Macbook air adapter for iphone

  • Abonneren
  • Aandeel

Belkin Kevlar Lightning kabel 1. Voor lightning-connector Adapter naar mini-jack.

Whatsapp ons. Productvariant: Plug: UK plug Kenmerken: --Toepassingsgebied De lader is een soort draagbare lader die perfect is voor thuis, op kantoor, op reis en voor ander gebruik binnenshuis.

Geen snelladen functionaliteit Standaard usb-A Geen lightning aansluiting. Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter. Apple Thunderbolt 3 Kabel 0,8 m. Reguliere prijs 19,95 Vanaf 15,

Tweedekans vanaf 74. Apple iPad Air 5. Apple Usb A Oplader 5W. Reguliere prijs 47,99 Vanaf 19, Gratis retourneren. Een magnetische gelijkstroomstekker zorgt ervoor dat de stroomkabel loskomt als er teveel druk op komt te staan.

Thunderbolt 3 is dus een technologie die het maximale uit jouw USB-C poort haalt. Apple Watch 24, Voor

Magnetische Oplaadkabel usb A 1 meter lang voor o. Reguliere prijs 29,95 Vanaf 19, Met onze laadaccessoires zitten jouw Apple devices nooit zonder power! Goedwerkende opladers en kabels, voor een betere prijs.

OnePlus 7T 3. Direct afhalen: 48 winkels.

  • Deze stekker is voorzien van een rood en groen ledlichtje om de laadindicatie weer te geven. Usb-C Lightning aansluiting Vermogen 18 W.
  • Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter.

Xiaomi Mi 9T Pro 3. Filter Categorie. Geschikt voor model.

USB-C Adapter voor MacBook Air gezocht?

Alle rechten voorbehouden. Autolader adapter plug met stekker. Reguliere prijs 9,95 Vanaf 7, Apple iPad Mini 5 6.

Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone 6s Plus Reguliere prijs 19,95 Vanaf 15, Onze keuze voor een converter om oortjes mee aan te sluiten op je iPhone of iPad Lightning aansluiting!

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en macbook air adapter for iphone welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Voordelen van de kabels en voedingen

Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Daarom vind je het Apple product waar jij naar op zoek bent, en de beste accessoires om deze te ondersteunen.

Direct afhalen: 49 winkels. Samsung Galaxy S8 2. Apple Usb C Oplader 18W? In de regel is een oplader met een wat kortere kabel het prettigst. Meer dan kentekencheck duitse auto watt 4. De MagSafe-lichtnetadapter van 45 watt voor MacBook Air is voorzien van een magnetische gelijkstroomconnector die ervoor zorgt dat het netsnoer wordt losgekoppeld als er te veel kracht op macbook air adapter for iphone uitgeoefend.

Rocketek multi usb autolader 2 USB 4.

{{ui.description.filterText}}

Nee 8. Apple Watch 24, Een magnetische gelijkstroomstekker zorgt ervoor dat de stroomkabel loskomt als er teveel druk op komt te staan. Apple iPad Mini 3 4.

Draadloos opladen kan niet bij alle iPhones. Romoss Powerbank mAh. Apple iPhone 5C 5.

  • Cherell 13.03.2021 02:13

    Dit is de oude standaard USB waarop nog steeds de meeste randapparatuur werkt, zoals bijvoorbeeld waarschijnlijk uw muis en toetsenbord.

  • Batuhan 15.03.2021 07:43

    Het is voor noodgevallen altijd raadzaam om een extra Apple adapter in huis te hebben.