Hoeveel geld staat er op mijn anonieme ov

 • Abonneren
 • Aandeel

Het enige wat je hoeft te doen, is in- en uitchecken. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per

Maar daarna kun je het na inloggen direct zien, en ook op je smartphone via de OV-Chipkaart app. Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Om te kunnen reizen met een OV-chipkaart heb je saldo nodig. Ontvang een makkelijk aanvraagpakket waarmee een persoonlijke OV-chipkaart kopen erg gemakkelijk wordt.

Indien je dat wel wenst, is dat overigens wel mogelijk. Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Op NS-stations via de kaartautomaat en aan de balie.

Dan wordt de koppeling met je bankrekening gemaakt en weten ze wie je bent. Automatisch saldo laden. Wel moet je de eerste keer een account aanmaken, en je anonieme kaart koppelen. Merel schreef:. Saldo laden bij een NS-kaartautomaat.

 • Vervolgens hoef je 'Automatisch opladen' alleen nog te activeren bij een kaartautomaat op een NS-station.
 • Saldo laden aan de balie. Bij het opladen, ben ik hem vergeten eruit te halen: saldo Euro

OV-chipkaart kopen

E, de Winter schreef:. Waarom staat er ineens : uw ov chipkaart moe vervangen op de display bij het inchecken, en moet ik ineens een nieuwe kaart kopen, of een los kaartje? Ik zie dat nergens staan, en dat kan ook niet.

Dan wordt de koppeling met je bankrekening gemaakt en weten ze wie je bent! Sommigen maken zich zorgen omdat een verlopen kaart voorzover publiek op de TLS en andere websites staat het rest-saldo van een bijna verlopen kaart niet te behouden zou zijn met behoud van de anonimiteit. Mijn advies: geen anonieme kaart kopen.

 • Loes schreef:.
 • Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart? Ik woon in het buitenland en heb een anonieme kaart.

Bestel vervolgens saldo credit bij onze website hier. Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart. In dit artikel alles over de anonieme ov-chipkaart. Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS 14 okt Dan gelden andere bedragen:. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt Voor Weekend Vrij betaal je alleen een instaptarief als je buiten het weekend reist.

Je kan dit reissaldo afhalen op de bekende locaties.

OV bij jou in de buurt

Sommigen maken zich zorgen omdat een verlopen kaart voorzover publiek op de TLS en andere websites staat het rest-saldo van een bijna verlopen kaart niet te behouden zou zijn met behoud van de anonimiteit. Er kan echter maar één persoon tegelijk mee reizen. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk.

Met dit reissaldo kan je gebruik maken van de tram, hoeveel geld staat er op mijn anonieme ov, trein en bus in heel Nederland. Er zijn drie manieren om saldo op je kaart te laden! Je reist anoniem en niet automatisch te koppelen aan jouw als persoon. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt We zetten de mogelijkheden voor je op een rij! Wil je altijd verzekerd zijn van voldoende saldo op jouw OV-chipkaart.

Dan moet je een nieuwe kaart kopen n ben je in de regel je saldo kwijt.

OV-chipkaart saldo opladen

Voorbeeld van OV Saldo Check: Je geeft jouw kaartnummer in : Jouw kaart is geldig tot datum : Daarna krijg je jouw basis kaartinformatie en reistransacties te zien. Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart?

Heb je een NS-abonnement?

Goed om te weten Je kunt saldo laden op anonieme en persoonlijke OV-chipkaarten. Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Merel schreef:. Daarnaast kun je het abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen. Hier zijn alle verkooppunten te vinden, hoeveel geld staat er op mijn anonieme ov. Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso.

Dus de eerste keer is het net even wat meer werk. Dit kan ook met een anonieme ov-chipkaart. Voor Weekend Vrij betaal je alleen een instaptarief als je buiten het weekend reist.

Klopt dit en wat moet die persoon doen om het om te zetten. Om te kunnen reizen met een OV-chipkaart heb je saldo nodig. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Dus de eerste keer is het net even wat meer werk. Kies het bedrag dat je op je OV-chipkaart wil zetten.

 • Marley 15.01.2021 17:16

  Nadelen: De meeste abonnementen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet op een anonieme ov-chipkaart geladen worden. Met een NS-Business Card reis je op rekening en geldt er geen instaptarief.

 • Thalissa 16.01.2021 17:22

  Je geeft jouw kaartnummer in : Jouw kaart is geldig tot datum :

 • Bertine 17.01.2021 04:16

  Reactie Naam E-mail. Sommigen maken zich zorgen omdat een verlopen kaart voorzover publiek op de TLS en andere websites staat het rest-saldo van een bijna verlopen kaart niet te behouden zou zijn met behoud van de anonimiteit.