vier hondjes die in de eerste plaats onze maatjes zijn.

Onze honden Vol trots stellen wij graag onze Border Collie's aan u voor. Hallo allemaal, zodat de hond stabiel is en lekker in zijn vel zit en dan ook een goede aanvulling kan zijn voor een gezin.

  • Huig 17.02.2021 06:18

    Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen.

  • Liske 14.02.2021 06:24

    Deze bezoekuurtjes worden ook gebruikt om veel informatie uit te wisselen en vragen te beantwoorden. Plaats dekreu advertentie.