Dashboard lampjes betekenis opel meriva

 • Abonneren
 • Aandeel

Controleer of dit het geval is en zorg ervoor dat de handrem er van af gehaald wordt. Vind nu een nieuw voertuig Vind nu een tweedehands voertuig.

Zet de auto aan de kant en zet de motor uit en wacht tot deze afgekoeld is. Heeft u toch besloten om door te blijven rijden met een brandend dashboardlampje? Vooral nieuwe elektrische auto's beschikken over nieuwe functies en dus nieuwe dashboardlampjes. Verschijnt zodra:  er een storing in een elektrisch onderdeel zit. Ook als er zich condens op de autoruiten bevindt, kan je via de blazers van de auto de ruit schoon blazen. Koppeling intrappen.

Buiten- temperatuur laag.

Sluit Je naam. Doorrijden met te weinig olie kan bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de motor onherstelbaar wordt beschadigd. Wanneer dit dashboardlampje gaat branden, betekent het dat het brandstofniveau van uw auto te laag is. Dodehoekmonitor uitgeschakeld Verschijnt zodra:  de dodehoekmonitor wordt uitgeschakeld.

WhatsApp support!

Rutte: 'Nederland heeft geen reden tot juichen'.
 • Verschijnt zodra:  er teveel water in het brandstoffilter zit. Het koelvloeistof lampje gaat branden wanneer er oververhitting van de motor plaatsvindt.
 • Richtingaanwijzers aan Verschijnt zodra:  de richtingaanwijzer inschakelt. Je hebt dit systeem ingeschakeld, omdat je niet harder dan een bepaalde snelheid wil rijden.

De betekenis van dit dashboardlampje is dat een deur van de auto niet goed gesloten is. Wanneer je gas bij geeft zal het lampje wel blijven branden. Het is echter wel de bedoeling dat deze daarna weer uit gaat. Wanneer je dit probeert, maar het lampje blijft branden, is het belangrijk je garage hiernaar te laten kijken. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Peil altijd de olie van de auto en laat de auto nakijken bij een garage. De oorzaak hiervan kan achterhaald worden door de auto naar een garage te brengen.

 • Tweedehands auto per merk Motoren Bedrijfswagens Tweedehands auto per regio.
 • Met doorrijden wordt hier bedoeld: rechtstreeks naar de garage of naar huis. Als dit lampje gaat branden moet je zo snel mogelijk gaan tanken.

Deze sensoren geven door middel van een pieptoon aan hoeveel ruimte je nog over hebt. Verschijnt zodra:  er een probleem is met de werking van je stuurbekrachtiging of er een tekort is aan stuurbekrachtigingsolie, dashboard lampjes betekenis opel meriva. Bezoek in dit geval de garage.

Brandstofpeil laag Verschijnt zodra:  het brandstofpeil aan de lage kant is. Grootlicht ingeschakeld.

Waarschuwingslampjes in je dashboard

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Bij een  rood lampje is er onmiddellijk actie vereist. Dit lampje gaat branden wanneer je luchtfilter vies of verstopt is. Daarnaast wordt je eerder opgemerkt door medeweggebruikers.

Achterklep niet goed gesloten. Achterklep open. Adaptive koplampen ingeschakeld  De adaptive koplampen zijn ingeschakeld wanneer dit lampje brandt. Problemen met de lichtsensor of regensensor. Vaak gaan mensen ook pas naar de reden zoeken wanneer een lampje gaat branden.

Vraag & aanbod

Vaak brandt dit lampje in combinatie met het lampje met een sneeuwvlokje. Je ziet op korte afstand met deze lampen iets beter en ook tegenliggers zien jou beter. In de garage kunnen ze met een computer uitlezen wat het probleem precies is.

Als het lampje tijdens het rijden gaat branden duidt dit op een storing.

 • Momenteel werken de automatische systemen voor het licht en de ruitenwissers dus niet.
 • Deze melding kan je krijgen wanneer er zich een storing voordoet bij de trekhaak koppeling.
 • Wat betekenen de dashboard lampjes?
 • Wanneer de bandenspanning van de autobanden te laag is gaat dit lampje branden.

Het gaat om plug-in hybrides die vanwege een mogelijke kortsluiting van de accucellen in brand kunnen vliegen. Alleen wanneer je gas bijgeeft blijft het dashboardlampje aan. Dit dashboardlampje geeft aan dat het  dimlicht van uw auto is ingeschakeld. Lage oliedruk. Waarschuwing naderend voertuig    De dashboard lampjes betekenis opel meriva laat dit waarschuwingslampje zien wanneer het snel een ander voertuig nadert.

Dit lampje gaat branden wanneer je een storing in de vering of schokdempers hebt. Motorkap open.

Nog één ding...

Dit kan verlies aan vermogen of schade aan je auto brengen. Het gaat om een Opel Meriva Vul uw kenteken in en alle producten die geschikt zijn voor uw auto worden weergegeven. Verschijnt zodra:  je je koplampen naar beneden wil afstellen.

Dit is puur ter controle en zorgt ervoor dat je zeker weet dat deze lampjes nog werken. De betekenis van dit dashboardlampje is dat de bandenspanning te laag is. Wanneer dit lampje gaat branden betekent het dat er een storing in de luchtvering zit waardoor het niet jumbo ettenleur kerkwerve openingstijden behoren werkt.

Verschijnt zodra:  je motor nog koud is en je de sleutel ten dele hebt omgedraaid, dashboard lampjes betekenis opel meriva.

 • Sabir 18.01.2021 08:41

  Pa op: gevaar voor brandwonden!

 • Jula 15.01.2021 05:38

  Geen nood! Wanneer je de alarmlichten gebruikt knop met twee rode driehoeken in elkaar , zullen beide lampjes knipperen.