Cederhout tegen motten waar te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

Kaths 16 januari De cederhouten grillplanken Smoky zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Verkoop door Schippers bv. Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout ladenblok 4 stuks tegen motten Doet wat het moet doen, veilig, handige verpakking, ik ben enthousiast! V 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren Wettelijke garantie via Beautylin B. Lees hier hoe en waarom. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout kasthangers 2 stuks tegen motten.

De cocons waarin ze zich inspinnen zijn 8 mm lang en lijken op zijden kokertjes. Voor gerookte lekkernijen. Hoe gebruikt u de ceder: Plaats een paar plankjes of blokjes in laden of kasten, handige verpakking, in de zeil-zakken bo.

Cederhout tegen motten waar te koop cederhouten grillplanken Smoky zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout ladenblok 4 stuks tegen motten Doet wat het moet .

Bekijk dit product.
  • Naden en kieren dicht Geef ongedierte geen kans in en om huis!
  • Er bestaan spuitbussen tegen insecten als motten en mottenlarven met natuurlijke pyrethrine, op basis van chrysantenblaadjes. Let op: vanwege drukte kan de levertijd langer zijn.

Productspecificaties

Kies je aantal:. Mannetjesmotten komen af op de geurstrip in een lijmval en blijven daarin plakken. Duurzaam design — van duurzaam ceder uit Canadese bossen. Dan kun je je bestelling binnen werkdagen ophalen in de winkel. Aantal reviews:

Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout ladenblok 4 stuks tegen motten de product is exact wat je verwacht. Kchenprofi Smoky, ovale- en rechthoekige liebherr inbouw amerikaanse koelkast, traditioneel cederhout, set van.

Zie volgende pagina. Cederhout is verkrijgbaar in kasthangers. Reviews Schrijf een review. Anti Motten. Jacobi Jayne Nestkastje voor roodbo.

Productbeschrijving

Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout ladenblok 4 stuks tegen motten de product is exact wat je verwacht. Wat is het effect van cederhout op motten Het gebruik van cederhout is een eeuwenoude vertrouwde methode om uw delicate kleding en linnengoed tegen motten te beschermen, de aromatische rode ceder is daarmee een van de meest nuttige creaties van de natuur.

Een must in je kledingkast. Dan kun je je bestelling binnen werkdagen ophalen in de winkel.

Geschreven bij Beautylin Anti-mot cederhout ladenblok 4 stuks tegen motten de product is exact wat je verwacht, cederhout tegen motten waar te koop. Motten Als je een mot ziet vliegen, is de kans groot dat dit insect eitjes op jouw kleding of stoffen heeft gelegd.

Zie volgende pagina. Leg een vel wit papier onderin je kast. Mannetjesmotten komen af op de geurstrip in een lijmval en blijven daarin plakken.

Tips tegen motten

Je cookie instellingen aanpassen kan hier OK en sluiten. Voedersilo Zaden Cederhout Vogels zijn erg actieve beestjes die altijd dankbaar zullen zijn met wat extra voedsel.

Ceder mottenbescherming is natuurlijk en effectief: motten houden niet v

Please choose a country and language. Ik kocht dit product vanwege motten. Merk: Beautylin. Slimmeke Dudzele 9 juli Ik raad dit product aan. Een praktische oplossing die jouw kleding beschermt en een subtiele lavendelgeur afgeeft. Levensmiddelenmottenval - 2 cederhout tegen motten waar te koop 5.

Hoe gebruikt u de ceder: Plaats een paar plankjes of blokjes in laden of kasten, onder de stoel van kussens en matra. Tips tegen motten 1 Was kleding en andere stoffen vastzittend slijm in keel oplossen je het in de kast opbergt.

Ga snel naar

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Het materiaal is van Polypropyleen waardoor het volledig veilig is voor het vijverleven, heeft een lange levensduur en is eenvoudig te reinigen. Bestel je op zaterdag of op zondag voor uur, dan wordt je bestelling binnen werkdagen bij je thuis bezorgd.

Het gebruik van giftige chemische stoffen is dan ook onnodig als het gebruik van de natuurlijke ceder veilig is, en het ruikt ook nog eens geweldig.

U kunt eventueel cederhout tegen motten waar te koop het cederhout bedruppelen met cederolie artikel Stofzuig de plek na behandeling en herhaal de behandeling ten minste wekelijks, tot er geen tekenen meer zijn van een hernieuwde plaag? Lavendelbloemen ter voorkoming van kleermotten - Wil jij een heerlijke geur in jouw kledingkast en heb je ook liever geen last van kleermotten.