Wie had dat gedacht meme

  • Abonneren
  • Aandeel

Sindsdien werd haar foto miljoenen keren bewerkt en gedeeld, en vandaag is ze nog steeds een fenomeen. Maar ja, ik kan niet anders dan dat erbij nemen. Iedereen was zo lief en vriendelijk en wilde met me op de foto!

De meeste volgers van de stereotype-accounts hebben niet het idee dat hun hele identiteit wordt aangevallen. Het begon allemaal met een garnaal. Goede doel. Om onze journalistiek te beschermen kun je Vrij Nederland niet incognito lezen.

Ik zag dat ik een meme was geworden, en dat mijn video viraal was gegaan en nog steeds veel kijkers lokte. Ik droomde altijd al van een carrière in de entertainment-industrie, maar ik had er geen idee van hoe ik daaraan moest beginnen.

En gelijk had ze. De opdracht was om zijn nummer 'Girlfriend' te coveren op een grappige manier. Die grens tussen onschuldig en beledigend, is dus vaag. Rekeningnummer IBAN? Het is toch gewoon heel grappig als je Instagram opent en iets ziet staan wat je gisteren zelf nog gezegd hebt tegen een vriendin.

Die meme bracht me alleen wat meer fun, wat meer ergernis en wat meer scepticisme over de maatschappij in het algemeen

Mijn gegevens

Maar ja, ik kan niet anders dan dat erbij nemen. Karen staat voor een stereotype witte vrouw met asymmetrische boblijn, die altijd de manager wil spreken als iets haar niet zint. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Mijn account. Ja, dat is grappig en bovendien kan het verklaren waarom sociale media ook positieve effecten kunnen hebben, zegt Ine Beyens, communicatiewetenschapper aan de UvA.

Service Klantenservice Krant niet bezorgd?

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp? Algemene voorwaarden. Het heeft mijn leven op een gode manier veranderd.

Luna Hetsen 22 is het zelfverklaard meesterbrein achter twee van de succesvolle stereotype-accounts. Neem de hit Lekker met de meiden uit .

NIEUWSBRIEF

Lees verder onder de meme, nvdr. Door akkoord te gaan met de voorwaarden geef je ons toestemming om eventuele volgende abonnementstermijnen te incasseren via je creditcard. Haar mannelijke tegenhanger tshirtmetgoudenketting houdt van billen kijken in het Vondelpark en fietst op een echt Amsterdamse Van Moof. Lees verder.

Naam ontvanger. Alles over Leven! Sindsdien werd haar foto miljoenen keren bewerkt en gedeeld, en vandaag is ze nog steeds een fenomeen. Erik Van Looy: "Een mooie man wordt mij gezegd, wie had dat gedacht meme, ik zie dat ook h". De ultieme manier om deze twee zaken met elkaar te verenigen.

Meer weten over

Lees verder onder Laina's blogvideo, nvdr. Created with sketchtool. Haar tv-carrière in Duitsland nam een hoge vlucht, maar toen kwam de diagnose: borstkanker. Stuur mij een kopie. De vrouw achter het account, Dana Herlihey, vergroot een meisje uit dat ze om zich heen ziet en met wie ze zelf ook overeenkomsten heeft, lichtte ze toe in de Amerikaanse media.

Uiteraard wilde ik meedoen. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Sluit Je naam. Die grens tussen onschuldig en beledigend, is dus vaag.

Created with sketchtool. De gemeenschappelijke deler van haar volgers. Gelukkig bestaan er toestellen die al wat steviger zijn dan andere.

Also called: Telfort

Analyse Donderdag 27 februari. Lees verder. Alle video's. Fotograaf Arie Versluis en stylist Ellie Uyttenbroek begonnen al in met het vastleggen van individuen die door hun kleding of andere ­uiterlijke kenmerken bij eenzelfde groep hoorden.

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geef je ons toestemming om eventuele volgende abonnementstermijnen te incasseren via incasso. En dat ze er daarna wel om kunnen lachen? Je kunt een boek lezen of een serie kijken.