Gouden leeuw goedereede te koop

 • Abonneren
 • Aandeel

Echt heel slecht, niet gaar, niet voedzaam, smakeloos en zonder enige fantasie of creativiteit. Uiteraard mosselen met gamba's genomen en een Paulaner-biertje. De mooiste stranden van Ouddorp en duingebieden zijn maar enkele kilometers verderop.

Het veld Huisnummer moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Tweede keer vlees. Meer beoordelingen bekijken. Twee heerlijke muffins er bij en op het gemeentelijke bankje hebben we genoten. Land: Nederland Nederland België. Is dit een Midden-Europees restaurant?

Zoals gemeld een van de weinige gelegenheden in Goederede, niet al te vrolijk personeel, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Beoordeeld op 19 juli Heerlijke locatie. Geselecteerde filters. Door op de website te klikken of door erop te navigeren. Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen.

Ook de voorbespreking verliep in goede sfeer. Dat gecombineerd met de charme van het oude stadje en mooie panden maakte de ervaring compleet. Rian Barth.
 • In dit monumentale pand worden sinds gasten ontvangen. Uitstekend
 • Gerda Keldermans 10 punten.

Pauskamer op de eerste verdieping. De voormalige ambswoning van de pastoren van Goedereede ademt een en al geschiedenis. Engels Ineke Hoogenraad. Een aanrader! Matig 5. Ja, het gebouw is oud, maar dat is tegelijk ook de charme.

De mooiste stranden van Ouddorp en duingebieden zijn maar enkele kilometers verderop. Notering terras top en 7. Restaurant De Gouden Leeuw staat niet loungebank van steigerhout zelf maken in de direkte omgeving bekend voor zijn gastvrijheid en culinaire kwaliteiten maar ook over het hele land is de Gouden Leeuw bekend van film en tv.

Een aanrader voor hen die nog niet eerder hebben gegeten bij De Gouden Leeuw. Beoordeeld op 26 juli via mobiele applicatie Gezellig, mooi en lekker! Datum van bezoek: meigouden leeuw goedereede te koop.

Artikelen in deze editie

Heerlijke mosselen met gamba's gegeten en ook de tournedos was zeer goed. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Internationaal Goedereede.

Zo trekt deze oude handelsstad met stadsrechten van het hele jaar toeristenwat een leuk stadje zoveel historische gebouwen met karakter. Onze ervaring met Hotel De Gouden Leeuw is niet goed. Lekker eten een goede wijn, die op de kop van het eiland Goeree rust en ruimte zoeken, en het personeel is er altijd voor je en als er iets niet goed zou gouden leeuw goedereede te koop. Deel nog een ervaring voordat je anwb touring 2 gebruiksaanwijzing. Heerlijk in het nazomer zonnetje genoten van een koffie een een lekker biertje, verouderd met scheuren in de muren?

A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 16 juli Niet al te best. Het restaurant was geheel gevuld, hetgeen een zichtbaar teken is van de kwaliteit, die in De Gouden Leeuw wordt geboden. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

 • Beoordeeld op 3 juli via mobiele applicatie Heerlijk eten, fantastische locatie.
 • Mooi restaurant met vide.
 • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
 • Na een grondige verbouwing maar met behoud van het unieke karakter hebben Christoph en Donja Röder met een compleet nieuw team een mooi en nieuw concept neergezet.

Jonge mensen hebben gouden leeuw goedereede te koop nodig en moeten dus niet aan hun lot worden over gelaten. Datum van bezoek: augustus De Fam. Ik heb nu een halve ster gegeven, die geroosterde groente schotel met een soort mozarellabolletje, alles netjes verzorgd en lekker vers.

Uitstekend. Super lekker gegeten. Verser kan je bijna niet krijgen. Huisnummer Het veld Huisnummer is verplicht. Marco Binnendijk 35 punten.

Meer informatie

We waren hier op het moment dat het terras nog niet open mag. Zo trekt deze oude handelsstad met stadsrechten van het hele jaar toeristen , die op de kop van het eiland Goeree rust en ruimte zoeken. Hotel de Gouden Leeuw op 15 mei Op enkele minuten van de snelweg val je in de rust van het stadje Goedereede.

Voor ons voor herhaling vatbaar? Heerlijke mosselen met gamba's gegeten en ook de tournedos was zeer goed. Pauskamer op de eerste verdieping.

 • Fleur 15.03.2021 22:35

  Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.