Touring flex 2 anwb

  • Abonneren
  • Aandeel

Nieuw Ophalen of Verzenden. Veilige en betrouwbare inklapbare en kantelbare fietsendrager voor het transport van 2 elektrische fietsen. Om te bouwen tot een ski- en skidrager Gepatenteerde roestvrijstalen kabelbevestiging met spanhendel en verstelbare sluitingen.

De hoge positie van de drager houdt de achterlichten en het kenteken vrij. Kitty Rolvink 4 5. Of het echt nodig is weet ik niet.

Die kun je ook gelijk met de sleutel op slot zetten, zodat niemand de drager van de trekhaak kan tillen. Bas Haarlem.

Kick Danen Oss. Beetje lastig met twee lage instap Ebikes maar wel gelukt dus voldoet zeker. De klem draai je strak aan. Uitstekende keuze voor 2 elektrische fietsen tot 60 kg totaal. Prima fietsdrager. Christa Bergambacht.

Opberghoes — Met deze draagbare opberghoes houd je de fietsendrager schoon en droog en neem je het makkelijk mee.
  • MS van Keulen 5 5.
  • Prima fietsdrager, eenvoudig op de auto te zetten, 2 e bikes snel en makkelijk te plaatsen. Nou wiebelt een vliegtuig ook flexibel en blijft in de lucht, maar de praktijk zal moeten uitwijzen of het solide genoeg is.

Vergelijkbare producten

Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-. Fietsendrager eCarrier II. Handige snelsluiting bij het aankoppelen, slim op te vouwen, makkelijk zowel op zeven als twaalfpolige stekker aan te sluiten. Thule EuroPower Fietsendrager De Thule EuroPower is een stevige fietsendrager voor op de trekhaak die speciaal ontwikkeld is voor wat zwaardere fietsen zoals e-bikes en grotere downhill mountainbikes.

HF Hulshof 5 5. Als de fietsendrager eenmaal op de trekhaak vergrendeld zit, sluit je de stekker aan voor de verlichting. George 5 5.

  • Dafa achterlicht lens rechts. Hoogwaardige, economische alternatieve fietsendrager, voornamelijk voor saloon-type auto's Voeg voor de Madison reserveonderdeelcodes een THS toe aan de voorkant van de Thule onderdeelnummers in de lijntekening Eenvoudig te monteren aan de achterdeur Alle onderdelen die in contact komen met de auto en fietsen zijn bekleed met rubber voor extra besc
  • Ik stuitte al snel op het merk ProUser. Deze fietsendrager springt boven alle concurrenten uit door het totaalplaatje van ultiem gebruiksgemak, Scandinavische bouwkwaliteit en de aandacht voor detail in de afwerking.

Elektrische fietsen zijn zwaarder dan normale fietsen. Bieden Vandaag. H Van der Woude 4 5. Deze heeft namelijk twee kanten, maar je krijgt een hoop waar voor je geld.

Aanwijzingen hoe de drager te gebruiken zijn marginaal en onduidelijk.

Conclusie:

JH Vranken 5 5. Geschikt voor alle soorten van 50 mm grote aanhangerkogelkoppen inclusief zwanenhals-kogelkop, afneembare en gevlochten kogelkopen. Tip: let bij het plaatsen van de drager goed op dat er geen kabels op of rond de trekhaak slingeren. Starre 2 5.

Heb je geen trekhaak op de auto. Op deze framebevestiging zit ook een slot, zonder gereedschap! Het monteren was letterlijk in 20 seconden gepiept, touring flex 2 anwb, zodat je e-bike er niet zonder sleutel afgehaald kan worden. Profieldikte van 48 x 60 mm. Nico 4 5.

Specificaties

Hiermee wordt het geheel aanzienlijk kleiner en een stuk handzamer. Laadvermogen 30 kilo? Arcen 18 okt.

Het kostte ons bijna 3 uur om de eerste keer de fietsendrager met fietsen te installeren, touring flex 2 anwb. De fietsendrager is voor bijna alle trekhaken, de 2 losse hulpstukken om de fietsen vast te zetten aan de beugel niet. Voor 2 fietsen uitbreidbaar tot 3. Drager zelf is handig, fietsen waaronder e-bikes en bandenmate De Diamant SG2 second generation! Voor 2 wielen. Kabelset achterlichten.

Daarna was het simpel. Dat neemt heel veel tijd en uiteindelijk stond de fiets met extra bijgeleverde riempjes helemaal vastgesjort.

Webwinkel contact & service

Afmetingen x 56 x 76 cm, afmetingen ingeklapt x 66 x 30 cm. Anwb fietsendrager voor onderdelen is in gebruikte staat en heeft hier en daar gebruikssporen. Je maakt dan de afstand tussen de bevestigingen wat kleiner. Minpunten ProUser Diamant Kantelhendel zit op onhandige plek Wielgoten moet je apart uitklappen en vastgedraaien Geen wieltjes.

Wielbasis is cm. Gewicht per fiets 30 kg Maximale laadvermogen: 60 kg. Mooie tas erbij om hem op te bergen. De lichtste fiets achterop en de zwaarste voorop.

  • Marita 07.03.2021 23:08

    Dat is een hoop geld. Voor alle basisdragers tot een max.