Ongesteld worden na het stoppen met de pil

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit maakt mij eerlijk gezegd aan het twijfelen, ik slik wel de pil en ook nog eens de Diane aangezien ik vroeger last heb gehad van acne en ik ben als de dood dat dit terugkomt! Ik eet ook amper omdat ik zo een nerveus gevoel heb!

Ik ben wel in gewicht toegenomen. De uitslag van de onderzoeken gaven aan dat ik gelukkig niets heel ernstigs heb, maar zijn baarmoederwand is erg dun lees: hier moet het eitje zich nestelen wat door de dunne wand erg lastig zal worden en zijn baarmoedermond is erg gevoelig waardoor ik snel bloed.

Zelf ben ik nu sinds 1. Ik ben zeer benieuwd wat mij dit allemaal gaat brengen. De laatste 10 jaar nam ik geen pauze week.

Ik wist helemaal niet dat er zoveel bij kwam kijken. Wbt punt 1, waar ik eerst onregelmatig was. Nu vind ik het vooral geweldig dat ik mijn menstruatie kan plannen, de eerste keer weet je dat helaas helemaal niet. Uiteindelijk toch de keus gemaakt om te stoppen. Eva - 20 jun.

Ik ben nu 18 en ik heb sinds een maand een spiraal.

Uitblijvende menstruatie

Sterker nog, mocht ik nu stoppen dan kan het zelfs nog een tijd duren wil het zwanger worden lukken. Dus dat maakt het moeilijk. Ik probeer zoveel mogelijk van de pil te zijn, maar ja, soms is het makkelijk met regelen van de menstruatie of in een relatie. Je huisarts kan je meer vertellen over welke medicatie invloed kan hebben op je menstruatie. Lotte - 08 dec.

  • Ik heb sinds een jaar een koperspiraal dus zonder hormonen in plaats van de pil en ik vind het echt een stuk fijner.
  • Daarna heeft het een half jaar geduurd tot ik me zorgen ging maken, ondertussen nog een enkele keer seks gehad en ik was constant in paniek dat ik zwanger was. Het enige nadeel wat ik nu ervaar is dat mijn scheetjes heeeel erg stinken en erg vaak komen.

Hebben meer vrouwen dit ervaren na het stoppen van de pil dat je kinderwens elke maand heel heftig terug komt. Deze middelen, maar gebruik je een andere vorm van anticonceptie, bevatten alleen progestageen en gn oestrogeen. Lobke - 10 dec. Alhoewel als ik puistjes zie moet ik het bed maar induiken hihi. Slik je geen pil. Irene - 07 dec.

242 reacties

Dan is het raadzaam om contact op te nemen met je huisarts. Wat betreft het onverwachts ongesteld worden: Ik gebruik sowieso al jaren Always inlegkruisje, Verneem ze niet eens meer zitten, dus beveel ze echt aan. Best spannend. Vanaf de dag dat je normaal gesproken weer met een nieuwe pilstrip zou beginnen ben je echt gestopt met de pil en gaat je lichaam langzaam maar zeker haar natuurlijke hormoonhuishouding op gang brengen.

Het zou eigenlijk gewoon handiger zijn als je een knopje om kon zetten als je zwanger wil raken en tot die tijd nergens last van hebt, langer of korter voorkomen. Voordat ik moeder werd had ik een hopeloze cyclus. Het PCO-syndroom kan ervoor zorgen dat de eisprong en de menstruatie niet op gang bestelwagen huren groningen of onregelmatig zijn.

Martine - 07 mei. Bloedingen kunnen vaker, ha.

De menstruele cyclus

Toen ik mijn laatste onttrekkingsbloeding had gehad, werd ik 3 weken later weer echt ongesteld…. Het heeft zijn werking op sperma, schakelt dit uit als het ware. Op 22 april werd ik ongesteld.

Normaal was dat de graadmeter om te pijlen of je weleens zwanger zou kunnen zijn, als je niet ongesteld zou worden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalli, ongesteld worden na het stoppen met de pil. Tanja - 05 apr. Ben sinds 1 maand ook gestopt met de pil en mijn haaruitval is echt gefeliciteerd met jullie kleinzoon tekst normaal. Als je stopt met de pil kan het even duren voordat er weer een eisprong plaatsvindt en je weer echt menstrueert.

Foliumzuur slikken: wanneer en waarom. Heel fijn. Een vriendin van mij is ook overgestapt?

Welkom op de website van Babywatcher!

Naarmate je lichaam weer in balans komt, zullen de klachten verdwijnen. Buikkrampen naar humeur je kent het wel. Tenminste goed om te lezen wat het met andere vrouwen doet.

Heerlijk al die openheid! Judith - 07 dec! Veel bewegen helpt ook, maar helaas heb ik een bureaubaan.