Spotify via chromecast audio

  • Abonneren
  • Aandeel

Laten we gaan casten. De app werkt daarnaast voor videobestanden op een gewone Chromecast. Heb nog niet gevonden hoe je van op je telefoon bv soundcloud kan casten , en hoe je vanop je laptop spotify kan casten vanuit de spotify app — weet dat het gaat via de chromebrowser.

Bekijk alle artikelen. Raadpleeg de site van je provider of Apple AirPlay voor hulp. Kan ik Spotify streamen vanaf een windows 7 laptop naar chromecast audio. Hoe werkt Spotify met de Chromecast?

Door op het Chromecast-icoontje in de app te tikken, hoor je vanzelf je podcast via je Chromecast. Over ons Contact Adverteren. Google Home.

Raadpleeg de handleiding van de fabrikant om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel gebruikt voor jouw apparaat als je AUX-kabel niet werkt. Ik heb spotify premium en chromecast. Helaas begrijpt hij je stemopdrachten niet altijd, spotify via chromecast audio.

Zo raak je nooit uitgeluisterd. AUX-kabel Raadpleeg de handleiding van de fabrikant om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel gebruikt voor jouw apparaat als je AUX-kabel niet werkt.

Voor meer informatie over beschikbare apps in uw land gaat u naar Apps die werken met Chromecast. Je gebruikt je afspeelapparaat als afstandsbediening.
  • Er is geen obstakel dat de Bluetooth-communicatie beperkt. Je groepeert enkele casts tot een groep en dan wordt die groep zichtbaar als een aparte cast, ideaal!
  • Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Sluit apps die je niet gebruikt af.

Chromecast Audio in vogelvlucht

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Je geen lokale bestanden probeert af te spelen. Je Chromecast Audio-software up-to-date is.

Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:. Eerste indruk 22 oktober Home Elektronica Online muziek luisteren Google Chromecast Audio Eerste indruk Met de Google Chromecast audio kun je draadloos muziek streamen naar je hifi-set of actieve speakers.

Heb je vragen, zoals Arrow Classic Rock. Ook radiozenders die niet via fm uitzenden, antwoorden of ideen over Spotify, fietsen. Podcasts: hoe en wat Podcasts luisteren kun je doen tijdens het autori. Hoe moet ik dit dan instellen.

Meer eerste indrukken.

Waarmee kunnen we je helpen?

Over ons Contact Adverteren. Smart Home panel: doe mee! Kan ik hier iets aan doen?

Upgrade naar Premium. Feedback verzenden over Krijg de volledige Spotify-ervaring. Zover ik weet kun je iTunes niet casten. Smart Home panel: doe mee.

Zijn er andere mogelijkheden om Spotify te gebruiken met de Chromecast

Lees hieronder hoe je Spotify op je apparaat kunt afspelen. Tip : De instelling voor het verwijderen wordt vaak 'vergeten' genoemd. Selecteer uw speakers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zoals muziek streamen, radiozenders en podcasts en lokale content afspelen.

Een belangrijke verbetering. Het streamen van muziek naar de groep gaat exact hetzelfde als het oude kraanleertje vervangen naar n Chromecast Audio.

Het enige minpunt van de Chromecast Audio is dat je weer een stekker en twee kabels nodig hebt om de gadget met het internet te verbinden, spotify via chromecast audio. Gaat dit ooit verbeteren. Makkelijker wordt het haast niet. De kleine audiostreamer ziet eruit als een sjoelschijfje en maakt zelfs van een oude stereoset een slimme muziekspeler.

Device: Google Chromecast Audio?

Eenvoudige installatie

Raadpleeg de handleiding van de fabrikant om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel gebruikt voor jouw apparaat. De kleine audiostreamer ziet eruit als een sjoelschijfje en maakt zelfs van een oude stereoset een slimme muziekspeler. Hiermee blaas je je oude geluidsinstallatie nieuw leven in en gebruik je Spotify met je Chromecast audio op je eigen muziekinstallatie.

Google Home.

Lees verder na de advertentie. Meer informatie op www. Merk Google.

  • Colette 05.10.2020 04:59

    Conclusie: eenvoudig in gebruik De Chromecast Audio is ideaal om muziek te streamen naar een bestaande stereoset.

  • Robby 02.10.2020 22:27

    In dit artikel laten we je de beste apps voor de Chromecast Audio zien. Opmerking : voor sommige soorten verbindingen is Spotify Premium vereist.