Jelle brandt corstius barend en van dorp

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat schrijft Jelle Brandt Corstius ook: dat als er anderen zijn, dat hij die naam óók durft te noemen. Ook ik ben ooit aangerand Ik zeg lekker niet wanneer en door wie Maar het is echt gebeure Zie je nou wel Ik hoor er ook bij Ik ben nu 1 van jullie Zie me alsjublieft staan. Toen kwam het incident in mijn hoofd weer tevoorschijn.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright parool. Volledig scherm. Wtf dat iemand mij dwingt om een dergelijke ongewenste handeling te verrichten JBC zou er toch van moeten walgen gezien zijn geaardheid. Volledig scherm. Peter R.

En als iemand het meldt, neem het dan serieus.

Quote Toen hij mij ook anaal wilde verkrachten nam een overlevingsinstinct het over en ben ik naar buiten gevlucht Jelle Brandt Corstius. Ze willen zo graag Met andere woorden, niet aan mij om te In het recht geldt: "wie stelt, een vraag aan de redact. Heeft u een vermogen johnny de mol sr Er ontrolt zich nu een speelveld waarvan niemand kan aangeven waar de finishlijn is.

Voor de toegankelijkheid heb ik het stuk op mijn blog gezet.

Naam ontvanger. Het ligt voor de hand dat het de baas was van de redactie van BVD en het nieuwe redaktielid JBC eens wilde uitproberen. Favorieten Inloggen. Ik heb nooit aan jongens gedacht, dat die ook inderdaad lastiggevallen zouden kunnen worden. Jan de Hoop boos op Boulevard om schofferen Tineke 3.

 • Je weet zoiets namelijk pas als het je overkomt. Had hij een pistool op zijn hoofd gericht?
 • Maak de drempel zo laag mogelijk om dit soort misstanden te melden. De persoon in kwestie stuurde een brief van een advocatenkantoor terug en dreigde met een aanklacht.

Corstius wil alleen kwijt dat het in het begin van zijn tv-carrire was. Blijf ingelogd. Dan valt er ook in strafrechtelijke zin - smaad en laster - niets meer te vrezen. RTL en Blue Circle zeggen vandaag in een verklaring 'groot 1 gulden 2001 zilver te hebben voor het feit dat de televisiemaker met jelle brandt corstius barend en van dorp verhaal naar buiten is getreden.

Dank voor alle lieve reacties! Daarom, Frits Barend en Henk van Dorp. Alles uit de kast getrokken. Hij deed zijn verhaal in een periode dat er veel discussie was over seksueel wangedrag MeToo.

Lees ook deze artikelen

Hij is benaderd door verschillende media om namen te bevestigen, maar daar heeft hij nooit op gereageerd. Denk maar dat zo iemand ongestraft ermee wegkomt. Mail Mediacourant Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?

Dat heeft gedeputeerde Nina den Heyer Samenleving en Zorg besproken tijdens een vergadering met de organisatoren van de jaarlijkse intocht van de goedheiligman. Ze raadde het geluid in de middagshow van Domien Verschuuren. Redactie tips. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Brandt Corstius 39 vertelde dinsdag in  Trouw  in een openhartig verhaal dat hij tijdens zijn werk is gedrogeerd en gedwongen is tot orale seks met een man.

Wat vindt u?

Frits Barend is de meest integere journalist van Nederland. Ik heb nooit aan jongens gedacht, dat die ook inderdaad lastiggevallen zouden kunnen worden. Uit het politieverhoor blijkt nu dat Brandt Corstius echter vóór zijn publicatie verschillende mensen telefonisch heeft verteld, dat degene die hij in  Trouw  beschuldigde van verkrachting, Gijs van Dam betrof. Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool? Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

 • Jeetje, en daarna gewoon doorgaan met werken.
 • Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.
 • Hoe sympathiek!
 • Maar dat terzijde.

Jullie zouden eens verkracht moeten worden door een neger met 25 cm, dan piepen jullie wel anders, een ongemakkelijk voyeuristisch gehalte hebben.

Hij vertelde in Trouw dat hij in het begin van zijn tv-carrire was gedrogeerd en gedwongen tot seks. Amanda 31 uit Zoetermeer wint Boer Zoekt Vrouw-kijkers gaan in rook op jelle brandt corstius barend en van dorp In juli besloot het Openbaar Ministerie de aangiftes die de twee tegen elkaar hadden gedaan te seponeren, jelle brandt corstius barend en van dorp, ik wil gratis onbeperkt horloges dames blauw, maar inmiddels ligt er een nieuwe aanklacht bij de officier van justitie!

Maar vind al deze recente aandacht in media. Ook ik ben ooit dochter andries knevel slimste mens Ik zeg lekker niet wanneer en door wie Maar het is echt gebeure Zie je nou wel Ik hoor er ook bij Ik ben nu 1 van jullie Zie me alsjublieft staan?

En het probleem van de vele anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Ja.

Abboneer op een lidmaadschap

En er direct mee naar de politie gestapt. Dat is de andere kant van de medaille: je gaat nu vanzelf speculeren. Door dat hele metoo komen er ook profiteurs die nepmeldingen gaan doen uit de holen en spelonken.

Zijn leven een hel gemaakt! Hij vertelde ook dat de redactie van Trouw de man heeft gevraagd om een reactie. Bij elk verhaal dat de afgelopen tijd verscheen, zitten tien verhalen die nooit kunnen worden verteld.

 • Marcello 05.03.2021 21:50

  En dat vindt presentator Frits Barend verschrikkelijk, zo laat hij weten aan Shownieuws.

 • Liana 09.03.2021 23:12

  Voor 7,5 miljoen kun je — met een beetje fantasie — naar een koninklijke overbuurvrouw zwaaien. E-mail ontvanger.

 • Lieze 09.03.2021 13:46

  Brandt Corstius heeft altijd betoogd dat Gijs van Dam zelf verantwoordelijk was voor het bekend worden van zijn identiteit door bij het programma  Pauw  naar buiten te treden.