Whatsapp op meerdere apparaten

 • Abonneren
 • Aandeel

Desktop, telefoon, tablet Verder meldt WABetaInfo dat je binnenkort op datum naar berichten kunt zoeken en WhatsApp straks minder opslagruimte nodig heeft.

WaBetaInfo meldt in een artikel dat een functie is gespot waarmee je meerdere apparaten aan één WhatsApp-account kan koppelen. WhatsApp maakt nu gebruik van een soort vergrendeling. Het is niet de eerste keer dat we van deze functie horen. Log in op je account. Evenzo, als je al twee telefoons jongleert - een zakelijke en persoonlijke telefoon bijvoorbeeld - dan kun je WhatsApp ook niet comfortabel en gemakkelijk uitvoeren.

Zodra je hierop akkoord hebt gegeven, maar dan tegelijkertijd, worden je WhatsApp-instellingen chats en contactpersonen doorgestuurd naar het apparaat. Digital Vandaag WhatsApp op je telefoon en op whatsapp op meerdere apparaten tablet.

Toch is dit goed nieuws. Update: Eind juli schreven we al dat WhatsApp aan de achterkant heel wat veranderingen aan het doorvoeren is. WhatsApp evolueert in een webshop met klantendienst 0 Apps.

Want hoe zit dat nu eigenlijk? Ook geanimeerde stickers, een nieuwe knop om een groepschat op te bellen en een dark mode voor de webversie zitten er aan te komen. Reageer op artikel:. Maar het nadeel daar is dat je je na een tijdje constant opnieuw moet aanmelden met de gebruikelijke QR-functie van de chatapp.

Of WhatsApp op deze apparaten anders in elkaar gaat steken, is nog niet duidelijk.

 • Bron: WABetaInfo.
 • Eindelijk: WhatsApp werkt aan een volwaardige iPad-app Lees verder.

Toch is dit goed nieuws. Het lijkt echter aannemelijk dat je in ieder geval berichten kunt versturen en ontvangen. WhatsApp werkt aan een functie om op meerdere apparaten te appen! WhatsApp is gelukkig aan de slag gegaan met een oplossing voor deze halfslachtige desktopversie van WhatsApp. Geschreven door Adrian Willings, whatsapp op meerdere apparaten.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Althans, dat verwachten we wel. Als je onafhankelijk van je telefoon wil bewegen, werkt dat dus niet. Review Nest Audio: Een waardige Home-opvolger.

WhatsApp is gelukkig aan whatsapp op meerdere apparaten slag gegaan met een oplossing voor deze halfslachtige desktopversie van WhatsApp. You have entered an incorrect email address. Althans, dat verwachten we wel? Dit zijn je 5 allerbeste opties in.

We website komt vaker met dit soort ontdekkingen.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse? Ook geanimeerde stickers, een nieuwe knop om een groepschat op te bellen en een dark mode voor de webversie zitten er aan te komen. Ondanks het feit dat WhatsApp op je computer en je telefoon tegeleijkertijd te gebruiken is, zou ondersteuning voor mee apparaten erg fijn zijn.

Account aanmaken.

 • Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.
 • De 10 beste apps voor achtergronden!
 • Verder meldt WABetaInfo dat je binnenkort op datum naar berichten kunt zoeken en WhatsApp straks minder opslagruimte nodig heeft.
 • Under development, but it's great!

Recente reviews, whatsapp op meerdere apparaten. Wachtwoord vergeten. Overal wifi: zo ga je aan de slag met mesh op kantoor.

Door deze nieuwe toevoeging zou het dus ook mogelijk worden om bv. Dossier fintech: van cashloos naar kaartloos 21 oktober Maar het nadeel daar is dat je je na een tijdje constant opnieuw moet aanmelden met de gebruikelijke QR-functie van de chatapp.

En dat is best opvallend, maar tegelijkertijd zoals je dat whatsapp op meerdere apparaten dit moment gewend bent van WhatsApp Web. Het belang van back-ups en de cloud voor je bedrijf 5 augustus Niet apart, want met WhatsApp web kan je gemakkelijk meer toestellen koppelen. WhatsApp sleutelt al minstens sinds juli aan de mogelijkheid om meerdere apparaten toe te voegen.

WhatsApp op meerdere toestellen

Waarschijnlijk wijs je straks één hoofdapparaat aan om WhatsApp te gebruiken, je iPhone. Laat het weten in de reacties onderaan het artikel. Het lijkt echter aannemelijk dat je in ieder geval berichten kunt versturen en ontvangen.

De nieuwste artikelen over WhatsApp Messenger 6. Nu op TechPulse Premium. Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 3 Apps 23 uur geleden. Lenovo en Motorola zetten verkoop noodgedwongen stop in Duitsland update.

 • Lionel 14.09.2020 01:36

  De huidige limiet staat op maximaal 4 smartphones. Please enter your name here.

 • Jordin 10.09.2020 06:33

  Een nieuw rapport laat nu zien dat de update de release nadert. Een blik binnenin USB-sticks 19 oktober