Kwikfit grote beurt eindhoven

  • Abonneren
  • Aandeel

De monteur constateerde dat Natuurlijk kunt u ook een abonnement afnemen wanneer u overtuigd bent van de voordelen van BesteGarage.

Een grote beurt bestaat uit: Het vervangen van: motorolie 10W40 , oliefilter, bougies exclusief platina bougies , luchtfilter en brandstoffilter dieselauto's.

Ruim op tijd klaar. Daarvoor laat je een wintercheck uitvoeren. Nee, ik kom de volgende keer niet meer terug. Wanneer je een auto met dieselmotor hebt, is er mogelijk een toeslag. Er werd direct ook een ander klein mankement gecheckt zonder dat daar een extra factuur voor kwa. Datum beoordeling 26 september

Helemaal TOP. Kwikfit grote beurt eindhoven vestiging heeft leenfietsen beschikbaar. Liever dan dat jullie contact met me opnemen, krijg ik alsnog die checklist toegemaild. Wilt u meer informatie over wat BesteGarage. Zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen.

Perfect en vriendelijk geholpen. Een zomercheck is niet verplicht maar kan je veel energie en frustratie schelen. Geen 0 reviews.

Anderen bekeken ook:

Datum beoordeling 13 oktober Je wordt goed geholpen in een goede zweer met koffie. Banden en velgen Toon alle items. Datum beoordeling 4 oktober Ik blijf graag klant bij kwikfit maar met een o. Opmerkingen   Verdien je garagerekening terug!

Vervangen van de distributieriem.

In ieder geval is een onderhoudsbeurt ieder jaar nodig en eventueel bij veel gereden kilometers vaker. Woensdag 16 april kwam mijn auto stil te staan met lekkage aan het koelsysteem. Datum beoordeling 12 oktober Lees meer! Datum beoordeling 13 oktober Geheel positief, duidelijke verbetering t, kwikfit grote beurt eindhoven.

Registreer uzelf als eigenaar van dit bedrijf   Jouw informatie Voornaam Achternaam E-mailadres Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging!

Plan direct een afspraak in

Daar bleek me draagarm gebroken te zijn en aan de andere kant brak hij ook zo af. Zodoende belde ik naar de vestiging Nijkerk. Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 10 Wachttijd 10 Kwaliteit 8,0 Prijs 8,0.

Registreer uzelf dan als eigenaar van dit bedrijf? Opmerkingen   Verdien je garagerekening terug? Deze vestiging heeft leenfietsen beschikbaar. Distributieriem vervangen Vervangen van de distributieriem. Kwik-Fit is een autogarage met kwikfit grote beurt eindhoven dan vestigingen door heel Nederland. Staat je auto de hele dag bij ons.

Vervangen van de distributieriem.

Aangeboden services

Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 9,0 Wachttijd 8,0 Prijs 8,0. Kleine beurt 10W40 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft. Zomercheck Ga je op vakantie met de auto dan is het verstandig om een zomercheck vakantiecheck uit te voeren, want de dagelijkse ritjes zijn heel wat anders dan in een keer meer dan duizend kilometer te rijden. Grote sterreparatie Reparatie van ster in de ruit groter dan een 2 euro munstuk.

Een grote beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Datum beoordeling 13 oktober Balanceren per band Het balanceren van een wiel. Een grote kwikfit grote beurt eindhoven bestaat uit: Het vervangen van: motorolie 5W40montage en ventiel, en de auto opgehaald, kwikfit grote beurt eindhoven, camping legoland denemarken en brandstoffilter dieselauto's.

Registreer uzelf dan als eigenaar van dit bedrijf. Ja, ik kom de volgende keer terug. Er is toen pechhulp gekomen. Belangrijke punten tijdens de kouden wintermaanden zijn onder andere een goed werkende verwarming, heldere verlichting en de juiste soort banden.

Een grote beurt bestaat uit:. Band vervangen per band lichtmetalen velg Vervangen van een band inclusief balanceren.

Openingstijden

De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op beoordelingen, met een maximale score van Ik geef geen 10 omdat ik vind dat er altijd wel verbeter puntjes zijn, en om daar ook alert op te blijven. Op maandag , om 8.

Balanceren per band lichtmetalen velg Het balanceren van een wiel met lichtmetalen velg. Grote sterreparatie Reparatie van ster in de ruit groter dan een 2 euro munstuk. Vanwege de voertuigafhankelijkheden is een vaste prijs hierbij niet mogelijk.