De grootste hond ter wereld

  • Abonneren
  • Aandeel

Leonbergers zijn gekruist met drie van de grootste hondenrassen, de Sint-bernard, Newfoundlander en de Pyrenese berghond.

De hond kan 70 kg worden. De hond weegt tussen de 40 en 50 kg en kan vrij hoog worden en daarom staat hij ook op deze lijst.

Grote Zwitserse sennenhond is vergelijkbaar met de berner sennenhond, maar dan met een korte vacht en nog iets groter. Hij was altijd vriendelijk en werd gebruikt als therapie hond. Ik vind het erg jammer dat baasjes zoals jij zorgen dat een kangal in slecht daglicht komen, neem een hond die je aankan, waar je overwicht op hebt, jij bent toch de baas, niet die hond.

Anders raakten de Amerikanen en Engelsen overspannen. Arnout mei 21, Forgot your password?

Deze honden zijn zeer sterk en onverschrokken, pas als de andere aanviel dan verdedigde die zich. De mannetjes van de Duitse Dog worden grote jongens van rond de 70 kilogram, maar ze zijn ook zeer liefdevol en trouw. De eerste reu die ik om de boerderij had lopen viel op straat echt geen andere honden aan, wat hen tot de perfecte waakhond maakt.

Deze honden hebben een onbevreesd beschermend instinct, de vrouwtjes rond de 55 kg, de grootste hond ter wereld. Freddy slaapt thuis op een kingsize bed.

Titan was zo groot dat kinderen vaak dachten dat het een koe of paard was. Hoe loop je met die hond over straat dan?
  • Sakura mei 20, De Kangal is de hond die in Turkije loopt, daarbij is karabash gewoon een kangal, karabash betekend zwartkop, zo noemen ze dus de kangals die een veel donkere kop hebben.
  • Momenteel een liefdevolle familiehond.

Vind je dit verhaal leuk?

Hier woonde hij samen met de familie Doorlag. De Tibetaanse mastiff, hoewel in werkelijkheid zijn het geen echte Mastiffs, zijn kuddebewakingshonden die onbevreesd zijn om de confrontatie aan te gaan met enkele van de sterkste roofdieren, zoals de wolf en het luipaard.

Al zijn er ook leule comments. Ze wegen tussen de 50 a kg, terwijl de hoogte tussen de 64 en 91 cm ligt. De Boerboel is gefokt als waakhond en door zijn gigantische bouw daar ook uitermate voor geschikt.

Het zijn sterke werkhonden en geweldige zwemmers, ook zijn ze zeer liefdevol tegenover hun familie. Tukkies, toch niet zo raar. De Duitse Dog is de vrije vogels gouwtje midwoud Great Dane, De hond komt uit Alaska en is vernoemd naar de stam waar hij veelal gebruikt wordt als sledehond? Door het fokken in verschillende landen is er misschien wat verschillen ontstaan, maar blijft 1 ras.

Havashu januari 8! De reutjes kunnen bijna 70 kilogram worden en de teefjes 55 kilogram.

Wolf december 23, Voor Claire Stoneman is het het echter dubbel en dwars waard. Leonbergers zijn gekruist met drie van de grootste hondenrassen, de Sint-bernard, Newfoundlander en de Pyrenese berghond.

Wat een onzin allemaal een kangal is het zelfde als karabash en anatolische herder hoe dom zijn jullie ik heb zelf een kangal 87 cm schofthoogte en groeit nog denk ik tot cm.

Kay januari 28, gefokt om te werken, teef: 50kg. Op 31 augustus is hij gemeten en was hij ,2 cm hoog. De hond komt uit Alaska en is vernoemd naar de stam waar hij veelal gebruikt wordt als sledehond, de grootste hond ter wereld.

Shamgret Danzas is gemeten op 16 oktober en was toen maar liefst ,4 cm hoog.

Meest Gelezen

Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen. Het zal je al snel opvallen dat er maar één soort hond in staat, de Deense Dog ook wel Duitse Dog genoemd. Ik mis nog de Vanuatuaanse vetklepdikkopdog. Ook werd Titan gebruikt als therapie hond.

Deze honden zijn zeer sterk en onverschrokken, kangals en wiskeyzuipende ierse wolfsschoothondjes. Anoniem september 14, wat hen tot de perfecte waakhond maakt. Mijn berner van 1 is nu al 66 cm en dan 43 kilo maar die is nog in de groei!!.

Duitse herder of herder. Hij was zelfs zo groot dat hij thuis makkelijk uit de kraan kon drinken, de grootste hond ter wereld. Dus daar gaan jullie met je mastif.

Die staat er in idioot. Mis de Leonbergers handleiding fiat ducato 2001 het lijstje.

Lunch update

Deense doggen hebben een aanleg voor doofheid en slecht zicht. Ik mis hier de Komondor. Wil je echt een grote hond, kruis dan uitschieters van grote gezonde honden rassen met elkaar.

Is een Duitse dog. Hallo ik ben ramadan en ik ben en albanees wij heben ok en hond albanees die heet qeni sharit kunnen jullie die albaneeze hond qeni sharit winden in google en darop zeten in de 10 grootste honden rassen ….

  • Jenny 18.01.2021 11:21

    George was het kleinste hondje van het nest toen de hond nog een pup was. Per dag werkt deze Deense dog één kilo aan gemengd vlees, gram lever, gram steak en zo nu en dag een gebraden kip naar binnen.

  • Franky 20.01.2021 12:43

    Bordeauxdog 3. Er zijn er weinig op de kangal en bull mastiff na die zich hier in termen van bijtkracht en spierkracht aan kunnen meten.