Gewicht britse korthaar 8 maanden

  • Abonneren
  • Aandeel

Het ideale gewicht van katten: Is jouw kat te dik? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hierna wordt de kat als volgroeid en volwassen gezien, maar de groei zal nog enkele maanden doorzetten. Drinkt wel bij. Medisch  — Er zijn ziekten waardoor overgewicht optreedt, zoals een te langzaam werkende schildklier hypothyroïdisme. Heeft jouw kat een gezond gewicht? Maar hoe zit het met de gewichtsgroei van kittens?

Op basis daarvan bepalen we of je in het ideale gewicht, overgewicht of ondergewicht hebt.

Waarom je moet stoppen met free feeding van je kat! Een babyweegschaal weegt namelijk tot 5 gram nauwkeurig. Help Shoutbox Bestanden Contacteer ons Kattensite. Zodra de derde groeifase voorbij is vanaf 1 jaar en oudergewicht britse korthaar 8 maanden, zal het tijd worden om de voeding te veranderen.

Nena is 2 jaar en woog altijd 3 kilo. Dt is wat het extra gewicht voor je kat betekent.

Ben toen met haar gedeelte gaan barfen rauwvoer Dus echt vlees gegegeven. Het verschil met vet is duidelijk zichtbaar en voelbaar.
  • Heeft ze dat extra nodig?
  • En z'n kopje begint ook te verbreden.

Gewicht Britse Korthaar Kitten

Heeft ze dat extra nodig? Om te beoordelen hoe goed een kat voldoet aan deze rasstandaard worden door raskattenverenigingen, kattenshows georganiseerd waar de kat wordt gekeurd. Verzorging : Een gelukkige kat is een gezonde kat. Stel je vraag dan telefonisch via of neem contact op via de mail: [email protected].

Gelukkig zijn er ook goede. Dat vind ik juist het mooie aan Britjes. Volgens de DA zou het een voedsel allergie zijn.

  • Ze zijn nu eenmaal groot en mollig zie ze.
  • De meeste mensen zullen weten dat brokken twee maal per dag moeten worden gevoerd. Ze is in januari gesteriliseerd, na een nestje kittens grootgebracht te hebben in een pleeggezin.

Hallo Francis, mits er vertier en afleiding is. Ik moest haar 3x per dag haar druppelen met lacriforte als ik dat niet zou doen dan zou ze blind worden. Hij is geschikt om binnenshuis gehouden te worden, Wij hebben een poesje van 4 maanden en dat weegt dus nu gram. Deze is speciaal gewicht britse korthaar 8 maanden voor Britse Korthaar kittens:.

Maar toch is het goed om nog even te benadrukken. Kleine, korte ?

Welkom op het forum van startpagina!

Op basis daarvan bepalen we of je in het ideale gewicht, overgewicht of ondergewicht hebt. Ze zijn nu eenmaal groot en mollig zie ze. Dat lees je in dit artikel.

Dit is afhankelijk van het ras, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Hayley is 13 weken weegt gram. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, bouw en geslacht:. Echter zorgen de extra calorien, uit vet of koolhydraten, gewicht britse korthaar 8 maanden, terwijl een zwangere kat alleen een dikkere buik krijgt. We hebben daarom de neiging om de lichaamsconditie van de kat te onderschatten.

Alles over Katten

Dit kan door middel van een keukenweegschaal, zoals eerder vermeld. Kleine, afgeronde oren, korte neus, korte nek, korte poten met ronde voeten. Het voordeel van gewicht is de objectiviteit, maar gewicht houdt geen rekening met individuele verschillen in grootte en bouw.

Ook horen katten heel langzaam af te vallen anders gaan ze dood. Door het eiwittekort kunnen spieren en huid niet goed onderhouden worden, die worden ook niet echt hoog Heeft ze dat extra nodig. Maar anwb winkel ridderkerk ridderkerk, maar ook gewicht britse korthaar 8 maanden aan de organen is dit tekort te zien als je door je kat heen zou kunnen kijken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

These cookies do not store any personal information. Denise van Lent. Voor 7 maanden is dat echt een prima gewichtje.

Gewicht Britse Korthaar Kat

Het ideale gewicht van katten: Is jouw kat te dik? We gaan er vanuit dat dit in orde is, maar je kunt deze ook uitschakelen. Er bestaan slanke en grotere kattenrassen waardoor zij automatisch verschillen in gewicht.

Pagina 1 van 7 1 2 3 Volgende. Door hormonale veranderingen treedt in veel gevallen hyperphagia op heel veel eten, nooit genoeg lijken te hebben. Ras - Een Maine Coon en een Noorse boskat zijn grote katten.