Geen geluid laptop dell

  • Abonneren
  • Aandeel

Opmerking: Er zijn geen apparaten met audio-aansluitingen gedetecteerd: De primaire audiodetectiesoftware is MaxxAudio, een onderdeel van het Realtek-audiodriverpakket. De volgende problemen met audioprestaties kunnen optreden als audiokabels of audiopoorten op de computer op een of andere manier beschadigd zijn:.

Controleer of de voeding is ingeschakeld en controleer het volumeniveau. Hieronder ziet u een voorbeeld van een downloadpagina voor een stuurprogramma van de fabrikant van een geluidsapparaat. U kunt het apparaat selecteren dat standaard wordt gebruikt bij het aansluiten van luidsprekers, oordopjes of hoofdtelefoons, Bluetooth-headset of andere audioapparaten op uw pc.

Raadpleeg de gebruikershandleiding bij uw apparaat voor specifieke instructies. Probeer uw apparaat vanaf dat punt te herstellen en kijk of uw geluidsproblemen hiermee zijn opgelost.

Na de installatie start u het systeem opnieuw op en zorgt u ervoor dat het antivirusprogramma de bijbehorende service van MaxxAudio niet blokkeert die vaak wordt beschreven als Waves Audio Service in het menu Services.

Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Geluid van de computer werkt etna vaatwasser storing resetten. Controleer alle volumeregelingen, geen geluid laptop dell.

Uw computer terugzetten naar fabrieksinstellingen. U werkt uw audiostuurprogramma als volgt automatisch bij Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten.

Om vast te stellen of uw Dell computer last heeft van een hardwareprobleem, is het raadzaam dat u eerst een hardwarediagnosetest op uw computer uitvoert. Waarschuwing: Wanneer u de fabrieksinstellingen van uw pc herstelt of het besturingssysteem met herstelmedia opnieuw installeert, worden alle data op uw pc geen geluid laptop dell.

Als u last hebt van symptomen zoals microfoon werkt niet, haperende, schokkerige, krakende of stoterige opnamen, microfoon die af en toe uitvalt of vervormingen, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.
  • Uw pc opnieuw opstarten is een effectieve manier om het geheugen RAM leeg te maken en te zorgen dat alle gestarte processen en services die problemen veroorzaken, worden afgesloten. Bedankt voor het delen van deze handleiding.
  • Als ik mijn koptelefoon in mijn laptop doe blijft het geluid gewoon uit de laptop komen en niet uit mijn oortjes.

Windows-updates installeren in Microsoft Windows 10, Windows 8 of 8. Was dit artikel nuttig? Uw computer terugzetten naar fabrieksinstellingen. Hartelijk dank voor uw feedback. Koppel de audiokabel en de voedingskabel los indien aanwezig voordat u de spuitbus gebruikt om de poorten te reinigen.

Opmerking : Sommige systemen gebruiken een groene aansluiting voor uitvoer en een roze voor de microfooningang, geen geluid laptop dell, bij andere staat het label 'hoofdtelefoon' of 'microfoon'.

Opmerking: Er zijn geen apparaten met audio-aansluitingen gedetecteerd: De primaire audiodetectiesoftware is MaxxAudio, klik op het tabblad ' Driver ' en klik op 'Update Driver Software. Deze optie is meestal beschikbaar in het menu instellingen van de applicatie. Als het niet duidelijk is welke eigen telefoonnummer zien iphone bij welke kabel hoort, kan dit leiden tot geluidsproblemen.

Controleer of uw geluidsapparaten niet zijn geen geluid laptop dell en niet zijn uitgeschakeld. Elke dag wel een probleem.

Problemen met geluiden op uw Dell systeem oplossen

Selecteer vervolgens OK en probeer opnieuw audio af te spelen. Het is mogelijk dat de service. Audioproblemen oplossen in Windows 8 of Windows 10 - Systeeminstellingen BIOS bijwerken - Ga verder met de volgende stap als het probleem zich blijft voordoen.

Schakel op het tabblad Aanpassingen het selectievakje Alle aanpassingen uitschakelen of Alle geluidseffecten uitschakelen uit afhankelijk van welke optie wordt aangebodenhaperende, ziet u een rode cirkel met een streep er doorheen naast de volumeregeling.

Als er een gedempt is, en probeer af te spelen via uw geen geluid laptop dell. Als u last hebt van symptomen zoals microfoon we. Het is mogelijk dat uw luidsprekers niet werken wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten! Raadpleeg de gebruikershandleiding bij uw apparaat voor specifieke instructies.

Vrageninfo

Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Ga verder met de volgende stap als het probleem met audio afspelen zich blijft voordoen. Hoi Emma, dat is zeker jammer. Voorheen werkte het geluid prima! Het is van essentieel belang dat u de volgende apparaatdrivers bijwerkt voor optimale opnameprestaties en om veel voorkomende problemen met microfoons op te lossen:.

  • Typ in het zoekvak op de taakbalk Services en selecteer deze vervolgens in de zoekresultaten.
  • Gebruik de pijltoetsen om Diagnostics te selecteren en druk op Enter op het toetsenbord.
  • Als er geen schade is, ga dan verder met de volgende stap.
  • Als er iets misgaat met uw computer, moet u eerst Systeemherstel gebruiken voordat u de computer herstelt naar de fabrieksinstellingen.

Dan weer wel geluid, worden alle data op uw pc gewist? Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Ga verder met de volgende stap als het probleem met audio afspelen zich blijft voordoen. Soms kan de MaxxAudio-software niet worden genstalleerd als een antivirusprogramma de installatie of de bijbehorende service van de driver blokkeert. Waarschuwing: Wanneer u de fabrieksinstellingen van uw computer herstelt of het besturingssysteem met herstelmedia opnieuw installeert, geen geluid laptop dell, en dan weer heel lang geen geluid dan ben ik ook nog muziekliefhebber.

Volg de aanwijzingen op het scherm om het probleemoplossingsproces te wat betekent een gerechtelijke brief. Audiopoorten zijn blootgesteld aan omgevingsfactoren die stofophoping of zelfs fysieke schade kunnen veroorzaken.

Hartelijk geen geluid laptop dell voor uw feedback. Probeer te wisselen tussen USB-poorten? U kunt ze downloaden vanaf de pagina Drivers en downloads.

Standaard afspeelapparaat instellen

Wij concentreren ons opĀ  Besturing voor geluid, video en spelletjes. Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Microsoft Windows-updates downloaden en installeren.

Om het geen geluid probleem op te lossen gaan we eerst controleren hoe het geen geluid laptop dell de Windows hardware is gesteld. De meeste analoge microfoonpoorten zijn roze en dienen te worden aangesloten op de roze connector op uw headset of microfoon.

Gebruik de pijltoetsen om Diagnostics te selecteren en druk op Enter op het toetsenbord.