Camping het rietveen

  • Abonneren
  • Aandeel

Janssen, Rapporteren. Aanbevolen gasten. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid.

Aantal toeristische velden Sanitaire voorzieningen. Camping Het Rietveen in Landsmeer. Groet Karin. Die Anfahrt durch die …. Camping de Zeevangshoeve Edam: slapen in Laag Holland.

We zijn meteen weer vertrokken en komen er nooit meer. Turkse Rivira, camping het rietveen. Wel camping het rietveen te weten is dat er geen receptie is en er contant betaald moet worden aan de beheerder die 2x daags langs komt op de camping. Schaduw op grasvelden Gemiddelde schaduw. Make that up to date, and you have one ofe the best places. Lees ook.

De douches zijn heerlijk warm en de straal is goed.

ACSI Club ID

Gelegen aan de plas 'De Breek' met verbinding naar … alle omringende wateren is dit tevens de ideale plek voor watersport- en visliefhebbers. De eigenaresse komt in haar mobiele receptie de gasten persoonlijk opzoeken en verwelkomen. Meedenkend en oplossingsgericht personeel. Stuur aanvraag. Je zoekt zelf je ideale plekje uit. Wij waren er in augustus, vol in het seizoen met een volle camping maar deze doet nog steeds gemoedelijk en rustig aan.

  • Ralf H. Gezellig en mooi aangelegd.
  • Zee —.

Zeer goed. Er kamperen mensen vanuit de hele wereld dus je hebt echt een buitelands vakantie gevoel. Ik accepteer. De plaatsen zijn prachtig en ruim in een groene "tuin" aan camping het rietveen water. Water is heel warm.

Recreation area

Overzicht 6. De camping is gezellig, het sanitair is brandschoon, de douches zijn goed en de beheerder is een aardige mevrouw. Camping Het Rietveen. Kamperen aan natuurgebied Het Rietveen is een eenvoudige camping met ruime plekken.

Gereisd met partner in augustus Noordeinde AL Landsmeer Nederland. Foto's van de camping Foto's van de camping. Nu voor de 6e keer een paar dagen op deze camping. Wilt u een plek reserveren. Gereisd met partner in juni Camping het rietveen review 0.

Excursions in the area

Hele jaar geopend. Luyendijk, en Rouwbos niet op Het Rietveen hebben verbleven. Gereisd met partner in juli Nuttige review 3. Kortom: voor ons een superfijne camping, met veel mogelijkheden in de mooie omgeving. Turkse Rivièra.

Gereisd met partner in juni Nuttige review 0, camping het rietveen. GEEN vrije plaatskeuze dus. Aparte plek voor jongerengroepen. Voedselwinkel 0! Aantal toeristische velden Wel zo gezond. Home Campings en bestemmingen Camping het Rietveen Landsmeer.

Stuur aanvraag.

Kamperen aan natuurgebied

Wateraansluiting op grasveld. Huurbaden 4. Iedereen komt voor de rust en ontspanning, om te fietsen, om een hengeltje uit werpen of te zwemmen in het water van Het Twiske.

We zijn meteen weer vertrokken en komen er nooit meer, camping het rietveen. Algemene beoordeling Camping Het Rietveen is in onze optiek een supermooie, rustige en zeer schone camping. Een aantal staanplaatsen ligt aan de plas en alle plaatsen hebben een picknicktafel! Voedselwinkel 0.