Patience spelen met 3 kaarten

  • Abonneren
  • Aandeel

Doe dan mee met een potje Gin Rummy! Speel nu Patience in de klassieke vorm.

Snel Kaartspel is een solitair kaartspel waar je zo snel mogelijk van je speelkaarten af moet komen! Speel de tien stapeltjes speelkaarten zo snel mogelijk weg in dit gratis patience spel! Gaat dit je lukken? Hartenjagen Nu ook hartenjagen tegen de computer voor als je even klaar bent met patience! Patience Spelen Patience spelen in klassieke vorm. Speel in verschillende moeilijkheidsgraden! Spelregels kaartspel patience Hoe krijg je de kaarten van de stock en de zeven rijen op de azenstapel?

Kaartspel patience spelregels Het rtl gemist adam zoekt eva patience is eenvoudig om te spelen. Klondike Klondike klondike. Wij wensen jullie veel succes met de kaartspellen op Patiencegame. Volgend spel Andere patience spellen Gratis Patience Gratis Patience is het solitair kaartspel waarbij het doel is om alle kaarten weg te spelen, patience spelen met 3 kaarten.

Speel het kaartspel patience Nu je de spelregels van het kaartspel patience volledig hebt doorgenomen is het tijd om zelf het kaartspel te spelen? Speel de tien stapeltjes speelkaarten zo snel mogelijk weg in dit gratis patience spel.

In Christmas Solitaire moet je alle kaarten richting de stapels zien te krijgen en ze categoriseren van aas naar koning. Patience spelen in klassieke vorm. Stock We hebben nog een stock kaarten in het spel over, dit wordt de stock genoemd.
  • Spider Solitaire Speel de tien stapeltjes speelkaarten zo snel mogelijk weg in dit gratis patience spel!
  • Hoe krijg je de kaarten van de stock en de zeven rijen op de azenstapel? Patience spelen op iPad Zie je geen spel?

Speel het kaartspel patience

Hartenjagen Nu ook hartenjagen tegen de computer voor als je even klaar bent met patience! Het hoeft geen Kerstmis te zijn om een spel met een Kerst design te spelen. Snel Kaartspel Snel Kaartspel is een solitair kaartspel waar je zo snel mogelijk van je speelkaarten af moet komen! Klaverjassen Na hartenjagen kan je nu ook bij ons online klaverjassen tegen de computer!

Klassieke kaartspelletjes zoals solitaire, patience, blackjack en poker zijn allemaal bij ons te vinden. Het kaartspel patience is eenvoudig om te spelen.

  • Er komen regelmatig nieuwe kaartspelletjes bij op de website, dus zet ons in je favorieten en geniet!
  • Patience, Patience Spel, Gratis Patience, Patience online, kaartspellen online, Spider Solitaire, patience kaartspel, patience online, Kaartspelletjes, Klondike, Spider Solitair, kaartspel, uitleg, patience solitaire.

Kaartspelletjes zijn altijd al heel populair geweest als sociaal tijdverdrijf. Dit spel is gebaseerd op Tri Peaks Solitaire. Kaartspellen spelen op Patiencegame. Klondike Klondike klondike.

Patience Spelletjes

Dit spel is gebaseerd op Tri Peaks Solitaire. Doe dit in de juiste volgorde om het spel te winnen! Het spel eindigt als alle kaarten op de azen liggen.

Het doel in Patience online is om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken. Het spel klaarleggen: er moeten horizontaal 7 rijen kaarten op tafel komen te liggen. Lightning Patience Lightning Patience Een razendsnelle variant op het kaartspel solitair.

Klondike Klondike klondike. Classic Solitaire Classic Solitaire Patiencepatience spelen met 3 kaarten, solitaire. Klik kaarten van hogere of lagere waarde.

Patience Spel

We hebben nog een stock kaarten in het spel over, dit wordt de stock genoemd. Freecell Solitaire Gebruik in dit patience spel de vier reserve plekken om de kaarten weg te spelen. Spelregels kaartspel patience Hoe krijg je de kaarten van de stock en de zeven rijen op de azenstapel?

Klondike is een leuke variant van de patience en solitaire spellen die je gewend bent. Speel gratis kaartspellen, blackjack en poker zijn allemaal bij ons te vinden! Kaartspel patience spelregels Het kaartspel patience is eenvoudig om te spelen? Zo krijg je steeds meer speelkaarten. Patience spelen in klassieke vorm, patience spelen met 3 kaarten.

Klassieke kaartspelletjes zoals solitaire, Patience spelletjes en Freecell Solitaire. Dit spel is gebaseerd op Tri Peaks Solitaire! Het originele patience kaartspel spelen kan hier gratis.

Kaartspellen spelen op Patiencegame.nl

Kies uit drie verschillende modus: easy, medium en hard en speel vervolgens een klassiek potje Spider Solitaire in HTML5 via desktop, tablet of mobiel.

Spelregels kaartspel patience Hoe krijg je de kaarten van de stock en de zeven rijen op de azenstapel? Freecell Freecell free cell , kaart. Speel in verschillende moeilijkheidsgraden!

Probeer van elke soort twee stapels te spelen. Deze kun je gebruiken in het spel? Het kaartspel patience is eenvoudig om te spelen.

  • Sibren 14.01.2021 22:09

    Wanneer je een aas tegenkomt mag je deze verplaatsen naar de azenstapel. Test je kaart vaardigheden in deze geweldige card game en probeer om Gin te halen!