Middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar omdat hij er al 5 dagen meeloopt en nauwelijks pijn heeft doen ze er niets mee. Beste Janneke, Waarschijnlijk is het gewoon gekneusd.

Wat zijn de oorzaken bij deze aandoening? Een voet bestaat uit een voetwortel, een middenvoet en de tenen. Mijn vraag is kan het toch gebroken zijn ondanks dat ik een week gewoon kon lopen? Geef een reactie Reactie annuleren Reactie. Je kunt er soms mee doorlopen zonder dat je je realiseert dat je teen gebroken is.

Dit wordt een stressfractuur genoemd. Beste J. Brokken in keel in de zorg haha dus weet zelf ook dat beter van wel is en hij is echt aardig dik dusja maar ik denk dan gekneusd of gebroken naar 9 dagen doen ze niet zoveel meer denk ik, tapen middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken ik zelf wel haha.

Dit is afhankelijk van welk middenvoetsbeentje een fractuur of kneuzing heeft opgelopen en waar de pijn zit. Banyu Berichten: Geregistreerd: Ik zou toch even huisarts toe gaan, middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken. Eelt onder de voorvoet?

Het is nu donderdag en de bloeduitstorting is enorm. Symptoom: het doet pijn behandeling: geen, want ik had een paar dagen met die pijn gelopen, toen toch maar naar de dokter en ziekenhuis: conclusie:ja is gebroken, maar begint al te genezen Werd niets aan gedaan, beentje werd gewoon recht gehouden door de andere beentjes, hoefde niet in gips, gewoon paar dagen geen idee meer hoelang, maar kan me niet herinneren dat het lang duurde rustig aan doen, en het was klaar.
 • Overloopincontinentie: Oorzaken van verlies van urine Overloopincontinentie is een aandoening waarbij de patiënt de blaas niet volledig kan ledigen. Ik liep 2 jaar geleden ook met een scheur in mijn teen rond.
 • Die dag en nacht deed het al wat pijnlijk, maar was wel draagbaar. Beste Janneke, Waarschijnlijk is het gewoon gekneusd.

Weet jij het antwoord?

Uit je verhaal kan ik opmaken dat het een klein breukje is, dan zal het herstel ongeveer weken duren. Hierdoor zal je voet niet te veel afwikkelen. Dry Needling therapie. Maikel Korbmacher 04 april op Het is soms moeilijk vast te stellen of er sprake is van een gekneusd of gebroken  middenvoetsbeentje. Ik sport best veel zo'n 6 keer per week en dat ging goed tot zo'n 4 weken geleden toen ik weer een krakje voelde in mijn voet.

Na een periode van gips is het belangrijk dat de voet weer mobiel gemaakt wordt en de spieren die de voet bewegen moeten weer getraind worden! Men ervaart een lokale pijn en de middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken van de voet kan afnemen. Een gebroken teen Een gebroken teen kun je oplopen door bijvoorbeeld je teen erg hard te stoten of er iets op te laten vallen. Als je het niet vertrouwd is het raadzaam om altijd even met je fysiotherapeut contact op te nemen, middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken.

Is fysiotherapie straks verstandig.

Wat houdt een gebroken middenvoetsbeentje in?

Je hebt 2,5 week in het gips gezeten met als gevolg dat je spieren fors verzwakt zijn atrofie. Banyu Berichten: Geregistreerd: Ik zou toch even huisarts toe gaan. Wanneer je het niet vertrouwd, is het verstandig om een huisarts te raadplegen.

Dit zorgt ervoor dat de pijn vermindert en de zwelling wordt tegengegaan.

Gekneusde teen. Bij een gebroken teen voel je de pijn precies op de plek waar het gebroken is. De arts zei wel dat het een kleine breuk was, maar wanneer kan deze gips eruit. Afhankelijk van het aantal fracturen en de grootte van de breuk kan men operatief of conservatief behandeld worden. Aan de kant van zijn kleine teen, middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken.

Neem contact op Gratis online bruin lang haar pruik

Wat zijn de symptomen van kneuzingen aan de voet?

U bevindt zich hier:   Home Zoek uw klacht Aandoeningen Gebroken middenvoetsbeentje. Simpele breuken van de tenen of middenvoet die met een stevige schoen of gips worden behandeld, zijn meestal na circa weken weer volledig vastgegroeid. Maar omdat hij er al 5 dagen meeloopt en nauwelijks pijn heeft doen ze er niets mee. Dit verlaagt de kans op wondproblemen en pijn.

Vragen Heeft u nog vragen, stel ze gerust aan uw behandelend traumachirurg of huisarts, middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ik heb 4 weken geleden 2 middenvoetsbeentjes gebroken bij 2e en 3e teen. Hij moet een beetje rustig aan doen. Ik wil er gewoon zo snel middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken vanaf omdat ik de voorbereiding van het nieuwe seizoen mee moet doen. Waar heb je precies last van bij een gebroken middenvoetsbeentje. Het gaat gepaard met zwellin…. Als binnen 3 dagen de pijn niet langzaam afneemt is het wel raadzaam om het even auto fischer bv haaksbergerstraat enschede laten beoordelen door een fysiotherapeut of arts.

Hoeveel botten zitten er in de voet?

Wat zijn de oorzaken bij deze aandoening? Ik zit in week 10 of 11 ben de tel kwijt van de twee buitenste gebroken middenvoetsbeentjes. De breuk In principe kunnen alle botjes van de voet en tenen breken.

Na een gebroken sprong of hielbeen kan het al gauw maanden duren middenvoetsbeentje gekneusd of gebroken de voet weer enigszins is zoals voor het ongeluk.

Bedankt alvast. Corinne van Kooten 06 maart op. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

 • Rhona 22.02.2021 01:09

  Volgens hem zelf niet omdat het pijn doet, maar omdat zijn voet dik is.

 • Giancarlo 21.02.2021 10:25

  Heb zelf een aantal jaren geleden spontaan mijn middenvoetsbeentje gebroken. Of heeft u goede oefeningen om de voet weer verantwoord te belasten?

 • Bent 20.02.2021 22:26

  Die dag en nacht deed het al wat pijnlijk, maar was wel draagbaar. De behandeling is vaak alleen rust.