Moulin de rensiwez 1 6663 mabompré houffalize

  • Abonneren
  • Aandeel

Gereisd met jonge kinderen in augustus Uitchecken — - — - —. De omgeving van Houffalize is prachtig, maar boek vooral een andere camping.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. We sliepen in de moulin, Mahe. Bekijk alle attracties in de buurt. Bepalingen Campers toegelaten. Wij boekten la cabane de gaspard, met sauna op houtkachel.

Beoordelingen Le Cabanon du Chasseur - 24 m! Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden. Type verblijf Chalets Kampeerplaatsen Trekkershutten Vakantiehuizen. Gereisd met partner in mei Bekijk camping website.

Echt er even 'uit' , mooi afgelegen van het grote toerisme. De sauna ook met houtkachel, meer dan genoeg plaats. Les Cabanes De Rensiwez - camping-streetview.

866 beoordelingen beschikbaar voor Les Cabanes De Rensiwez

De beloofde rust is betrekkelijk, de camping trekt door zijn vrijheid er is geen enkel toezicht veel groepen. Uitchecken — - — - —. Eetgelegenheid Levensmiddelen verkrijgbaar WiFi. Parkeren bij Alles wat er moest zijn was er. Wordt niet aangevuld. Zijn er historische locaties in de buurt van Les Cabanes de Rensiwez?

  • Het is een klein, gezellig huisje met alles er op en er aan.
  • Door de kachels kun je er een super leuke sfeer in creeeren. Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.

Alle huisjes liggen midden in het bos. Geen haardroger dus maar eentje gaan kopen. Romantisch, de chocoladebroodjes zijn heerlijk. Ook heel fijn is het gegeven dat men per farrow and ball kleurenwaaier kopen ontbijt kan bestellen, knus verblijf in een mooie omgeving.

Faciliteiten Eetgelegenheid Levensmiddelen verkrijgbaar WiFi. Gereisd met vrienden in mei Nuttige review 1. Een deel van deze weg, beter bekend onder de naam pavs du diable duivelskasseien is een overblijfsel van een secundaire weg gebouwd door Romeinse soldaten, moulin de rensiwez 1 6663 mabompré houffalize.

Natuurcamping in Wallonië

Open source CRM support forum. Ons zien ze nooit meer terug. Powered by vBulletin® Version 5.

Nuttig Delen. Aan favorieten toevoegen Van favorieten verwijderen. In het noorden ligt het Plateau des Tailles op meter hoogte, bossen en een rijke flora en fauna. Bij sommige huisjes Na het zien van het huisje bij aankomst hadden we meteen het gevoel dat het duur was voor het comfort dat je krijgt. Note moyenne: 5.

Les Cabanes de Rensiwez

Heel leuke en unieke ervaring maar je betaalt er natuurlijk ook voor. Ook heel fijn is het gegeven dat men per dag ontbijt kan bestellen, de chocoladebroodjes zijn heerlijk. Alle foto's weergeven Bij regenweer echt vervelend.

Bepalingen Campers toegelaten.

Gereisd met oudere kinderen in februari Natuurcamping in Walloni Vanaf camping Les Cabanes de Rensiwez maakt u mooie wandelingen en fietstochten. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden, moulin de rensiwez 1 6663 mabompré houffalize.

Het basis uitgevoerde sanitair zou kunnen voldoen als het regelmatig schoongemaakt zou worden, als niet de helft van de wc gesloten zouden zijn en als de 6 douches ook allemaal zouden werken ipv ronja de roversdochter dvd. Gesproken talen Engels Frans Nederlands.

Voorzieningen Internettoegang. Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Het plafond en muren al jaren niet. Overal op de camping is het een bende, in alle hoeken ligt puin en afval.

Een review achterlaten

Comment Post Cancel. Onvoldoende: 1 - 5. Note moyenne: 5. Les Cabanes de Rensiwez, Houffalize.

Algemene gegevens Staanplaatsen:. Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Les Cabanes De Rensiwez bij:. Boek je verblijf. Dit is zeker een aanrader.

  • Jenneke 13.03.2021 14:33

    Ook de houten huisjes die erg ruim uit elkaar liggen, geven een leuke sfeer. Bezit of beheert u deze gelegenheid?