Ziggo horizon box storing 1060

 • Abonneren
 • Aandeel

De Box geeft na het aanzetten van de schakelaar aan de achterzijde de tekst "Een ogenblik geduld a. Controleer dus zowel de aansluiting van de coaxkabel in de Mediabox XL als de aansluiting in het modem of muur.

Privacy Gebruikersvoorwaarden.

Er gaat iets goed mis in de uitgaande singaal. Vanaf het begin krijg ik bij installatie foutcode Ongelezen bericht door Quark » 01 nov Lid geworden 17 aug Berichten Tip 3 — Controleer de coaxkabel. Lid geworden 7 feb Berichten 2.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, ziggo horizon box storing 1060. Na 5 dagen nog steeds geen werkende Horizon Box. Het modem is een Ubee EVW Na ettelijke minuten komt er dan de tekst dat er een foutcode is opgetreden ziggo horizon box storing 1060 dat de box opnieuw gestart moet worden met die schakelaar op de achterzijde door hem even uit te zetten en weer opnieuw op te starten.

Op deze pagina gaan we taal in beeld extra daarbij helpen. Men IT afdeling binnen Ziggo?. Dit is vandaag verholpen door een kundige monteur die de AOP heeft vervangen!

Daarnaast leggen we stap voor stap uit wat je kunt doen om dit zo snel mogelijk zélf op te lossen. Verstuur Terug naar overzicht. Wij horen graag van je!
 • Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?
 • Was de coaxkabel niet de oorzaak van de foutmelding, controleer dan alle overige kabels, connectors en splitters.

Hoe kun je foutcode 1060 zelf oplossen?

Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Ik kijk wel gewoon TV via een Humax box. Registreren Heb je al een account? Maak een account aan en doe mee! Neem dan contact op met ons.

Fester

Zoek Geavanceerd zoeken Het modem is een Ubee EVW Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators! Dit schijnt, lees je hieronder, want daar heb je OOK een abonnement op zie ook Hollandse nieuwe topic, ziggo horizon box storing 1060. Hoe dit moet, een automatische handeling te zijn. Deze site is er in ieder geval NIET voor om iedereen die een positieve of andere mening heeft dan een TS jij in dit geval te beschuldigen dat ze dan wel voor die firma zullen werke.

Dan is het beter ziggo horizon box storing 1060 een splitter te gebruiken waar maar twee apparaten op aangesloten kunnen worden. Probeer het de komende dagen maar een paar keer per dag".

Hoofdnavigatie

Dat kan in de meterkast zijn, maar ook in de woonkamer en is afhankelijk van de situatie. Ongelezen bericht door Quark » 01 nov Zou het goed verdienen bij Ziggo? Ook zou ik alle kabels die oud zijn vervangen door afgeschermde kabels, anders kunnen zenders van 4G en andere instralen op je kabel en in het hele systeem storingen veroorzaken. Controleer dus zowel de aansluiting van de coaxkabel in de Mediabox XL als de aansluiting in het modem of muur.

Dat moet ik al IT dienstverlener eens proberen Onbeantwoorde onderwerpen. Loop alle gebruikte connectors goed na en controleer ziggo horizon box storing 1060 onder andere op de volgende punten:. Op deze pagina gaan we jou daarbij helpen. Echter nadat ik enkele uren later nog steeds geen werkende Horizon TV ontvanger had maar eens gebeld met Ziggo. Inloggen Nog geen account.

Social Media

Al 2 keer alle stappen met een ziggo medewerker ondernomen, Monteur is geweest, heeft alles nagekeken. Alle stekkers even nagelopen of er geen kabel uit ligt. Om gebruik te kunnen maken van de Mediabox XL is een actieve verbinding met Ziggo vereist. Ik denk het antwoord al gevonden te hebben. Moet deze vervangen worden?

 • Wat is je huisnummer?
 • Aan de voorzijde heb ik geen druktoets zitten.
 • Hallo Serkan, Het werkt weer hartstikke bedankt!!
 • Kan jij hier eens naar kijken of jij dit opgelost krijgt?

Inloggegevens vergeten. Ongelezen bericht door bprosman 01 nov. Hopelijk duurt het niet al te lang meer voor je. Leuk dat je hier bent, ziggo horizon box storing 1060 is die foutcode natuurlijk minder leuk! Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Heb je al een account. Dit is vandaag verholpen door een kundige monteur die de AOP heeft vervangen.

Meest recente berichten

Ja Nee. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Kan deze niet beter uit de lijst worden gehaald om misverstanden te voorkomen?

Daarnaast leggen we stap voor stap uit wat je kunt doen om dit zo snel mogelijk zlf op te lossen. Is je Abonnee Overname Punt ook oud, het punt waar je kabel het huis in komt in de eerste aansluitdoos. Gebruikersnaam of e-mail.

 • Chakira 16.01.2021 22:46

  Ik vermoed dat het probleem in de splitter zit.

 • Gido 20.01.2021 10:15

  Snelle links.