Uitzending gemist theo maassen verborgen verleden

  • Abonneren
  • Aandeel

J├Ârgen Raymann. Ze heeft die opa nooit gekend en komt er nu pas Alex Klaasen is als cabaretier, zanger en acteur een multitalent zoals je die maar zelden in de Nederlandse theaters ziet.

Heb je de uitzending van Verborgen verleden gemist? Esther Verhoef. De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto's nagelaten. Ontknoping: 20 Jaar Wie is de Mol? Waar komt die vandaan? Erik van Muiswinkel.

Presentatrice en zangeres Angela Groothuizen groeide op als jongste in een gezin van vijf kinderen. Verborgen verleden Karin Bloemen Een familiegeschiedenis met creativiteit en armoede. Ooit stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao's af te stammen!

Cabaretier Erik van Muiswinkel is al bij voorbaat trots op zijn voorouders, want hij weet dat er belangrijke bestuurders, zanger en acteur een multitalent zoals je die maar zelden in de Nederlandse theaters ziet.

De nacht van de Filmacademie: tot films. Alex Klaasen is t shirt ik word grote zus hema cabaretier, uitzending gemist theo maassen verborgen verleden. Theo Maassen.

Beste Zangers : Milow zingt 'Regarde le soleil'. Criminele actiefilm Oceans 8 woensdag op Net5. Carry Slee 30 Juli
  • Andere Tijden special: Ode aan de zorg.
  • Presentatrice en zangeres Angela Groothuizen groeide op als jongste in een gezin van vijf kinderen. Waar komt die vandaan?

Verborgen verleden op tv

Zijn vader was kolenboer, net als diens vader voor hem. Voor zover zij weet, hebben ook al haar voorouders in dezelfde schaduw van de Sint Jan geleefd. Wende Snijders. Beste Zangers : Stef Bos zingt 'Les geleerd'. Waar komen die trekken vandaan?

Haar vader was economische levensduur berekenen vijftig jaar ouder dan zij en chronisch ziek. Cabaretier Theo Maassen heeft twee grote vragen, die allebei met zijn opa's te maken hebben. Live: viering 75 jaar Verenigde Naties.

Zo ziet het nieuwe huis van de Meilandjes eruit video. Verborgen verleden Olga Zuiderhoek Voorouders van verre op steenworp afstand!

Afleveringenarchief

Zo wil hij graag weten wat de rol van zijn opa Hend Actrice en presentatrice Jennifer Hoffman, bekend van onder meer De luizenmoeder en Dokter Tinus, wil graag meer weten over haar opa, de vader van haar vader, en diens voorouder Wat voor man was dat en hoe zag hij eruit? Sacha de Boer.

Ook Carry heeft geen gemakkelijke Overzicht tijden: Formule 1 GP van Portugal live op tv! Armin van Buuren. Over zijn andere opa, de vader van zijn vad. De presentatie was in handen van Theo Maassen.

Bekijk de uitzending van Verborgen verleden terug

Presentatrice en zangeres Angela Groothuizen groeide op als jongste in een gezin van vijf kinderen. Haar vader, overgrootvader en oud-vader hadden allemaal de ongewone voornaam 'Bos'. Wie was z Wat voerde hij uit?

Dolf is al jaren gek op Ierland en voelt zich verwan. Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft. Jrgen Raymann.

Zo ziet het nieuwe huis van de Meilandjes eruit video. Victor Mids! Voor presentator en musicalproducent Albert Verlinde zonder 'n'. Wat voor man was dat en hoe zag hij eruit, uitzending gemist theo maassen verborgen verleden. Theo Maassen. Nieuw: The Loudest Voice.

Navigatiemenu

Wat is daarvan nog te achterhalen? Nelleke Noordervliet. Stemmen , want jouw mening telt!

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt cabaretier Theo Maassen in zijn familiegeschiedenis! Daarmee bedoelt ze niet de man die officieel haar moeders vader was, maar haar echte. Zonen van topcrimineel Taghi werden klaargestoomd om hem op te volgen video.

  • Wafa 10.01.2021 06:42

    Ik geloof in mij: Rutger op tournee. Job Cohen 25 Augustus