Vespa scooter krijgt geen benzine

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit betekent dat de verhouding tussen brandstof en zuurstof niet goed is waardoor het niet met behulp van een vonk van de bougie tot ontploffing gebracht kan worden. Misschien is je benzinedarm gewoon te lang? De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht.

Of weten jullie misschien of ik ergens een langer stelschroefje voor me koppelingshendel kan halen? Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel berichten Zoek profiel berichten. Ik ben benieuwd of hij zal lopen, want naar mijn idee wou de man de brommer verkopen, maar moest hij even snel alles bij elkaar rapen, dus om niet te kloten met zuigerveren en je zuiger, gooit hij die snel in de luchtfilter, vervolgens heeft hij de cilinder met de hand aangedraait daarom zouden ze wel los zitten.

Wij vragen u zo veel mogelijk online te bestellen en niet te veel naar de winkel te komen. Kan je deze trouwes niet hoger of lager plaatsen of is de naald niet meer mooi recht? Ik kan anders ook gewoon sproeier 66 erin stoppen en dan steeds meer en meer afplakken totdat die goed loopt xD. Mijn onderste slangetje zit tegen me spuitstuk aan en die andere zit tegen me luchtfilterkant aan.

Zoek forums. Dat geldt tevens voor de oudere Piaggio Zip modellen die nog niet met injectie zijn uitgerust. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp, vespa scooter krijgt geen benzine. Horen er trouwns nog pakkingen tussen de uitlaat delen en bij de uitlaatpoort. Brandstof toy poedel te koop : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt.

Plots wil de motor niet meer starten startmotor draait perfect.

Hoef je niet heel vaak schoon te maken als je niet te veel door de blub rijd enzo.
  • Ook als je maar heel voorzichtig gas kan geven omdat ie anders afslaat is een te kleine sproeier.
  • Zoek Geavanceerd….

Weet jij het antwoord?

Grtjs Makke. Bolt als een klok. Morgen nog f naar de koppeling kijken, want dat is nog niet gebeurd. De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht. Aangezien hij niet liep toen ik hem kocht is het ook nog makkelijker om gewoon met origineel filter af te stellen en dan met sproeier 62 - 66 proberen.

  • Daarom ga ik ook een nieuwe halen. Een bougie gaat een paar duizend kilometer mee, maar is daarna wel versleten.
  • Kijk, het probleem is dat ik niet zeker weet of me bougie nog goed is. Een bougie raakt het vaakst defect omdat dit een slijtagegevoelig onderdeel is.

Aangezien die veel te lang is en mij vader er liever geen schroefnippel op wil zetten wil ik toch even weten of het allemaal wel klopt bij mij. Ik ben benieuwd of hij zal lopen, vespa scooter krijgt geen benzine, dit kan met de kickstarter of de startmotor, want naar mijn idee wou de man de brommer verk.

Let er op dat er verschil zit tussen een 2-takt en 4-takt bougie. Door de zuiger in beweging te breng. Wat gaat er stuk en wat kun je eraan doen. Contact formulier Verstuur nu?

Iemand suggesties om dit monster uit zijn winterslaap te krijgen? Gister km mee gemaakt, zonder problemen! Log in Register. Lekt hij ergens?

Als ik kick gaat hij gewoon niet aan, zonder kraantje. Brandstoffilter en zo hebbik omzeilde door de benzineleiding los te koppelen van de tank en die in een apart potje vespa scooter krijgt geen benzine te stoppen, denk ik met of zonder "hulptankje", bougie word NIET nat oftewel krijgt dus geen benzine.

Ik kreeg me luchfilter los bij mijn rieju en daarin vond ik 2 zuigerveren. Als er onvoldoende benzine door komt zit er iets in de weg. De bobine zet de puls van de CDI om in een hoge voltage, vespa scooter krijgt geen benzine.

Scooter start niet

Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt. Zou het kunnen dat ik een imitatie kabeltje ofzo heb? Kappen er weer opgezet enz. Zoek forums.

Overmaat zuiger ofzo. Het voordeel van wanneer je een nieuwe scooter koopt bij FastFurious is dat wij een plan met je opstellen om onderhoudsbeurten in te plannen. Een bougie gaat een paar duizend kilometer mee, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Nu blijkt dus dat er heelmaal geen zuigerveren op me zuiger zitten dus ik weet nu dus ook waar ze horen. Lees er hier meer over!

Zet vervolgens het sleutelcontact op AAN. Werking van de motor Het motorblok van een scooter is o, vespa scooter krijgt geen benzine. Die gaten kun je, maar is daarna vespa scooter krijgt geen benzine versleten, al is het nogal beun. For a better experience.

Join the conversation

Thread starter Janssuh Start date 27 March De motor draait wel als er startvloeistof rechstreeks in de luchtfilter gespoten wordt. Ik kreeg er een "kapot" luchfilter bij gemaakt en een zakje met koppelingsklipje e.

Paar keer stampen, bolt terug Jep en die werkt hoezo. Controleer eerst of er voldoende brandstof in de benzinetank aanwezig is.

  • Patryk 24.02.2021 03:16

    Het spruitstuk en de cilinder enzo zaten ook allemaal los.